Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2008 - Anul XIII, nr. 202 (3883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reconstrucţie

Guvernul a alocat fonduri pentru refacerea infrastructurii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Guvernul României a aprobat, în şedinţa de ieri, alocarea primelor fonduri pentru reconstrucţia infrastructurii afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie 2008. Suma aprobată de Guvern este de 100 de milioane de lei (1.000 de miliarde de lei vechi), fonduri care ar urma să ajungă în cinci judeţe afectate de inundaţii, Suceava, Neamţ, Botoşani, Maramureş şi Harghita. Banii vor fi folosiţi pentru refacerea drumurilor comunale, judeţene, podurilor, podeţelor, reţelelor de canalizare.

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră a precizat că cea mai mare parte din suma alocată de Guvern va ajunge în localităţile afectate de inundaţii din judeţul Suceava. El a explicat că Prefectura, împreună cu Consiliul Judeţean Suceava, au înaintat Guvernului un proiect de hotărâre cu necesităţile de fonduri pentru fiecare localitate calamitată. „Din cele 100 de milioane de lei, judeţul Suceava va primi cel mai mult. Este o primă alocare de fonduri, urmând ca în baza proiectului trimis de Prefectură şi Consiliul Judeţean să mai primim şi alte fonduri pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii”, a precizat Mihai Sandu Capră.

Parlamentarul sucevean a precizat că fondurile acordate de Guvern vor ajunge direct la primăriile din localităţile calamitate, pentru refacerea obiectivelor de la nivel local, precum şi la Consiliul Judeţean, pentru refacerea infrastructurii aflate în administrarea acestei instituţii. Sandu Capră a mai adăugat că în proiectul de hotărâre trimis Guvernului României de către Prefectură şi Consiliul Judeţean s-au prezentat obiectivele care necesită fonduri pentru reconstrucţie, pe fiecare localitate în parte, fondurile necesare fiind de aproximativ 180 de milioane de lei (1.800 de miliarde de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat fonduri pentru refacerea infrastructurii.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul a alocat fonduri pentru refacerea infrastructurii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie la bani trimis de
(29 aug 2008, 07:26:49
Atentie mare cum vor fi cheltuiti acesti bani, pentru ca de obicei se vaporizeaza foarte repede, iar drumurile raman asa cum au fost. D-lor din conducerea judetului, verificati la sange cum se cheltuiesc acesti bani.
2.   Avem nevoie de tepes trimis de
(29 aug 2008, 10:14:35
avem nevoie de un tepes in aceasta tara .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei