Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 oct 2008 - Anul XIII, nr. 239 (3920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modernizare

Ploile au încetinit lucrările în zona „pasarelei” din Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Ploile din ultimele zile au încetinit lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 17, în zona „pasarelei” din comuna Şcheia. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că deşi condiţiile meteorologic au îngreunat realizarea lucrărilor de relocare a conductelor de apă potabilă şi gaze naturale, este posibil ca investiţia să fie finalizată la termenul stabilit, respectiv în maxim două săptămâni.

Reamintim că traficul rutier din Suceava (zona Maraton) spre Şcheia a fost blocat, cu mai multe săptămâni în urmă, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a unei porţiuni din DN 17 care trece pe sub „pasarela” CFR din comuna limitrofă municipiului Suceava. Termenul iniţial de finalizare a lucrărilor a fost prelungit după ce constructorul a descoperit că sub stratul de carosabil existau conducte de apă potabilă şi gaze naturale care nu erau menţionate în proiectul de execuţie şi care trebuiau mutate în altă locaţie.

În cursul zilei de ieri, preşedintele CJ Suceava a inspectat personal stadiul lucrărilor din zona „pasarelei” din Şcheia, precizând că sunt şanse ca acestea să fie finalizate în maxim două săptămâni.

„Lucrările au evoluat, s-a finalizat relocarea conductelor de apă potabilă, şi mai rămâne să le mutăm pe cele pentru gaz metan. Oricum, pot să spun că se lucrează şi ziua şi noaptea, astfel încât lucrările să fie terminate în următoarele două săptămâni”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ploile au încetinit lucrările în zona „pasarelei” din Şcheia.
 Vizualizări articol: 2220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ploile au încetinit lucrările în zona „pasarelei” din Şcheia1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si marmora invelea ciocolata.... trimis de
(10 oct 2008, 11:05:47
poate a vrut sa spuna : urmatoarele 2 luni !!!!!!!

PDL- PARTID DE TRASEISTI POLITICI!!!!
1.1  RE: Si marmora invelea ciocolata.... trimis de
(10 oct 2008, 12:38:13
Ce partid nu are traseisti politici?!
2.   Timpul trece leafa merge trimis de
(10 oct 2008, 11:22:08
DOMNULE FLUTUR, DIN CE STIU EU TERMENUL DE FINALIZARE A LUCRARILOR ERA 15 OCTOMBRIE, NU PESTE 2 SAPTAMANI.

cu cat tupeu ne iau de prosti!
3.   !?! trimis de
(10 oct 2008, 11:39:14
Haideti bre odata ca ne prinde mileniul4.
4.   Doi trimis de
(10 oct 2008, 13:18:01
traim in romania nu vi se pare corect? sau apaucat exact atunci cind stiau ca vremea este instabilia si 50 % nu vor putea sa respecte termenel de finalizare. La fel si in piata mica, acolo tre sa mergi cu cizme de cauciuc. toata vara oamenii au mers la mare, la munte pe la terase acum vine creciunul deci trebuie bani. o sa termine pina la urma dar probabil ca nu pina la craciun si nu calitativ ci doar cantitativ. deci succes acestor conducatori curajosi si dornici de munca si spagi. stiu intradevar sa faca ceva pt suceava
5.   Termen trimis de
(10 oct 2008, 13:21:22
Am impresia ca lucrarea se va termina pe la sfarsitul lunii octombrie.
6.   :))) DE TOT CACATUL trimis de
(10 oct 2008, 15:24:14
ERAM SIGUR CA ASA VA FI...INDATA O SA IASA FLUTUR IN FATA SI O SA VA SPUNA CA SE MAI AMANA DESCHIDEREA DRUMULUI...NU SE ASTPTAU IDIOTII LA VREME REA...DEACUM INCOLO O SA FIE SI MAI SI...CA VINE IARNA SI PANA LA PRIMAVARA NU O SA VEDETI VOI DESCHIS DRUMUL ASTA SI SA VEDETI VOI ATUNCI CUM MAI IESITI DIN SUCEAVA TARANILOR CU DRUMURILE BLOCATE DE MASINI INZAPEZITE,TAMPONATE ETC...SA VEDETI ATUNCI POLEI,ZAPADA,CEATA,VISCOL,GER. IARNA O SA AVETI...VAI VAI VAI...CRED CA O SA FIE ULTIMA PICATURA SI ISI DAU DEMISIA IN GRUP DIN PRIMARIE INCEPAND CU FLUTUR SI LUNGU CA DACA NU-SI DAU EI DEMISIA O SA LE IA SUCEVENII SCAUNUL DE SUB FUND CAT DE CURAND DACA CONTINUA ASA...CAT O SA MAI REZISTATI FRATILOR UNEI ASEMENEA MASCARADE?????VA PROSTESC IN FATA...DACA EI VA SPUN IN FATA CA SUNTETI PROSTI VOI SUNTETI DEACORD...:)))) RUSINEEEEEEEEEEEEE
7.   Lucrari noaptea?? trimis de
(10 oct 2008, 17:19:57
Eu cobor in fiecare seara (la diferite ore tarzii din noapte pt a putea prinde ocazie spre ilisesti si nu se lucreaza noapteeeaaa!!!!! Noaptea e tarziu, somnul lor e dulce si nervii navetistilor... no comment!!!
8.   ... trimis de
(10 oct 2008, 22:54:08
Sper ca sa-l termine pana la sfarsitul lunii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei