Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate probe

Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi avea 1,50 g/l alcool în sânge

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi, Nicolai Bujdei, prins băut la volanul unei maşini, era în stare avansată de ebrietate, prima probă biologică indicând 1,50g/l alcool pur în sânge, aproape dublu faţă de limita sub care nu se întocmeşte dosar penal.

Duminică seară, în jurul orei 21.30, Bujdei, care conducea autoturismul proprietate personală marca Opel Astra, a fost tras pe dreapta pe Calea Unirii din municipiul Suceava.

Agenţii de circulaţie care se aflau în apropierea intersecţiei care duce spre Iţcani, la un accident rutier, au observat că şoferul circula cu viteză şi uşor în zig-zag, şi l-au oprit pentru a-l verifica cu alcooltestul.

Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi avea o concentraţie de 0,72 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pe numele său fiind înregistrat un dosar penal.

Rezultatele venite ieri au confirmat alcoolemia avansată, 1,50 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 1,35 g/l alcool pur în sânge la proba a doua.

Bărbatul va fi cercetat penal pentru infracţiunea de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, riscând de la 1 la 5 ani de închisoare.

După episodul de duminică seară, Nicolai Bujdei nu a mai fost pe la Primăria Rădăuţi, al cărei angajat este, intrând în concediu medical şi refuzând orice dialog, inclusiv cu primarul.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi avea 1,50 g/l alcool în sânge.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi avea 1,50 g/l alcool în sânge1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eroare trimis de
(28 aug 2008, 12:05:09
La cat spune ziaristul ca avea alcool in sange , politistul trebuia sa fie mort. Nu cumva ai gresit unitatile de masura?
1.1  RE: Eroare trimis de
(28 aug 2008, 16:01:29
valorile relate in articol sunt coreste si nu sunt exagerat de mari
1.2  RE: Eroare trimis de
(28 aug 2008, 16:25:10
AM SI EU UNU LA SERVICI CARE A AVUT ALCOLEMIE ASEMANATROARE SI NU A PATIT NINIK
2.   Tot acolo? trimis de
(28 aug 2008, 13:29:01
Ce se-ntampla de fapt la Radauti, unde este autoritatea primarului, cum se manifesta ea, nu se gandeste nimeni la posibilitatea ca acolo sa ia amploarea faradelegea, fiind mult mai greu de curmat mai tarziu, decat acum? Scandalurile se tin lant acolo, dar nimeni nu se implica, de ce?
3.   Caruta cu prosti din primaria Radauti trimis de
(28 aug 2008, 13:55:51
Bujdei trebua sa fie schimbat, deci se subintelege. Pe acest post urmeaza sa fie numit un slugoi al primarului PD-Latrau Olarean, un lingau si mare mancator de rahat, A.P.

Multe se mai petrec in Radauti, doua saptamani am hoinarit prin oras, dar mi-am facut cruce. Mai prost primar ca la Radauti nu mai exista in Europa, oamenii isi bleastama ziua cand au crezut in minciunile acestui sterge puntea si l-au pus in fruntra orasului. De la instalarea sa in functie Radautiul sta pe loc, numai certuri si fuga dupa oase de ros a pd-latrailor. Dar am vazut si un lucru bun, restaurantul primarului din zona "Lac" care pana dupa alegeri era inchis si intr-o stare jalnica, ca prin minune a fost renovat, si de cine credeti, de catre firma URBAN, de undeva de prin Ramnicu Valcea, subordonati ai unui primar tot PD-Latrau. Mafiotii nu au granite. Bravo radauteni. Si ganditi-va ca aceasta creatura de primar este subordonatul lui Fluturas, cel cu multe pasarele la cap. Astia sunt, oameni buni.
3.1  RE: Caruta cu prosti din primaria Radauti trimis de
(28 aug 2008, 17:52:50
Nu vad reactia lui Briceag Flutur. Precis nu este de acord cu asa ceva. Astept, nesimtitule.
4.   Caruta trimis de
(28 aug 2008, 20:08:59
subscriu cu Omida
5.   Alcool trimis de
(29 aug 2008, 00:27:19
de 1.5 la mie nu a murit nimeni .si eu stiu vreo doi cu mai mult.orisicum, un INCONSTIENT NESIMTIT!!!!!!! putea sa omoare pe cineva nevinovat!bine ca l-au oprit rutieristii!! iar daca isi simtea scaunul clatinat de altii,trebuia sa se fereasca!

6.   Betivul trimis de
(29 aug 2008, 09:26:03
de ce ai plecat la spital ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei