Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caritabil

Licitaţie cu desene realizate de preşcolari şi elevi, pentru ajutorarea copiilor săraci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Acţiune inedită a membrilor Clubului Leo Suceava, care au organizat duminică o licitaţie cu desene realizate de preşcolari şi elevi de gimnaziu. Scopul acţiunii a fost strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi din unele şcoli şi grădiniţe din Suceava.

Proiectul a demarat în urmă cu trei săptămâni, când Clubul Leo a lansat la Colegiul Naţional  „Petru Rareş”, la şcolile generale nr. 1 şi nr. 3, la grădiniţele „Ţăndărică”, „Aşchiuţă”, precum şi la grădiniţele nr.3 şi nr. 6, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” şi la clasa de desen de la Palatul Copiilor un concurs de desene, pictură, colaj şi fotografie, intitulat „Tonuri de toamnă”.

Preşedintele Clubului Leo, Luiza Cureluşă, a declarat că „s-au primit 150 de lucrări realizate de copii, iar dintre acestea, 60 de lucrări au fost selecţionate şi au intrat într-o jurizare finală”.

Duminică, la Sala Dom Polski a avut loc premierea copiilor câştigători, dar şi licitaţia lucrărilor realizate de preşcolari şi de elevi. Luiza Cureluşă a precizat că intrarea la festivitatea de premiere a costat 5 lei, bani care s-au strâns, de asemenea, pentru copiii nevoiaşi.

 

S-au vândut zece lucrări

Licitaţia lucrărilor s-a realizat pe secţiuni, preşcolar, primar şi gimnazial, iar în total s-au vândut zece lucrări şi s-au strâns aproximativ 900 de lei.

„Banii strânşi vor fi donaţi copiilor din unităţile de învăţământ participante la concurs care au o situaţie financiară precară”, a declarat Luiza Cureluşă.

Toate lucrările premiate duminică sunt expuse în această săptămână în sediile din municipiul Suceava ale Băncii Transilvania.

„Membrii clubului Leo, Luiza Cureluşă, Ewa Miruna Feher, Eliza Crăciun, Cătălina Suhan, Codruţa Duminică, Andreea Tcaciuc, Andreea Iavorenciuc, Alexandra Ciufudean, Andrei Balan, Paul Bores, Ştefan Ciupuşi, Ştefan Tudosă, au fost ajutaţi la organizarea evenimentului de către membrii Clubului Lions din Suceava, de Ramona Ceviuc, care a interpretat două piese muzicale şi de trupa de dans a Palatului Copiilor, coordonată de Mirela Duminică.

„Ne putem mândri cu acest eveniment. Scopul nostru de a-i atrage pe cetăţeni să contribuie la o cauză nobilă a fost atins. Lucrările au fost de mare valoare, iar bunăvoinţa cu care am fost întâmpinaţi în unităţile de învăţământ m-a făcut să cred că această acţiune este un succes", a mai precizat Luiza Cureluşă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţie cu desene realizate de preşcolari şi elevi, pentru ajutorarea copiilor săraci.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Licitaţie cu desene realizate de preşcolari şi elevi, pentru ajutorarea copiilor săraci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei