Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nominalizare funcţie

Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret are o nouă conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret are un alt şef. Informaţia a fost lansată, ieri, de directorul executiv al Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, care a anunţat că Ministerul Sănătăţii Publice a numit o altă persoană care să preia atribuţiile managerului general, Ofelia Popoveniuc, care îşi dăduse demisia din funcţia pe care o ocupa cu titlu interimar.

Lăzăreanu a arătat că noul şef al acestei unităţi sanitare este, din această săptămână, psihologul Tiberiu Rotaru, care l-a înlocuit pe directorul medical Ofelia Popoveniuc, care preluase cu titlu de interimat şefia spitalului, după ce Adrian Popoiu, care ocupa această funcţie, şi-a început mandatul de primar al oraşului Siret.

Popoveniuc îşi înaintase demisia din funcţia de manager interimar la începutul lunii august, din motive medicale, iar perioada de preaviz expirase.

Potrivit directorului de la ASP, schimbări s-au produs şi la nivelul Spitalului Orăşenesc Siret care, din această săptămână, are un nou director economic, în persoana lui Dragoş Ungureanu, fost director economic al respectivei unităţi sanitare şi viceprimar al localităţii în ultimii 8 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret are o nouă conducere.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret are o nouă conducere1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo ! trimis de
(10 sep 2008, 16:03:26
Ati pus lupul paznic la oi ...Dupa ce a dat chix la D.G.A.S.P.D.C. Suceava , l-ati numit director de spital . Ce a fost incapabil la altii , la voi e director . Felicitari ! Aveti ceea ce meritati ; pastrati-l bine !
1.1  RE: Bravo ! trimis de
(10 sep 2008, 22:54:03
Cristinica !!! Pai tot ai pile la Spitalul Judetean Suceava. Pune-le o pila si tov. Ganea Motan, T.C. , Tug.. si interneaza-i la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret , ca tot au probleme de tot felul si sunt stresati. Ajuta-i fat-o, ca le faci un bine.
2.   Ha trimis de
(10 sep 2008, 18:28:33
se vede de la o posta ca esti o GOA-NGA psd-dista,tampit de comunist......................

2.1  RE: Ha trimis de
(10 sep 2008, 23:59:05
Daca esti nesimtit , si nu stii cine e Tibi Rotaru , stai acasa si nu mai scrie aiurea , doar de dragul de a jigni . Aici scriu oamenii care au cu adevarat ceva de spus , iar Tibi asta la care tu ii iei atat de mult apararea a facut multa lume sa sufere si o imagine proasta uneia dintre cele mai importante instituti ale statului din judet . Dar , dupa cum iti este numele ...x ... tot un x o sa ramai cu un asemenea vocabular . Du-te si te interneaza la Tibisor la Spital , ca acolo iti este locul ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei