Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2008 - Anul XIII, nr. 207 (3888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amnezie la poliţie

Amendată, după ce a uitat dacă a fost violată sau a făcut sex din plăcere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost amendată de poliţişti, după ce a uitat dacă a fost violată sau a făcut sex din plăcere cu trei indivizi.

Duminica trecută, la poliţia din Câmpulung Moldovenesc s-a prezentat o tânără în vârstă de 21 de ani, din localitate, care susţinea că este victima unui viol.

Respectiva le-a spus oamenilor legii că fapta s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (30/31 august), într-o casă din localitate, unde a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu trei tineri, pe care-i cunoştea din vedere şi după porecle.

Tânăra, care avea faţa tumefiată în momentul în care a venit la poliţie, susţinea că a încercat să se opună violului, dar cei trei violatori au bătut-o.

Presupusa victimă a povestit că, în seara zilei de sâmbătă, s-a întâlnit cu agresorii în faţa unui bar din localitate, iar aceştia din urmă i-au propus să meargă împreună la o petrecere organizată într-o casă particulară.

La adresa respectivă a ajuns, la scurt timp, şi un al patrulea tânăr, tot localnic, care, fiind o mai veche cunoştinţă de-a tinerei, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, după care a plecat.

Tânăra a povestit că a rămas apoi singură cu ceilalţi trei indivizi, iar aceştia i-au propus la un moment dat să facă sex şi cu ei, însă i-a refuzat.

Atunci, susţinea presupusa victimă, respectivii au început să o lovească peste faţă, ameninţând-o că, dacă se împotriveşte, îi vor da foc la haine şi o vor da afară, pe stradă, în pielea goală.

Silită de cei trei, îşi încheia tânăra reclamaţia făcută la poliţie, a fost nevoită să le satisfacă poftele sexuale.

„Am avut opt judiciarişti de la Investigaţii Criminale plecaţi în teren să-i identifice pe presupuşii violatori, lucru care s-a şi întâmplat după aproximativ patru ore”, ne-a declarat, ieri, şeful Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, subcomisar Dan Apopei.

 

„Nu este pentru prima oară când ne confruntăm cu astfel de cazuri”

Surpriza a apărut în ziua următoare, luni, când tânăra a venit la poliţie şi şi-a retras reclamaţia, motivând că, din cauza faptului că a consumat băuturi alcoolice, a uitat că a făcut sex de bună voie cu cei trei tineri pe care îi acuzase iniţial de viol.

„Nu este pentru prima oară când ne confruntăm cu astfel de cazuri, numai anul acesta am avut patru. Am sancţionat-o contravenţional pentru alarmarea fără motiv a organelor de poliţie, dar sunt convins că are de unde să plătească amenda”, a adăugat subcomisarul Apopei, lăsând să se înţeleagă că tânăra ar fi uitat de viol contra unei sume de bani, aşa cum s-a întâmplat şi în multe alte cazuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendată, după ce a uitat dacă a fost violată sau a făcut sex din plăcere.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 9 voturi
Amendată, după ce a uitat dacă a fost violată sau a făcut sex din plăcere1.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Culmea trimis de
( 3 sep 2008, 13:08:08
OARE CHIAR NU MAI AVETI CE SCRIE? CE E ASA DE INTERESANT IN ARTICOLUL ACESTA? HALAL !!! POATE GASITI SUBIECTE MAI FRUMOASE, DESPRE REZULTATELE TINERILOR, ALE ELEVILOR, CA SUNT SLAVA DOMNULUI! DRAGI ZIARISTI, INTERESATI-VA, MERGETI PE TEREN, IMBOGATITI-VA CUNOSTINTELE, CULEGETI INFORMATII INTERESANTE SI EDUCATIVE.
1.1  RE: Culmea trimis de
( 3 sep 2008, 13:15:28
Probabil au facut scoala profesionala care nu scoate profesionisti. Scriu si ei ceva acolo, nu conteaza despre ce. Sau poate li se pare interesant sa citeasca lumea despre mizeriile din Campulung. Poate ne scrieti intr-o zi cand o sa fie gaz metan si caldura in acest Municipiu. Lasati mandrutele sa-si vada de ale lor ca e plina lumea de ele, nu numai in Cimpulung se intampla asa ceva. Astepyam articole frumoase.Spor la treaba!!!!

1.2  RE: Culmea trimis de
( 3 sep 2008, 13:47:18
Subscriu la cele afirmate.
2.   Yo trimis de
( 3 sep 2008, 13:53:41
extraordinar! Pe youtube cu el!
2.1  RE: Yo trimis de
( 3 sep 2008, 14:06:18
CE E ASA DE EXTRAODRINAR? ARTICOLUL CUMVA?

Vai de meseria voastra!!!
3.   Comic trimis de
( 3 sep 2008, 14:07:44
CHIAR CA SUNTETI PENIBILI CU SUBIECTELE VOASTRE
4.   Minte slaba trimis de
( 3 sep 2008, 14:12:24
POATE A FOST AMENINTATA CU MOARTEA DACA NU-SI RETRAGE PLANGEREA,POATE AU INCANTAT-O BANII...POATE..SE POT GASI O SUMEDENIE DE SCUZE...FEREASCA D-ZEU DE MINTE SLABA...
4.1  RE: Minte slaba trimis de
( 3 sep 2008, 18:00:37
fEREASCA dUMNEZEU E DREPT, DAR CE CUTA GASESTE. NU A VENIT NIMENI ACASA SA O IA LA BALAMUC. A VRUT PETRECERE FARA SA STIE UNDE MERGE, SA TACA DIN GURA. INTREBAREA E LA CE SA APARA IN ZIAR AA UN ARTICOL? FEREASCA DUMNEZEU DE MINTE SLABA SI PENTRU CINE AR TREBUI SA RASPUNDA LA INTREBAREA ASTA
4.2  RE: Minte slaba trimis de
( 3 sep 2008, 18:05:14
CINE SA RASPUNDA? SUNT ARTICOLE STAS: ceva politica,accidente, violuri si profesori la examene. Au grija celor care le-au pus condeiul in mana si die mila i-au promovat ca sa aiba cine scrie articole despre ei. Gasiti ceva mai interesant? Nimic despre mita, despre mafia din toate domeniile pe banii publici.
4.3  RE: Minte slaba trimis de
( 3 sep 2008, 18:41:10
Vai mai DODO de unde mita si mafie in toate domeniile? Nu vezi ca marinarul a rezolvat aceste probleme....
4.4  RE: Minte slaba trimis de
( 3 sep 2008, 20:27:51
chiar ca minte slaba. IN ZIARUL ASTA APARE DOAR CA PROFESORII IAU MITA. TOATA VARA AU AVUT SUBIECT DE DISCUTIE. SE VEDE SI DUPA CASELE SI MASINILE PE CARE LE AU DIFERITELE CATEGORII SOCIALE. EU UN ZIARIST CARE A AVUT PROBLEME CU SOALA (probabil)

5.   Viol in grup trimis de
( 4 sep 2008, 10:20:41
asa da. f.u.t.e.t.i.-va pina va ia dracu.de aia aveti p.u.l.a. si p.i.z.d.a.
6.   Bravo! trimis de
( 4 sep 2008, 15:57:09
Bravo "Maria" mi-a placut ce-ai spus! Cu alte cuvinte, "a cautat-o cu lumanarea" !

dar pana la urma, toate astea fac pamantul sa se invarta!
6.1  RE: Bravo! trimis de
( 5 sep 2008, 08:16:29
ai dreptate,fintina e adinca,cu cit mai multi la pat cu atit mai bine,e scirbos.cum mai poti avea incredere intro femeie'e plina lumea de parasute.mergeti in orice club de noapte din toata europa si veti gasi multe romance,vor bani,isi trdeaza sotul,prietenul,familia,,,,,,, materialistelor-dar cu constiinta cum e-dar voi nu aveti asa ceva-ar trebui sa fiti omorate cu pietre ca pe timpuri tirfelorrrrrrrrr
7.   Baniiii-toate femiele snt curve trimis de
( 5 sep 2008, 08:05:32
banii-snt ochi dracului-curva u curva pina moare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei