Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 feb 2009 - Anul XIV, nr. 32 (4018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atitudine

Flutur este nemulţumit de comportamentul unor primari suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de atitudinea unor primari şi viceprimari din judeţ în relaţiile acestora cu cetăţenii. Flutur a arătat că tot mai mulţi locuitori ai judeţului care vin în audienţă la el reclamă abuzuri ale edililor. El a explicat că cetăţenii reclamă folosirea abuzivă a microbuzelor şcolare, a terenurilor şi clădirilor aflate în proprietatea primăriilor, dar şi faptul că au fost deposedaţi de terenuri, care ulterior au fost vândute altor persoane.

„De asemenea, din ce în ce mai des se reclamă nerespectarea reglementărilor privind urbanismul şi chiar complicitatea sau încurajarea din partea unor primari la nerespectarea acestor norme”, a arătat şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a mai arătat că, în urma unei centralizări a acestor reclamaţii, s-a constatat că cele mai multe nereguli sunt semnalate în Berchişeşti şi Cajvana.

El a mai adăugat că pe lângă sesizările privind modul de folosire a patrimoniului localităţilor, cetăţenii au reclamat şi comportamentul neadecvat al unor primari.

„Am fost surprins să primesc şi o serie de sesizări privind abuzuri ale primarilor şi viceprimarilor, care au fost reclamaţi că au un comportamentul total nedemn faţă de cetăţeni şi faţă de angajaţi. Este vorba de viceprimarul din oraşul Dolhasca, dar şi de conducerea Primăriei Ilişeşti, cetăţeni ai acestei comune venind cu acuzaţii de discriminare sau cu reclamaţii privind injurii şi jigniri”, a mai arătat Flutur.

El a făcut apel la primarii din judeţ să dea dovadă de respect faţă de cetăţeni şi să le respecte toate drepturile acestora. „Cei reclamaţi că ar avea un comportament abuziv ar trebui să nu uite că se află în funcţii ca urmare a voturilor obţinute de la cetăţeni”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur este nemulţumit de comportamentul unor primari suceveni.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur este nemulţumit de comportamentul unor primari suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnul Flutur are dreptate trimis de
(10 feb 2009, 21:41:41
Asa este! Uni primari uita ca sunt alesi de cei cu care vin in contact zi de zi, fie cetateni sau chiar angajati ai primariei.

Sunt unii cu care iti este rusine iar altii sunt jos palaria.

Cred ca ar trebui bagate unele criterii pentru a ajunge intr-o asemenea functie, pentru ca unii primari oricati bani ar avea un singur lucru nu pot sasi cumpere: MINTE !!!!
2.   ! trimis de
(11 feb 2009, 08:08:27
si inca nu ati vazut tot!!! sunt nenumarati cetateni din Dolhasca care sunt nemultumiti de administratia locala, dar cui sa te plangi? daca asa s-a votat, trebuie sa suporte umilinta si batjocora celor din primarie (nu numai a vicelui!). mai nou, si-au tras consilieri personali si nu mai ai cu cine sta de vorba despre problemele urbei. UN SFAT PENTRU D.L FLUTUR: DESCHIDETI UN SITE UNDE CETATENII POT SA-SI POSTEZE RECLAMATIILE SI NEMULTUMIRILE, PE CARE APOI SA LE TRIATI SI SA LE VERIFICATI! ca sunt multe, multe!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei