Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 ian 2009 - Anul XIV, nr. 19 (4005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Distracţie

Peste 10.000 de turişti la Serbările Zăpezii din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În ciuda faptului că nu prea a fost zăpadă, staţiunea Vatra Dornei şi bazinul Dornelor a găzduit aproximativ 10.000 de turiştii veniţi la prima parte a Serbărilor Zăpezii din acest an.

Pe parcursul a trei zile, distracţia şi buna dispoziţie a fost la ea acasă, organizatorii pregătind un program de concerte pentru toate gusturile, dar şi concursuri sportive specifice sezonului rece, precum şi întreceri mai puţin obişnuite, cel mai savuros şi spectaculos fiind tăiatul buştenilor cu fierăstrăul.

 

Concurs de schi, la deschidere

Serbările Zăpezii au fost deschise vineri de un concurs de schi pentru copii şi juniori, desfăşurat  pe parcursul a două zile, pe patru categorii de vârstă, atât la fete, cât şi la băieţi. Tinerii sportivi au fost premiaţi sâmbătă seara, în deschiderea spectacolului de la pârtia Parc.

În prima seară a Serbărilor, distracţia a continuat cu un spectacol de muzică disco şi pop în care au evoluat artişti din ţară, dar şi din Vatra Dornei, precum Top Secret, Alin Pascal&Band, Mădălina Candrea, dar şi binecunoscutul DJ David Deejay.

 

Distracţie cu Andra şi Smiley

Sâmbătă seară, baza pârtiei Parc s-a dovedit neîncăpătoare la concertul organizat aici, peste 10.000 de spectatori cântând împreună cu Alin Pascal&Band, Bere Gratis, Andra şi Smiley. În ciuda ploii care a început spre finalul concertului, spectatorii prezenţi s-au delectat la final cu un superb foc de artificii pe pârtie.

Ultima zi a primului weekend din Serbările Zăpezii a fost rezervată folclorului, pe scenă evoluând Fanfara Municipiului Vatra Dornei, Ansamblul Dorna Dorului, Călin Brăteanu, Moldoviţa şi Etno.

 

Organizatorii aşteaptă ninsoarea

Ediţia din acest a Serbărilor Zăpezii este organizată de Primăria Municipiului Vatra Dornei, Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Vodafone, La Dorna şi Dorna Turism.

Organizatorii speră ca până la finalul săptămânii viitoare să aibă parte de ninsoare, pentru a putea bifa tot programul de acţiuni pe care şi l-au propus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 10.000 de turişti la Serbările Zăpezii din Vatra Dornei .
 Vizualizări articol: 3416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Peste 10.000 de turişti la Serbările Zăpezii din Vatra Dornei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI ORAGNIZATORILOR !!! trimis de
(26 ian 2009, 12:43:10
SERBARILE ZAPEZII DIN ACEST AN AU FOST ORGANIZATE CU SUCCES IAR INTREG MERITUL PT ACESTA DESFASURARE DE FORTE IL AU ORGANIZATORII CARE AU INCERCAT PRIN TOATE EFORTURILE POSIBILE SA DEMONSTREZE CA STATIUNEA VATRA DORNEI RAMANE SI VA FI UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE ATRACTII TURISTICE DIN TARA .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei