Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

CJ Suceava solicită fonduri suplimentare de la Guvern

Joi, 28 August 2008 (19:03:18)
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat Guvernului României fonduri suplimentare pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii. Afirmaţia lui Flutur vine după ce Executivul a aprobat, în ultima sa şedinţă, alocarea unei sume de 100 de milioane de lei pentru infrastructura calamitată, banii urmând să ajungă în cinci judeţe, printre care şi Suceava. El a arătat că din informaţiile pe care le deţine, cel puţin 70% din această sumă ar urma să ajungă în judeţul Suceava, însă fondurile tot nu ar acoperi necesarul pentru refacerea infrastructurii din toate zonele calamitate. „Vreau să cred că cel puţin 60 – 70% din totalul aprobat de Guvern va ajunge la Suceava, pentru că nevoia de fonduri este foarte mare. Şi asta pentru că pagubele sunt mari, iar cât s-a alocat acum nu va acoperi necesarul de bani”, a declarat Flutur.Şeful administraţiei judeţene a precizat că împreună cu prefectul Alexandru Băişanu a trimis un nou proiect de hotărâre de Guvern prin care se solicită alocarea a 110 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor comunale şi 60 de milioane de lei pentru drumurile judeţene distruse de inundaţii. Flutur a spus că paguba înregistrată la nivelul localităţilor, la infrastructura locală, este extrem de mare, exemplificând cu localităţile Ulma – 13,5 milioane de lei, Câmpulung Moldovenesc - 5,4 milioane de lei, Fundu Moldovei – 3,9 milioane de lei, Arbore 2,5 milioane de lei, Vicovu de Jos – 5,8 milioane de lei etc. Flutur a mai precizat că o comisie mixtă a Consiliului Judeţean şi Prefecturii a verificat lucrările de refacere a infrastructurii realizate până în momentul de faţă, ca intervenţii rapide, făcându-se deja o parte din plăţi către constructori.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava solicită fonduri suplimentare de la Guvern.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
CJ Suceava solicită fonduri suplimentare de la Guvern3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei