Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Număr record de amenzi şi permise reţinute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, desfăşurată la finele săptămânii trecute, s-a soldat cu aplicarea unui număr record de amenzi şi cu foarte multe permise de conducere reţinute. Dacă de obicei acţiunile de control în trafic de sâmbătă şi duminică se soldau cu cel mult 500 de amenzi, şi erau reţinute patru-cinci permise, în urma acţiunii de pe 6 şi 7 septembrie au fost aplicate 617 sancţiuni contravenţionale, iar 15 şoferi şi-au pierdut dreptul de a conduce.

Aproape 300 dintre amenzi au fost date şoferilor surprinşi de radare cu viteză peste limitele legale, 152 au fost aplicate pentru lipsa centurii de siguranţă, 12 pentru defecţiuni tehnice etc. Poliţiştii şi-au îndreptat atenţia şi spre ceilalţi participanţi la trafic, fiind amendaţi opt pietoni, opt biciclişti, patru căruţaşi şi 36 de motoscuterişti.

Şoferii rămaşi fără permis de conducere au fost sancţionaţi pentru consum de alcool, viteză excesivă, depăşire neregulamentară, trecere pe culoarea roşie a semaforului, ori neacordare de prioritate.

 

Şofer beat turtă pe străzile din Câmpulung

Dintre şoferii prinşi băuţi la volan, cea mai mare alcoolemie a fost înregistrată la un bărbat din comuna Pojorâta. Florin C., în vârstă de 37 de ani, conducea o autoutilitară pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Câmpulung Moldovenesc cu o concentraţie de 1,63 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Un alt conducător auto, Marin H., din Bacău, a fost prins pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei, cu o concentraţie de 0,48 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr record de amenzi şi permise reţinute.
 Vizualizări articol: 2319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Număr record de amenzi şi permise reţinute5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(10 sep 2008, 14:37:26
amenzi la carutasi in municipiul Suceava. Asta-i oras sau comuna?

1.1  RE: Intrebare trimis de
(10 sep 2008, 17:39:37
BANUIESC CA E CATUN
2.   D trimis de
(10 sep 2008, 16:33:20
D
3.   ALOOOOOOOOOOOO! trimis de
(10 sep 2008, 17:05:55
MAI BAIETI (de politisti e vorba) CE FACETI DOMNII MEI CU CEI CARE PARCHEAZA AIUAREA. IN CURAND II IAU LOCUL LUI HERMENIUC SI VA ARAT VOUA (glumesc). PE BUNE. AMENDATII SI PE CEI CARE OCUPA ALVEOLELE REZERVATE TRANSPORTULUI IN COMUN.
3.1  RE: ALOOOOOOOOOOOO! trimis de
(11 sep 2008, 08:11:39
cand vor fi locuri de parcare probabil ca vor da amenzi celor ce parcheaza aiurea ;pana atunci insa ciocul mic;unde vrei sa duca oamenii masinile?

4.   CENTURA IN PORTBAGAJ trimis de
(10 sep 2008, 17:43:52
AMENDATII SI PE CEI CARE NU AU CENTURA DE SIGURANTA MONTATA IN PORTBAGAJ,E NECESARA PENTRU TRANSPORTUL SOACRELOR
5.   Politia romana trimis de
(10 sep 2008, 22:29:21
doar 4 carutasi.......ii rog pe domnii agenti de circulatie sa mai iasa si din municipiul suceava...veniti domnilor sa vedeti cum este traficul pe traseul RADAUTI-PUTNA, mai ales prin dreptul localitatilor Vicov de jos si Bivolarie,sa vedeti cum pietonii circula pe mijlocul drumului, carute nesemnalizate, biciclete la fel...
6.   ... trimis de
(11 sep 2008, 07:47:16
hmmm..."politie" ziceti voi?.:))) "shpagari" poate,nu politie...eu unu m-am saturat sa le dau dreptul...mai noi ti-l cer ei,fara pic de nesimtire...dar asta e fratilor....noi i-am invatat cu narav...si tot asa o sa ne duca multa vreme deacum inainte...ciao

7.   Ooooooo... trimis de
(11 sep 2008, 09:19:26
bunnnnnnn....asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei