Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Funcţie

Petru Luhan, administrator public al judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua funcţie de administrator public al judeţului Suceava, creată la nivelul Consiliului Judeţean după preluarea preşedinţiei de către democrat liberalul Gheorghe Flutur, a fost ocupată de tânărul Petru Luhan.

Acesta a câştigat concursul organizat săptămâna trecută la nivelul instituţiei şi urmează să intre „în pâine” începând cu data de 1 octombrie.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat că în aceste zile va definitiva contractul pe care instituţia pe care o conduce îl va încheia cu administratorul public, precizând că Luhan va primi atribuţii referitoare la atragerea fondurilor europene.

„Mă gândesc să-i deleg atribuţii care se referă la fondurile europene, şi anume Direcţia care se ocupă de programe şi proiecte europene, serviciul de turism şi mai vedem şi alte responsabilităţi pe care le vom da astfel. Vrem astfel să ne turăm motoarele pentru a pune în aplicare ceea ce am promis în campanie, şi anume să aducem fonduri europene să facem proiect pe turism ca să dezvoltăm acest sector, dar şi alte activităţi economice care să scoată judeţul din anonimat”, a declarat Flutur.

El l-a zugrăvit pe Luhan în culori foarte optimiste. „Este un tânăr care are o vastă experienţă şi un CV impresionant. A studiat în Germania cinci ani de zile apoi în SUA şi Australia. A lucrat la companii multinaţionale de renume, iar acum vine de la Petrom, unde a ocupat o funcţie de director economic. Are o experienţă destul de bogată şi cred că vom face o echipă bună”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Luhan, administrator public al judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Petru Luhan, administrator public al judeţului Suceava4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fuga de responsabilitate trimis de
(10 sep 2008, 11:16:01
Desigur,flutur nu are timp de problemele judetului.Incepe campania electorala si trebuie sa aiba timp de ea.Acesta este de fapt omul ales prin frauda si mita data electoratului.El face multa galagie,figuratie la tv, dar de muncit sa munceasca altii.Pe oriunde a trecut a facut la fel.Spor la treaba domnule administrator ca de imagine se ocupa actorul.
2.   Felicitari trimis de
(10 sep 2008, 15:01:55
cei din MANEUTI va felicita domnule LUHAN ,asteptam sa puneti o vorba buna la domnul FLUTUR .Comuna MARGINEA a profitat din plin ,speram si noi.
3.   Un taran trimis de
(10 sep 2008, 15:25:12
un taran coclit,pocaila,cu figuri de mare invatat...
4.   ... trimis de
(10 sep 2008, 15:41:22
A lucrat si la VEKA ROMANIA.
5.   Miroase a blat trimis de
(10 sep 2008, 16:11:29
Bravo Luhane, esti tare!!! Sclav mai mare ca tine inca n-am vazut. Si un mincinos coclit, zice el ca are scoala facuta in Germania, SUA si Australia...si de bun ce a fost a revenit la Suceava...Luhan e pila cuiva care a sponsorizat puternic pdl, si acum flutur plateste politele din iunie. Cine cunoaste stie!!!
6.   PD-Latrau la concurs? trimis de
(10 sep 2008, 19:46:59
Auziti oameni buni si va minunati, acest PD-Latrau, Luhan, a castigat concursul organizat de Flutur la nivelul CJ. Cati candidati s-au inscris si care a fost ordinea? Gurile rele spun ca la un asemenea concurs se poate inscrie oricine dar iese cine trebuie. Mai bine taci dracu din gura ca te faci de ras si mai mult. Chiar nu te stie lumea? Acest individ hranit cu laturi din troaca lui Flutur, Boc-poc, Stolo cel inviat din morti, Baselu si cele doua Lenute, s-a invartit o perioada si pe la Primaria Radauti, pupand fundul lui sterge puntea Olarean. Mare mancator de rahat trebiue sa fi ca sa ajungi din tabara Petrom in cotetul lui Flutur. Dubios lucru si aici numai Bricegut ma poate lamuri.
7.   Nedumerire trimis de
(10 sep 2008, 23:09:24
concursul avea final asteptat.

studiile sunt prea lungi, laudele prea mari si strainatatea a ignorat adevaratele valori

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei