Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Câmpulung

Şedinţă solemnă şi sesiune de bancuri pentru comemorarea lui Ceauşescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii filialei judeţene Suceava a PAS au marcat ieri, alături de câţiva simpatizanţi şi simpli nostalgici ai vremurilor trecute, ziua de naştere a fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu.

„Am cerut organizarea unui astfel de eveniment la Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi, unde avem filiale locale puternice. Pentru forţele de stânga este ceva obişnuit să marcheze ziua preşedintelui Ceauşescu, pe care noi îl considerăm un patriot asasinat nu de dragul poporului, ci ca să preia alţii puterea şi să jefuiască munca poporului. Pe timpul lui Nicolae Ceauşescu s-au făcut multe lucruri bune şi am vrea ca tinerii să le cunoască şi nu să se vorbească doar de latura negativă a perioadei istorice respective. Nu l-am celebra pe fostul preşedinte acum dacă tot ce s-a întâmplat după 1989 nu s-ar fi bazat pe minciună şi manipulare”, ne-a declarat, imediat după reuniunea de la Câmpulung Moldovenesc, preşedintele organizaţiei judeţene, ing. Vasile Bostaca.

Câmpulungenii prezenţi la sediul partidului au ascultat înregistrarea ultimei cuvântări a defunctului preşedinte Ceauşescu, au răsfoit reviste din epocă, şi-au împărtăşit amintiri şi au comentat îndelung diferenţele dintre organizarea socialistă şi „defectele capitalismului”, despre care s-a spus că au fost scoase la iveală inclusiv de declanşarea crizei economice în SUA.

La final, pentru ca atmosfera să nu fie excesiv de sobră şi regretele să nu îi copleşească prea mult pe nostalgici, organizatorii s-au gândit la un moment interactiv. Cei prezenţi au fost invitaţi să îşi amintească versuri şi chiar bancuri din perioada în cauză. Participanţii s-au dovedit oameni cu memorie incredibilă, s-au spus zeci de bancuri la temă, iar finalul reuniunii nostalgicilor a fost un moment reuşit, degajat şi inedit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţă solemnă şi sesiune de bancuri pentru comemorarea lui Ceauşescu.
 Vizualizări articol: 1907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şedinţă solemnă şi sesiune de bancuri pentru comemorarea lui Ceauşescu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei