Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2008 - Anul XIII, nr. 243 (3924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semnal de alarmă

Popovici strigă disperarea locuitorilor comunei Ulma

Miercuri, 15 Octombrie 2008 (17:24:53)
Secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Corneliu Popovici, candidat pentru un mandat de senator în colegiul Rădăuţi, trage un semnal de alarmă vizavi de situaţia locuitorilor comunei Ulma, grav afectată de inundaţiile de la finele lunii iulie. „Aici nu pot să ajungă Salvarea, maşinile de pompieri, operatorii de transport refuză să mai facă traseul Ulma, profesorii nu pot să ajungă la şcoli şi iarăşi UIma este izolată. Porţiunea de câţiva kilometri de drum judeţean iarăşi s-a prăbuşit, circulaţia se desfăşoară anevoios, iar maşinile mici efectiv nu pot ajunge în acea zonă”, a spus Popovici. El a arătat că pagubele în comuna Ulma au fost evaluate la 13 miliarde de lei vechi subliniind că localitatea nu a beneficiat de nici un leu până acum. Popovici a arătat că efortul financiar al administraţiei PSD a comunei, în acţiunea de înlăturare a efectelor inundaţilor, a fost mai consistent decât cel oferit de administraţia PD-L a Consiliului Judeţean. „Comuna Ulma, cu administraţie PSD, a reuşit să refacă în urma inundaţiilor peste 35 kilometri de drum, a reuşit să facă kilometri de gabioane iar drumurile comunale între cătunele comunei sunt practicabile. Efortul depus de administraţia de la Ulma este cu adevărat semnificativ, comparativ cu cât a investit Consiliul Judeţean în drumul judeţean de la Ulma, o sumă care este infimă. Toţi primarii PSD şi-au făcut treaba iar oamenii le recunosc aportul”, a mai spus Popovici.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popovici strigă disperarea locuitorilor comunei Ulma.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popovici strigă disperarea locuitorilor comunei Ulma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei