Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Amenzi pentru firmele care pun în pericol siguranţa traficului din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parte dintre firmele care execută în aceste zile diferite lucrări pe drumuri sau în apropierea lor nu respectă regulile de siguranţă a traficului rutier, poliţia aplicând deja două amenzi şi pregătind alte sancţiuni pentru zilele următoare.

Oamenii legii de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava au constatat că o firmă, care efectuează o lucrare pe strada Victoriei din cartierul Obcini, a depozitat o cantitate mare de nisip pe trotuar, blocând total circulaţia pietonilor. Mai mult, nisipul s-a revărsat şi se pe stradă, ocupând un sfert din aceasta. Administratorul firmei a încasat 21 de puncte amendă, sancţiunea aferentă fiind de 1.050 de lei.

Un alt constructor, care lucra pe strada 22 Decembrie, a primit o sancţiune contravenţională de 1.500 de lei (30 de puncte de amendă), pentru că nu a semnalizat corespunzător lucrările. Firma mai fusese avertizată să rezolve problema semnalizărilor, însă nu s-a conformat.

Comisarul şef Laurenţiu Hermeniuc, şeful Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a declarat ieri că a mai găsit nereguli şi la alte două lucrări, cea care se face în zona Bazarului şi alta din dreptul blocului IRE din Obcini. Referitor la problemele de la Bazar, comisarul şef a punctat că spaţiile pentru pietoni sunt ocupate în totalitate, ceea ce, în condiţiile aglomeraţiei din zonă, poate duce oricând la un accident rutier. Reprezentanţii firmei care lucrează în zonă erau aşteptaţi la Poliţia Rutieră pentru discuţii, cel mai probabil constructorul urmând a încasa 21 de puncte amendă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi pentru firmele care pun în pericol siguranţa traficului din Suceava.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi pentru firmele care pun în pericol siguranţa traficului din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cel mai tare trimis de
(28 aug 2008, 21:42:46
Da de semnalizarea rutiera n-ati auzit d-l specialist in sistematizare? Vedeti sensul ala giratoriu jenant venind dinspre falticeni? Da pe la belvedere ati fost vreodata? Da gropile cu crengi in ele in secolul asta le vedeti? Da pe zmecherii care ignora zilnic toate regulile de circulatie?
2.   Ce amenzi? trimis de
(28 aug 2008, 21:55:14
In toate zonele in care executa lucrari firmele"de casa" ale primarului ,sint aceleasi probleme.Abia acum s-a vazut ca este ocupata cite o banda de circulatie cu paletii de piscoturi ,care-i sint atit de dragi primarului si cu mormane de nisip cind se paveaza trotuarele?De ce nu se lucreaza in zona bazarului pina noaptea tirziu,de ce oare nu s-a auzit nimic de rezilierea contractelor pentru nerespectarea termenelor si conditiilor de executie? Poate pentru sponsorizarile grase ,pentru atentiile date.Nu mai prostiti oamenii ,tov. politist sef!
3.   R trimis de
(29 aug 2008, 01:22:51
slugoilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei