Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2008 - Anul XIII, nr. 265 (3946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Zero Banat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După un autor-scriitor la ziar, humorul superior e cel la care nu se râde! Cred că tot de calitate, chiar dacă provoacă râsul sănătos, este umorul involuntar. Iată, jucătorii au făcut-o fericită pe doamna Borcea, ne asigură Vasile Turcu după meciul Poli-Dinamo... Ce putem spune, decât că doamna în cauză este una norocoasă! Pe vremea lui moş Teacă, înalta societate feminină se consola cu ofiţerii din garnizoană la baluri, acum se pare că echipele de fotbal au ajuns sursă de satisfacţie. Să vedem dacă fericirea se va transmite şi la partea masculină a familiei Borcea, fiindcă muzica aia din Liga Campionilor, pentru care s-a pregătit atât amar de ani, ar putea fi bruiată de DNA. Mult mai puţin amuzante afirmaţiile aceluiaşi Turcu în preambulul partidei, la adresa scorţosului Iancu, care este bănuit că a filmat în rolul principal la reclama aia cu babanu’.

Trecând la lucruri mai terestre, tare ciudate golurile de la Timişoara. Gazdele şi-au pus singure cazanul sub presiune şi au sfârşit prin a nu-i mai suporta trepidaţiile. Aşa că şi-au nimerit de două ori propria poartă tocmai la meciul cu Dinamo, printr-o execuţie greu repetabilă (la primul gol) şi o deviere destul de des întâlnită (la ultimul), mai degrabă înlănţuirea lor fiind bulversantă. Între aceste două “reuşite” s-a interpus golul lui Dănciulescu, pe care un apărător timişorean l-a talonat cu atâta grijă să nu-l deranjeze, încât ar fi fost diagnosticat cu blat, dacă faza s-ar fi petrecut la un meci de altă factură. Una peste alta, Dinamo şi-a luat avânt, a fost ca un tenismen care, după ce a scăpat ca prin urechile acului pe propriul serviciu (la meciul cu Steaua), şi-a adjudecat imediat un break la zero. Şi ce apărare au putut alinia bucureştenii! Blay, Izvoranu, Tamaş cu avariile aprinse, Goian ăla micu’... Păreau că vor fi haliţi pe pâine de nişte timişoreni integralişti la ei în Banat. Adevărul este că, într-un campionat al autohtonilor, Dinamo n-ar avea ce discuta cu Steaua sau Rapid, ca să nu mai vorbim de CFR sau Poli. Marea rivală ar fi tot cea care îi stă în coastă, Unirea Urziceni, cu care va avea marea înfruntare la sfârşitul săptămânii. Apropo de ialomiţeni, pentru ei urmează momentul adevărului: Dinamo, Poli, Steaua. Dacă nu obţin măcar 4 puncte, vor confirma statutul de iepuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zero Banat.
 Vizualizări articol: 1241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Zero Banat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei