Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Peste 20 de milioane de lei pentru şcolile sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Guvernul României a aprobat alocarea unei sume de peste 20 de milioane de lei (200 de miliarde de lei vechi) pentru finanţarea unităţilor de învăţământ din judeţul Suceava. Potrivit unei hotărâri care a fost adoptată ieri, Ministerul Educaţiei va aloca fonduri pentru realizarea de investiţii la 94 de şcoli şi grădiniţe din întreg judeţul, în valoare totală de 20,619 milioane de lei.

Ministrul educaţiei, Cristian Adomniţei, a declarat că fondurile urmează a fi folosite pentru realizarea de noi investiţii, reabilitare, reparaţii capitale, precum şi pentru dotarea cu utilităţi a şcolilor.

Adomniţei a precizat că printre unităţile de învăţământ care au primit finanţare prin hotărârea de Guvern de ieri se numără şi grădiniţele şi şcolile afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie 2008. „Aşa cum am declarat anterior, în şedinţa de azi (n.r. - ieri) am alocat fondurile necesare pentru reabilitarea unităţilor de învăţământ prinse în programul de investiţii pentru anul 2008, dar şi pentru cele afectate de inundaţii. Banii vor ajunge în scurt timp la Suceava, astfel încât lucrările să poată fi realizate de urgenţă”, a declarat Adomniţei.

În ceea ce priveşte municipiul Suceava, din fondurile alocate de Guvern vor ajunge la grădiniţele cu program prelungit nr. 1 Guliver, nr. 2 Aşchiuţă, nr. 7 ABC, nr. 9 Prichindel, nr. 16, la Colegiile „Spiru Haret”, „Petru Rareş” şi „Petru Muşat” şi la şcolile nr. 3, 8 şi 11.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20 de milioane de lei pentru şcolile sucevene.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 20 de milioane de lei pentru şcolile sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO ADOMNITEI!!! trimis de
(28 aug 2008, 11:57:26
BANI DE LA PNL.
2.   Guvernul liberal ii arata coceanul lui Flutur trimis de
(28 aug 2008, 14:04:03
Cum indrazneste guvernul liberal sa dea bani pentru judetul Suceava fara ca Flutur sa fi cerut prin interventii ferme la toate televiziunile si presa scrisa? Curata neobrazare. Acuma cum mai apare acest pacalici in fata alegatorilor? Sabotaj politic oameni buni. Cand are de gand guvernul sa dea niste bani pentru pasarelele lui Fluturas?
3.   Dar toata vara ce au facut? trimis de
(29 aug 2008, 10:02:31
Acum se aloca fondurile, la sfarsitul vacantei scolare? Toata vara au frecat menta si se trezesc si ei acuma, cand incepe anul scolar. Criticile mele sunt adresate guvernului, caci stiu cat au strigat sucevenii dupa fonduri. Tara lu' Papura Voda....Incompetentilor!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei