Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2008 - Anul XIII, nr. 265 (3946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În numai două zile

Peste 600 de şoferi, puşi să sufle în alcooltestele poliţiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 600 de şoferi au fost puşi să sufle în alcooltestele poliţiştilor de la Circulaţie, în cele două zile ale acţiunilor demarate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în urma creşterii evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Suceava, vineri şi sâmbătă, au fost verificaţi cu alcoltestul nu mai puţin de 618 şoferi.

Bilanţul celor două zile ale acţiunii s-a concretizat în 184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.905 lei, 13 permise reţinute, din care opt pentru consum de băuturi alcoolice, 11 infracţiuni constatate, din care cinci pentru băuturi alcoolice, şi şase certificate de înmatriculare reţinute.

Printre şoferii depistaţi băuţi la volan se numără şi Sorin P., în vârstă de 30 de ani, din municipiul Rădăuţi. Acesta a fost prins conducând un autoturism Ford, pe strada Putnei, cu o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul expirat, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. Şi Viorel P., în vârstă de 41 de ani, din comuna Preuteşti, va da cu subsemnatul la poliţie, după ce a fost tras pe dreapta, pe strada Armatei, din municipiul Fălticeni, şi prins că s-a urcat la volanul Daciei sale cu o concentraţie alcoolică de 0,54 la mie în aerul expirat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru, a anunţat că acţiuni de acest gen vor continua în perioada următoare, filtre ale poliţiei rutiere urmând să împânzească şoselele din judeţ.

Panţiru a subliniat faptul că, în primele luni ale lui 2008, au fost întocmite dosare penale pe numele a nu mai puţin de 243 de şoferi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 600 de şoferi, puşi să sufle în alcooltestele poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste 600 de şoferi, puşi să sufle în alcooltestele poliţiştilor5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei