Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Un pompier a murit în curtea unităţii, la intrarea în tură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr în vârstă de 34 de ani, pompier la Detaşamentul Suceava al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a murit ieri dimineaţă, în maşina cu care venise la serviciu. El a decedat într-o parcare din spatele unităţii, fiind găsit după ce a fost căutat prin tot oraşul.

Bărbatul, Ovidiu Ştefan Grosu, era pompier servant, din rândul celor care interveneau la situaţiile de urgenţă apărute în zona Sucevei. Acesta ieşise perfect sănătos la testele medicale la care fusese supus conform regulilor unităţii, şi nimic nu părea să prevestească un astfel de sfârşit tragic.

Imediat ce s-a raportat faptul că tânărul nu s-a prezentat la serviciu, conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a contactat familia acestuia, care a confirmat că plecase de acasă, spre locul de muncă. Maşina a fost căutată, cu ajutorul poliţiei, în trafic, pe traseul pe care acesta venea la serviciu, dinspre cartierul Burdujeni. În cele din urmă, autoturismul său a fost identificat în parcarea a unităţii. Maşina era parcată normal, şoferul fiind prăbuşit spre scaunul din dreapta faţă. Deşi personalul medical a încercat manevrele de resuscitare, acesta nu şi-a mai revenit, fiind declarat mort în jurul orei 9.00.

Ovidiu Ştefan Grosu fusese angajat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava în 2006, în cadrul campaniilor de recrutare de personal din sursă externă.

În urma tânărului a rămas o soţie însărcinată în luna a opta şi un copil de numai trei ani.

În cursul zilei de astăzi, legiştii vor efectua autopsia, pentru a afla cauzele care au condus la această moarte fulgerătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pompier a murit în curtea unităţii, la intrarea în tură.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 11 voturi
Un pompier a murit în curtea unităţii, la intrarea în tură4.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Condoleante!! trimis de
(26 ian 2009, 22:42:30
DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNEASCA IN PACE!!AI FOST SI VEI RAMINE UN BUN COLEG SI UN PRIETEN DE NADEJDE!POMPIERII TE SALUTA SI ISI IAU RAMAS BUN DE LA TINE!ALARMA SUNA DAR TU NU MAI RASPUZI LA EA!AM ONOAREA SA TE SALUT DOMNULE PLUTONIER!MIERCURI TE VOM CONDUCE PE ULTIMUL DRUM SI SIRENA VA SUNA PENTRU ULTIMA OARA !VOM FI ALATURI DE TINE ASA CUM AI FOST SI TU ALATURI DE NOI TOTI !CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei