Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 ian 2009 - Anul XIV, nr. 17 (4003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Deputatul Cătălin Nechifor afirmă că PSD nu a fost pregătit să guverneze cu PDL

Vineri, 23 Ianuarie 2009 (12:13:50)

Unul dintre motivele care au determinat întârzierea elaborării unui proiect de lege a bugetului a fost acela că cele două partide care formează Parteneriatul pentru România, PDL şi PSD, nu au fost pregătite să guverneze împreună. Aceasta a fost explicaţia furnizată ieri, de deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor. Nechifor a declarat, în conferinţă de presă, că legea bugetului va intra în dezbaterea parlamentară “în procedură accelerată”, cel mai probabil în luna februarie, astfel ca până la 1 martie toate instituţiile statului să aibă buget. Parlamentarul social-democrat a arătat că proiectul de buget creionat de fostul guvern liberal nu corespunde cu viziunea actualilor guvernanţi despre priorităţile bugetare şi că este necesară o altă proiecţie. “Am fi fost iresponsabili să mergem pe bugetul PNL”, a spus Nechifor, care a completat: “nu eram pregătiţi de o guvernare cu PDL şi nici ei nu erau pregătiţi de o guvernare cu noi”, referitor la întârzierea armonizării programelor prezentate în campania electorală de două partide.

În ceea ce priveşte “Pactul pentru Suceava”, declarat pe plan judeţean  de PDL şi PSD şi care ar fi trebuit să fie structurat până ieri, deputatul PSD i-a anunţat amânarea până după ce Guvernul va adopta proiectul de buget. “Trebuie să punem pe hârtie proiectele care vor intra în finanţare şi avem nevoie de buget”, a spus Cătălin Nechifor. După acesta, programul de dezvoltare a judeţului va fi o adevărată “carte albă” a guvernării în plan local, rezultată din colaborarea social-democraţilor cu democrat-liberalii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Cătălin Nechifor afirmă că PSD nu a fost pregătit să guverneze cu PDL .
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Cătălin Nechifor afirmă că PSD nu a fost pregătit să guverneze cu PDL1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei