Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2008 - Anul XIII, nr. 243 (3924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Ovidiu Doroftei, cel mai tânăr prefect de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a decis, în şedinţa de ieri, numirea lui Ovidiu Doroftei în funcţia de prefect al judeţului Suceava. La doar 31 de ani, Doroftei este cel mai tânăr prefect pe care l-a avut judeţul Suceava, el urmând să deţină această funcţie până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a „fotoliului”. Numirea lui Ovidiu Doroftei a fost posibilă după ce acesta a intrat în rândul funcţionarilor publici în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Suceava, începând cu data de 1 octombrie 2008.

Până a intra în rândul funcţionarilor publici de la APIA Suceava, Ovidiu Doroftei a fost şeful de cabinet al lui Alexandru Băişanu, ultimul prefect al judeţului, cel care în şedinţa de săptămâna trecută a Guvernului a fost eliberat din funcţie. Potrivit Hotărârii de Guvern, încetarea raportului de muncă a lui Alexandru Băişanu s-a făcut cu acordul părţilor, la solicitarea acestuia.

Noul prefect de Suceava a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

„Aştept apariţia Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial, după care voi putea să spun care vor fi obiectivele pe care le am”, a declarat Ovidiu Doroftei după şedinţa Guvernului.

Odată cu numirea lui Ovidiu Doroftei în funcţia de prefect, Prefectura Suceava are din nou structura de conducere în formulă completă, având în vedere că în urmă cu două zile unul dintre posturile de subprefect a fost ocupat, în mod oficial, de Angela Zarojanu, fost viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Doroftei, cel mai tânăr prefect de Suceava.
 Vizualizări articol: 1983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Ovidiu Doroftei, cel mai tânăr prefect de Suceava3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Becalieni trimis de
(15 oct 2008, 11:51:30
Ce institutie second hand a ajuns prefectura, parca am fi stand up comedy, numa personaje de astea se perinda pe acolo. Numirile din ultima perioada din frunte Prefecturii imi aduc aminte de ora de atelier, cand noi cativa mai destepti l-am pus pe prostu clasei sef si ne-am distrat bine pana s-a prins profu si l-a schimbat. Deja mi s-a facut lehamite de guvernu Tariceanu
2.   ... trimis de
(15 oct 2008, 12:28:15
bravo Camil ... nu e mai bine sa numeasca tineri care fac treaba buna .. e mai bine sa numeasca mosnegi comunisti care nu stiu sa faca nimic... cam cat de inchisi la minte puteti sa fiti!!
2.1  RE: ... trimis de
(15 oct 2008, 19:36:05
Aidi ba, aici nu e vorba de un tanar, e vorba de un lacheu, un protejat, un carator de servieta si culegator de scame.
3.   Pacatul originar trimis de
(15 oct 2008, 12:59:30
Baisanu a murit, traiasca Doroftei! OK, asta este, dar mi s-ar parea corect ca dl prefect, cu ocazia primei conferinte de presa, sa prezinte dosarul de concurs de la APIA, institutie in cadrul careia a fost nevoit/ales sa se angajeze pentru a deveni functionar public (valabil, in aceeasi logica, si pentru doamna subprefect Zarojanu). Ar mai fi interesant sa aflam - si sa vedem - daca dl Doroftei a depus juramantul de functionar public si care ar fi fost atributiile dlui Doroftei daca ar fi ramas in APIA. Nu ar fi lipsit de interes sa ni se prezinte si referatul de necesitate prin care APIA a decis sa scoata la concurs postul pe care a candidat dl Doroftei, deoarece este de presupus ca APIA chiar avea nevoie de o persoana pe acel post, ori, iata, acum, dl Doroftei, care putea sa performeze in APIA, a inselat asteptarile angajatorului si a dezertat pentru a accepta postul de prefect. In fine, nu ascund faptul ca as fi aplicat si eu la APIA daca as fi stiut ca e rampa spre Palat.
4.   Ma lasi? trimis de
(15 oct 2008, 20:35:11
Bai simpaticilor,Doroftei este un om care vine din zona privata si care chiar vrea si poate sa faca treaba.Numai un nesimtit se poate lua de el fara sa astepte sa vada ce poate....
5.   Cariera de succes trimis de
(15 oct 2008, 22:50:57
Este impresionant treseul fulminat al acestui functionar public debutant!!! Speram ca va implementa cu succes politicile guvernului la nivel local...:)) Always Coca Cola

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei