Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 ian 2009 - Anul XIV, nr. 17 (4003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Un cabinet în Policlinica Areni costă cât o vilă nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vânzarea cabinetelor medicale din patrimoniul Primăriei Suceava este contestată înainte de a începe.

Primarul Ion Lungu a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că o parte din medicii care îşi desfăşoară activitatea în aceste spaţii, în special medicii stomatologi, sunt nemulţumiţi de preţurile stabilite de evaluatorul angajat de municipalitate, pe care le consideră exagerate.

Lungu a afirmat că până acum s-au evaluat spaţiile din Policlinica Areni şi cabinetele grupate din cartierul George Enescu şi se lucrează la evaluarea cabinetelor grupate de pe strada Ana Ipătescu.

Preţurile stabilite de evaluator sunt între 550-600 euro/mp. Primarului Lungu a precizat că la aceste sume s-a ajuns pe baza criteriilor stabilite de lege şi a spus că nu pot fi negociate decât în sensul creşterii lor.

De exemplu, cabinetul de radiologie din Policlinica Areni are o suprafaţă de 364 mp şi a fost evaluat la 199.976 euro, fără TVA. Conform anunţurilor de la agenţiile imobiliare, cu această sumă se poate achiziţiona o vilă ultracentrală în Suceava, cu aproximativ aceeaşi suprafaţă construită.

„În Bucureşti preţurile au fost de la 1.000 la 3.500 de euro/mp. Sigur că Suceava nu e Bucureşti, la noi suma a fost stabilită la 550-600 de euro, dar mai jos de atâta nu se pot vinde”, a declarat primarul Ion Lungu.

Deşi stomatologii au afirmat că îşi vor angaja propriul lor evaluator, Lungu va merge în faţa Consiliului Local Suceava cu expertiza efectuată de firma care are contract cu municipalitatea.

Medicii care nu cumpără spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea vor rămâne în continuare aici, pe baza contractelor de comodat pe care le au cu primăria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cabinet în Policlinica Areni costă cât o vilă nouă.
 Vizualizări articol: 1784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un cabinet în Policlinica Areni costă cât o vilă nouă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRETUL CORECT E DE LA SINE INTELES trimis de
(23 ian 2009, 15:53:31
DOCTORII SE PLANG CA NU AU BANI ?

DACA DOCTORII CARE CASTIGA ATAT DE BINE SI CARE MAI AU PEDEASUPRA SI CABINETE PARTICULARE SE PLANG CA NU AU BANI SA-SI CUMPERE PROPRIILE SPATII UNDE LUCREAZA JUMATATE DE ZI CE SA MAI ZICEM DE DOI TINERI CARE NU SUNT DOCTORI SI DORESC SA-SI INTEMEIEZE O FAMILIE SI NU DISPUN CU ADEVARAT DE ACESTI BANI ???

SPERAM CA PRIMARIA SA NU SE LASE INFLUENTATA PRIN INTERMEDIUL ANUMITOR MIJLOACE MAI PUTIN ORTODOXE SI SA LASE PRETURILE LA NIVELUL STABILIT DE EVALUATOR ADICA CEL CORECT DE PE PIATA SUCEVEANA.
2.   CA-TI DOCTORI FOLOSESC APARATE NOI DE STERILIZAT ? trimis de
(23 ian 2009, 16:04:18
DACA MINISTERUL SANATATII AR FACE UN CONTROL AMANUNTIT LA CABINETELE STOMATOLOGICE DE PE RAZA MUN. SI A JUDETULUI SUCEAVA AR CONSTATA CA 90% DIN DOCTORII STOMATOLOGI FOLOSESC STERILIZATOARE INVECHITE DIN ANII 1970-1980.

FOARTE PUTINI DOCTORI SI-AU MODERNIZAT PROPRIILE CABINETE IN INTERESUL CETATEANULUI SI DE DRAGUL MESERIEI MAJORITATEA ALEGAND MAIDEGRABA SA CASTIGE BANI CU APARATURA DIN DOTARE INVECHITA FARA SA INVESTEASCA MACAR UN BAN INTR-UN STERILIZATOR NOU DE 15.000-20.000 DE EURO PROTEJAND ASTFEL VIATA SI SANATATEA PACIENTULUI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei