Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tâlcuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Brazilia, patria fotbalului, a sambei şi a fetelor frumoase, ne vestejeşte cu un destin neverosimil. Orice, orice dorinţă de mai bine ne mistuie minţile, orice nemulţumire ne zbârceşte cugetele, ne dăm seama, oricum târziu şi trecător, de minunile mici şi simple, şirag pe firul vieţii. Iar una dintre este chiar puterea de a scrie sau de a citi mai departe…

Times l-a desemnat pe Alex Ferguson ca fiind cel mai influent om din sportul britanic. Deci nu degeaba răbufnise Benitez la adresa lui acum vreo săptămână! Interesant, pe locul doi este un personaj din afara fotbalului, dar ce personaj… Sebastien Coe, unul dintre atleţii legendari ai lumii! Bineînţeles, Coe nu trăieşte din amintiri, altminteri plasarea sa după scoţian nu s-ar justifica. S-a implicat în politică, a fost membru în parlament şi are principalul merit în adjudecarea Jocurilor Olimpice din 2012 de către Londra, devenind şi preşedinte al Comitetului de Organizare. Podiumul este completat, poate conjunctural, de şeicul patron al lui Manchester City, iar Beckham şi selecţionerul Capello sunt şi ei în primii zece.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul şi a profita din plin de pauza de iarnă, arbitrii germani au fost chemaţi la un seminar unde li s-au ţinut cursuri de… teatru! Nu pentru a deveni ei înşişi teatrali, ci pentru a descifra teatralitatea din gesturile fotbaliştilor. Cursul a fost ţinut de un regizor specialist în pantonimă. Îl avem şi noi pe Dan Puric, doritorii îl pot aborda pe 10 februarie, la Ateneu.

“E adevărat că joc fotbal, dar ştiu şi să număr sau să socotesc!” Sunt vorbele lui Gianluigi Buffon şi se referă la oferta megalomanică primită de Kaka. Portarul lui Juve şi al squadrei azzurra recunoaşte franc disponibilitatea sa în cazul unei oferte demne de “fantacalcio”. Licitează cineva?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlcuri.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tâlcuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei