Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Se poate

Gura Humorului, exemplu de bune practici în atragerea finanţărilor europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Oraşul Gura Humorului a fost dat ca exemplu de bune practici în implementarea proiectelor europene, la Consiliul Director al Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), care a avut loc în acest oraş la finalul săptămânii trecute.

Au fost vizitate staţia de sortare şi transfer a deşeurilor (proiect recent finalizat), parcul dendrologic Ariniş şi pârtia de schi ,,Şoimul” din cadrul proiectului POPAS.

Au fost prezentate, de asemenea, sala polivalentă cu 150 de locuri şi piscina acoperită de dimensiuni semi-olimpice, finanţate din fondurile Companiei Naţionale de Investiţii.

Consiliul Director al Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), care s-a desfăşurat la Gura Humorului în perioada 22-24 ianuarie, sub organizarea primarului Marius Ursaciuc, vicepreşedinte AOR, s-a încheiat ieri.

În cadrul lucrărilor, cei peste 50 de reprezentanţi ai administraţiilor locale din cele şapte regiuni de dezvoltare ale ţării şi primarii din majoritatea oraşelor din Moldova au discutat despre descentralizarea reală, cu asigurarea de resurse financiare, despre asigurarea de către guvern a unui buget minim de funcţionare a administraţiilor locale, taxele şi impozitele urmând a fi folosite numai pentru dezvoltare, precum şi despre posibilităţile de cofinanţare a tuturor proiectelor cu finanţare europeană câştigate de administraţiile locale.

Primarul Marius Ursaciuc a declarat că nota cu propuneri de modificări legislative elaborată cu această ocazie va fi înaintată de conducerea AOR primului-ministru, preşedintelui României şi miniştrilor de resort.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gura Humorului, exemplu de bune practici în atragerea finanţărilor europene.
 Vizualizări articol: 2231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Gura Humorului, exemplu de bune practici în atragerea finanţărilor europene3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei