Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 nov 2008 - Anul XIII, nr. 265 (3946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Colegiul Tehnic „Petru Muşat”

„Balul bobocilor”, îndemn la visare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” şi-au ales vineri seară, la Casa de Cultură Suceava, cele mai frumoase boboace. Prin ediţia din acest an a Balului bobocilor, organizatorii au îndemnat publicul să viseze cu ochii deschişi, prezentând în acelaşi timp un spectacol ce a îmbinat, pe parcursul a două ore, teatrul, muzica şi dansul.

 

Versuri pentru vis şi iubire

Spectacolul a fost deschis de doi tineri care au interpretat în faţa colegilor lor poezia „Androginul” de Ana Blandiana, unind prin mişcări şi versuri visul şi iubirea cuplului androginal.

La prima probă a concursului de Miss, juriul a punctat prezenţa scenică şi dezinvoltura celor opt boboace care au defilat în faţa publicului. Trupa de dans „Trandafir de la Moldova” a continuat spectacolul cu un vals.

 

Folclor

O scenetă umoristică, „Statueta”, în care un cuplu se ceartă pe marginea unui nud al Afroditei -  primit în dar, a scos publicul din „amorţeala visului”. Din spectacolul celor de la „Petru Muşat” nu au lipsit muzica şi dansurile populare, Elisabeta Chira şi trupa de dans a colegiului invitând spectatorii la un moment de tradiţie românească.

Proba de dans a boboacelor a ridicat temperatura în sală, tinerelor fete fiindu-le testate aptitudinile coregrafice printr-un dans ţigănesc şi unul latino, dar şi prin clasicele „Meneaito” şi „Macarena”.

 

Eleganţă şi rafinament

Spectacolul a fost completat de un grup vocal-instrumental ce a interpretat un fragment muzical din Ţara Oaşului, de o scenetă ce l-a readus în prim plan pe conu` Caragiale şi de o prezentare de modă în care elevi ai claselor a XII-a au purtat cu eleganţă ţinute de seară.

Pentru a menţine o atmosferă plină de eleganţă, trupa de dans „Trandafir de la Moldova” a prezentat un tangou.

 

„Tinereţe fără învăţătură şi viaţă fără de carte”

Elevii claselor a X-a C şi D au demonstrat apoi, într-o scenetă a cărei etichetă a fost originalitatea, ce se poate întâmpla dacă nu învaţă. Adaptând basmul „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, ei au concluzionat că „Tinereţea fără învăţătură şi viaţa fără de carte e cu siguranţă moarte”.

Proba de seară a testat eleganţa şi distincţia boboacelor, dar şi care e visul fiecărei fete. Astfel am aflat că printre candidatele la titlul de Miss există viitori medici, instructori de fitness, fotomodele, dar şi fete care visează să ajute copii cu deficienţe sau pe cei orfani.

Spectacolul a fost încheiat de o altă scenetă originală, în care Nică, celebrul personaj din „Amintiri din Copilărie”, a ieşit nevinovat în faţa unui tribunal care a analizat păţaniile prin care a trecut.

 

Decernarea premiilor, prilej de bucurie

Marele premiu, titlul de Miss Boboc al Colegiului Tehnic „Petru Muşat”, i-a fost acordat Loredanei Dumitru. Pe locul I s-a clasat Georgiana Gherman, locul II a fost ocupat de Roxana Zaiţ, iar pe poziţia a III-a s-a situat Raluca Gherman. Camelia Florina Capră a primit titlul de Miss TuSiRomania.Ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Balul bobocilor”, îndemn la visare.
 Vizualizări articol: 2267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
„Balul bobocilor”, îndemn la visare4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei