Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Semn bun

Turturica lui Flutur „a făcut” doi pui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Turturica care s-a aciuat la geamul biroului preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, făcându-şi cuib într-unul din ghivecele cu flori, are doi pui.

Micile vietăţi care au ieşit din găoace de câteva zile reprezintă motiv ce bucurie pentru şeful administraţiei judeţene, care vede în turturelele de la geamul său un simbol al „păcii şi prosperităţii” care se vor pogorî peste judeţul nostru în timpul acestui mandat.

„Sunt unii care timp de 16 ani nu au făcut pui prin Consiliul Judeţean. Eu am făcut deja doi”, a declarat cu umor preşedintele Consiliului Judeţean, făcând trimitere la fostul şef social democrat al instituţiei. Flutur a mai spus că priveşte pasărea ca pe un semn de bun augur, „un simbol de pace şi prosperitate la Palatul Administrativ”.

„La două luni de la începerea mandatului meu, şi-a făcut cuib aici nu o cucuvea, ci o turturică”, a glumit Flutur, aluzie la cucuveaua de la Cotroceni, intrată în folclor în timpul mandatului lui Ion Iliescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turturica lui Flutur „a făcut” doi pui.
 Vizualizări articol: 1169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turturica lui Flutur „a făcut” doi pui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In lipsa de gaini trimis de
(10 sep 2008, 11:07:30
omoara-i pt ca au aviara....
1.1  RE: In lipsa de gaini trimis de
(10 sep 2008, 22:48:57
Este de bine. Turturica, Flutur, pui, ce zburatoare mai avem nevoie??? Sunteti penibili. si prosti de nu dati in gropi. Duceti-va dracului cu articolul vostru de kakat.
2.   Sa aveti grija de ei!!! trimis de
(10 sep 2008, 12:53:17
Sunt mici si vara e pe sfarsite. Va rog din suflet, faceti-le o casuta sa fie aparati de frig si de ploi!!!!!! Alfel, vor muri.....si se duce bunastarea pe apa Sambetei!!!
3.   Aviara trimis de
(10 sep 2008, 15:06:19
profitati din plin domnule flutur chiemati un medic veterinar si maine in judet declarati gripa aviara.
4.   Dar cucuveaua ? trimis de
(10 sep 2008, 15:59:29
Cand incep sa-ti faca pasarile cuib la geam , e nasol de tot . Lui Iliescu i-a cantat cucuveaua la Cotroceni si a pierdut alegerile . Lui Flutur o sa-i cante 3 turturele ...nasol rau . Intrebare : stiti de ce si-a facut turtureaua cuib in geamul lui Flutur ? Raspuns : pentru ca stie cine a taiat padurea unde avea ea cuib inainte ...si a venit sa-l intrebe cate ceva de treaba asta ....
5.   Tu nu faci prea multi pui in primaria suceva trimis de
(10 sep 2008, 16:01:40
una spui si alta faci d-le Flutur iti place sa iti bati joc de cei din jurul tau asa ai sa faci si cu puii o sa le faci viata amaras.Se poate stii de ce te folosesti de oameni dupa care nu te mai intereseaza deloc ce necazuri sau greutati intimpina acea persoana.Ma refer la un membru din pertidul dumneavoastra Marius Boghian il cunosc si cred ca ar face fata cu brio intr-un post de conducere dar iti cam place sa calci lumea in picioare si toate se platesc odata si o data
6.   Stranuta trimis de
(10 sep 2008, 16:07:00
Bre Flutur, vezi c-am vazut-o pe ma-sa stranutand acu' 2 saptamani. Acu vazui si puii ca stranuta. Hai, ia masuri !
7.   Turturele ne trebuie noua?? trimis de
(10 sep 2008, 20:58:51
Dle Flutur! Judetul e calamitat iar dta te tii de turturele si alte pasarele?? Incepem sa regretam ca te-am votat! Nu se vede nimic decat multa gargara!
8.   Aviara la Bucuresti, inundatii la Suceava trimis de
(11 sep 2008, 08:00:12
Fluture, ai ghinioane frate! La Bucuresti ai inventat aviara, la Suceava ne-ai aburit cu inundatiile si nu ai facut nimic. In schimb de 2 luni ne arati ...turturica. Ce-i cu tine, inca nu te-ai trezit? Ar fi cazul sa si faci ceva! Lasa frectiile si gargara si pune-te pe treaba ca zapacesti lumea si nu avem timp de minciunile tale pe care le inventezi in somn...
9.   Doi puiul pentru umbla si la geamul trimis de
(12 sep 2008, 14:48:40
Bravo.., nu ai voie sa afara puiul cu floare..pentru pacat, Cu placuta puiul lui flutur Gheorghe.., lasi puiul pentru ca dormit pui si la mama pui..!! ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei