Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 ian 2009 - Anul XIV, nr. 17 (4003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă eşuată

Constantin Galan rămâne viceprimar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Consilierul local liberal Constantin Galan va fi în continuare viceprimarul municipiului Rădăuţi, după o tentativă de „debarcare” din această funcţie, tentativă care a avut loc ieri în şedinţa ordinară a deliberativului local. 

Mai exact, proiectul de hotărâre cu numărul 17 de pe ordinea de zi,  proiect „privind schimbarea din funcţie a viceprimarului municipiului Rădăuţi şi alegerea noului viceprimar”, a „murit în faşă”, adică a fost retras de pe ordinea de zi a întrunirii de ieri de către iniţiator, primarul municipiului, Aurel Olărean, fără nici un fel de motivare.

Aşa cum arătam în ediţia de ieri a „Monitorului de Suceava” în mapele de şedinţă primite de consilierii locali, la proiectul amintit era ataşată o copie a unui „Protocol de colaborare între Organizaţia PD-L Suceava şi Organizaţia PNT-CD Suceava în vederea constituirii majorităţii în Consiliul Local al municipiului Rădăuţi”, protocol potrivit căruia cele două formaţiuni politice din Rădăuţi „ar fi dat mâna” în deliberativul local.

Surpriza cea mai mare a venit de la preşedintele Organizaţiei PNT-CD Rădăuţi, fostul viceprimar şi actualul consilier local Dorin Vataman, care a catalogat protocolul amintit mai sus drept „o glumă fără valoare, un protocol semnat la ceas de seară într-o întrunire secretă”.

Mai mult, Vataman a declarat că s-a întâlnit marţi la Bucureşti cu preşedintele Organizaţiei Naţionale PNT-CD, Marian Petre Miluţ, şi că liderul organizaţiei naţionale s-a arătat surprins pentru că nu ştia nimic despre protocolul de la Suceava, „protocol pe care l-a numit o mizerie, un lucru ilegal”.

După alegerile din vara anului trecut fotoliul de viceprimar la Rădăuţi a fost ocupat timp de şase săptămâni de ţărănistul Dorin Vataman, apoi din luna august de „vicele” în exerciţiu, Constantin Galan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan rămâne viceprimar.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin Galan rămâne viceprimar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lehamitea radautenilor trimis de
(23 ian 2009, 13:20:55
Primarul Radautiului, domnul Aurel Olarean, MERITA sa aiba majoritatea in consiliu, dupa cum a si fost votat de majoritatea radautenilor, in vara. Disperarea cu care consilierii PSD-PNTCD-PNL sustin opozitia in C L, recurgand pana si la boicot, lasa un gust mai mult decat amar tuturor radautenilor care l-au dorit si il doresc in continuare pe domnul Aurel Olarean in fruntea administratiei locale. A fost mai mult decat evident ca acesti consilieri din opozitie s-au coalizat pentru ca proiectele initiate de domnul primar (proiecte favorabile si necesare urbei noastre) sa fie respinse, ridiculizate, amanate fara motive intemeiate, etc., doar pentru ca mai apoi, tot ei - sabotorii - sa poata arata cu degetul catre PD-L si sa poata spune ca nu ne-a guvernat bine. M-as bucura daca s-ar gasi o persoana, o institutie (ori poate o fi nevoie de o zeitate) care sa se uite si catre Radautiul nostru, sa ne vada umiliti de 7 luni de PSD-PNTCD-PNL si sa puna punct cumva acestei situatii nefiresti.
2.   Asa NU trimis de
(23 ian 2009, 13:31:46
Viceprimarul Galan nu reprezinta interesele radautenilor, l-am auzit in sedinta extraordinara a CL cum explica ce bine ne-ar sta noua cu o fabrica de adezivi in Radauti. Nu conteaza pt el ca formaldehida emanata de catre aceasta e cancerigena, ca ungurii, polonii si ucrainenii au refuzat ca aceasta fabrica sa fie construita pe teritoriul lor, el zice ca e bine sa fie facuta - desi nu are competenta de a-si da cu parerea. Eu nu inteleg cum de a ajuns vice, radautenii nu-l vor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei