Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2008 - Anul XIII, nr. 265 (3946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şcoala părinţilor

Cursuri de educaţie prenatală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Doamnelor Bucovinene, împreună cu un voluntar Peace Corps, derulează la Suceava cursuri de educaţie prenatală - Şcoala părinţilor.

Sub îndrumarea a două asistente medicale, una de obstetrică – ginecologie şi cealaltă de neonatologie, primul grup, format din viitoare mămici, dar şi din viitori tătici, a primit informaţii utile despre sarcină, naştere şi specificul vieţii nou-născutului.

Cursul a fost structurat pe 4 module, cuprinzând şi vizitarea maternităţilor Spitalului Judeţean Suceava şi  Spitalului „Bethesda”.

„Prezentarea cursului a fost interactivă, viitorii părinţi primind răspunsuri la întrebările şi temerile lor, au vizionat şi o casetă despre alăptare – primul pas în viaţă – părerea unanimă fiind că este un curs foarte folositor şi educativ. Aşteptăm şi alţi viitori părinţi la şcoala noastră, pentru a fi cât mai pregătiţi pentru venirea pe lume a celui pe care l-au aşteptat timp de 9 luni”, ne-a explicat una din asistentele implicate în proiect, Dana Armanu.

Mămicile care au participat la acest întâlniri au avut posibilitatea de se cunoaşte între ele, de a vorbi despre aceleaşi stări prin care trec în perioada prenatală, de a primi informaţii noi despre perioada de sarcină şi despre îngrijirea nou-născutului.

Persoanele interesate să participe la cursurile de educaţie prenatală se pot înscrie pe adresa de email: pentrucopilultau@yahoo.com sau pot obţine mai multe informaţii despre acest proiect de la Societatea Doamnelor Bucovinene, telefon 0330 401230 sau 0230 551394 (persoană de contact Paula Moroşanu).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de educaţie prenatală.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cursuri de educaţie prenatală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei