Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2008 - Anul XIII, nr. 207 (3888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Liga Campionilor, la îndemâna secunzilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Grupele hărăzite în Liga Campionilor sugerează lucruri diferite pentru reprezentantele noastre. Încerc să las la o parte veleităţile conducătorilor noştri şi să evaluez din afară situaţia fiecăreia, prin prisma contribuţiei de puncte la coeficientul de ţară.

Evident, grupa CFR-ului este mai accesibilă. Sau, dacă vreţi, inaccesibilă îi este doar lui Andone. Tocmai ce scrisesem că exemplul de urmat trebuia să fie printre cei prezenţi la Monte Carlo, cu excepţia lui Gigi Becali, că domnii de la Cluj au făcut exact ca idolul lor din Ghencea, adică şi-au mazilit antrenorul, ridicându-l în rang pe secund, acest Trombetta, un fel de Pedrazzini II! În fine, revenind la Liga Campionilor, probabil că Bordeaux şi-a trecut deja la certitudini locul 3, la mai mult putând doar visa. Dar tocmai faptul că există doar două mari favorite la primele două locuri poate da speranţe clujenilor în a lua punct(e) de la acestea. Căci grupa aceasta este una de vegetare, de conservare a forţelor pentru Chelsea şi Roma. După ce-şi vor strânge zestrea necesară, vor putea scăpa terţilor niscai puncte. Iar dacă se va reuşi şi o victorie cu Bordeaux, cu atât mai bine, se poate spera la continuarea în UEFA.

În schimb, Steaua trebuie să muncească fiecare punctuleţ. Este clar că locul 3 reprezintă doar un obiectiv de consolare pentru Fiorentina, pe al cărei teren nu e exclus să fie învinsă măcar una dintre Lyon şi Bayern, dacă nu ambele (să nu uităm că anul trecut toscanii au trecut cu două victorii de PSV, care făcuse 7 puncte în grupe!). Asta înseamnă că toţi vor dori puncte de la Steaua, de la început până la sfârşit. Să vedem cât va conta de-acum experienţa de Ligă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liga Campionilor, la îndemâna secunzilor.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liga Campionilor, la îndemâna secunzilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei