Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 ian 2009 - Anul XIV, nr. 17 (4003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri de criză

Posibile reduceri de personal la Primăria Suceava

Vineri, 23 Ianuarie 2009 (18:07:21)

Posturile angajaţilor Primăriei Suceava sunt puse în pericol de efectele crizei financiare, care a dus la diminuarea drastică a bugetului propriu al municipalităţii.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că va lua în considerare şi varianta reducerii de personal, dacă actualele măsuri luate nu vor avea efectul scontat.

“De la începutul anului am îngheţat salariile angajaţilor Primăriei, am decis să nu le mai fie acordate sporuri şi să nu se mai facă angajări. În total, măsurile luate vor duce la diminuarea cu 15% a cheltuielilor din bugetul propriu al aparatului executiv, dar dacă vor fi necesare  măsuri mai drastice, vom realiza un plan pentru reducerea de personal”, a precizat Ion Lungu.

În total, Primăria Suceava are aproximativ 500 de angajaţi, dar numai 200 lucrează în sediul din Areni, restul fiind angajaţi în cadrul Direcţiilor din aparatul administrativ local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Posibile reduceri de personal la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Posibile reduceri de personal la Primăria Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ULTIMUL VENIT PRIMUL PLECAT ??? trimis de
(23 ian 2009, 18:55:34
SA INTELEGEM NOI SUCEVENII DOMNULE PRIMAR LUNGU CA PRIMII VIZATI IN ADOPTAREA ACESTEI MASURI CU PRIVIRE LA REDUCERILE DE PERSONAL DIN CADRUL ADMINISTRATIEI MUNICIPALE VOR FI TINERII SI NU PENSIONARII CARE LUCREAZA IN MOMENTUL DE FATA IN PRIMARIE SI TOTODATA PRIMESC SI PENSIE ???

AR FI STRAGATOR LA CER PT NOI SUCEVENII DACA DVS A-TI TRIMITE TINERII DIN PRIMARIE IN SOMAJ (ADICA CEI CARE AU VOTAT PDL SI PE DVS) SI AR RAMANE PE POSTURI PENSIONARII DIN PRIMARIE .

--- AVIZ CELORLALTE PARTIDE---- SA NU COPIE MESAJUL POSTAT SI SA IL FOLOSEASCA IN CONFERINTELE DE PRESA IN SCOP ELECTORAL .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei