Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interes

Primăria Suceava vrea să investească 18 milioane de euro în Burdujeni şi Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Interesul Primăriei Suceava se îndreaptă cu prioritate spre cartierul Burdujeni, în care locuieşte circa 40 la sută din populaţia municipiului Suceava.

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunţat joi că municipalitatea lucrează la un proiect care vizează modernizarea cartierelor Burdujeni şi Iţcani, cu finanţare pe axa 1 a Programului Operaţional Regional.

Proiectul s-ar ridica la o valoare totală de 18 milioane de euro şi cuprinde asfaltarea a 26,8 km de străzi, reabilitarea trotuarelor, a iluminatului public, amenajarea parcului din faţa gării Iţcani, prin instalarea de mobilier urban şi construirea unei fântâni arteziene, modernizarea staţiilor de autobuz şi achiziţionarea a încă zece autobuze noi de mare capacitate.

„Sperăm să obţinem finanţarea, mai ales că pe axa 1 concurenţa este mai mică, deoarece se adresează doar municipalităţilor”, a afirmat Lungu.

Proiectul este la stadiul de studiu de fezabilitate, cei care lucrează la el aşteptând apariţia ghidului solicitantului pentru această axă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava vrea să investească 18 milioane de euro în Burdujeni şi Iţcani.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Primăria Suceava vrea să investească 18 milioane de euro în Burdujeni şi Iţcani2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Investitie? trimis de
(23 aug 2008, 12:52:16
domnule viceprimar Lucian Hasovschi, daca tot se investeste in Burdujeni si daca tot d.voastra aveti in atributii si acest cartier va rugam sa treceti prin " parcul" de joaca de langa Biserica Sf.Andrei sa vedeti daca va place.Ne intrebam oare daca a-ti avea un copilas v-ar placea sa-si rupa pantalonii in rebuturile ce au mai ramas pe acolo sau v-ar placea sa asteptati cate jumatate de ora sa prinda loc la ruptura aceea de scranciob(ce a mai ramas si din el ) .De ce nu se imprej****ste locul ? Sau ne trezim cu surpriza ca il demolati si pe acesta cum a-ti facut dupa campania electorala cu parcul de joaca de langa centrala termica din apropiere ,unde acum se construieste altceva. Unde sunt locurile de joaca promise in Burdujeni ?sau trebuie sa facem naveta prin oras cu copiii.
2.   Nu mai votati nesimtitii trimis de
(23 aug 2008, 13:11:42
De parca in municipiul SUCEAVA exista doar carierul Burdujeni ...

Nesimtitii astia din primarie nu sunt in stare sa asfalteze intersectia de la Mc Donalds , unde pe banda 1 spre Banca iti rupi masina ...

Craterele de la imbinarea pasarelei CFR de la Burdujeni sunt tot mai mari ...

La MARATON , bataie de joc gropi si santuri ...

In cartierul OBCINE pe strada Bistritei de la Blocul Armatei pana la METRO , betonul este sfarmat , de parca mergi pe aratura , iar PRIMARIA asfateaza in fata la Toscana si Office s , de , se platesc politele din campania electorala !!!

Sa mai amintim de bezna din carterul OBCINE !!!

RUSINE NESIMTITILOR CARE AU FUNCTII DE RASPUNDERE IN PRIMARIA SUCEAVA !

In frunte cu PRIMARUL !
2.1  RE: Nu mai votati nesimtitii trimis de
(23 aug 2008, 18:06:42
Cu pavajul au ajuns la Itcani,la iesirea din oras,iar noi in Obcini ne rupem picioarele prin gropi!Sa le-o trag la nas golanilor din primarie ca le-am platit impozit si taxa de salubritate!!
3.   Utilitati pe dealul manastirii trimis de
(23 aug 2008, 14:19:44
Intrebarea tinerilor de pe dealul manastirii este: cand incepeti lucrarile pentru utilitati? Trebuie sa mai asteptam mult?Multi vor sa se mute deja, dar fara drum, apa si lumina...
4.   Piata europeana-administrator "GOSPODAR" trimis de
(23 aug 2008, 19:51:43
la intrarea in piata BURDUJENI',in partea dreapta,se inalta in toata splendoarea lor,niste corturi confectionate din leaturi,paleti si prelate sfartecate,care adapostesc containere cu pepeni dospiti de caldura,,din care curge un must urat mirositor,care aduna toate mustele!De ce nu vede O.P.C.,SANEPID,PRIMAR???VICEPR a fost la fata locului...si atat!!!E un bun subiect pt.presa...nu domnilor ziaristi???POATE MAI DESCOPERITI SI ALTELE...
5.   ARE DREPTATE NR.2 trimis de
(23 aug 2008, 23:10:35
G.ENESCU CARE A AJUNS APROAPE CENTRUL ORASULUI DUPA ATATA EXTINDERE, DUPA BLOCURI ARATA CA UN CARTIER CHINEZESC.MIZERIA,CAINII,LIPSA LOCURILOR DE JOACA PENTRU COPII,A SPATIILOR VERZI UNDE FIECARE A FACUT CE A VRUT,LIPSA PARCARILOR MASINI URCATE PE TROTUARE CARE SI ASA ERAU INVIZIBILE ACUM MERFI SI NU STII DACA AJUNGI INTREG . SA SE INVCESTEASCA SI AICI NU NUMAI IN BURDUJENI UNDE 80% SUNT SOMERI SI BAZARISTI CARE SUNT SUBVENTIONATI LA CHELTUIELI ,IMPOZITELE ABIA LE PLATESC SI ETC.CE TOT BURDUJENI CARE SUNT INTERESELE CUMVA SA SE EXTINDA SPRE SALCEA FRUMUSETILE PATRIEI????

AR TREBUI SA FIE SEPARAT COMUNA BURDUJENI CU PRIMAR SI FONDURI SEPARATE.
6.   Abureli trimis de
(23 aug 2008, 23:19:58
in toata campania electorala incompetentul de lungu s-a laudat cu multe realizari viitoare.

trecand cateva luni de la alegeri si venind respectivul din concediu a vazutsurpriseops nu s-a intamplat nimic. atunci sa mai scoatem noi o minciunica mica: vom obtine bani, vom face...... bla bla .

pina acum nimic altceva in afara de inteligenta lui redusa nu l-a impiedicat sa obtina fonduri pre si post integrare.

o principla problema cu aceste fonduri e faptul ca sunt verificate , deci mecanismul paraindarat (evident pe planeta marte) e mai dificil dar nu imposibil.

in rest prostii pot sa spere.

7.   Timpenii lungiste trimis de
(23 aug 2008, 23:23:05
apropos de gospodarire, primarule imbecil, nu ai de gand sa maturi prin oras fiindca oamenii iti platesc taxa de salubrizare si nu vad decat ridicarea gunoiului de la buncare.

despre asfaltare- nu mai vorbesc fiindca, dupa cum se vede tu confunzi asfaltul cu pietrisul - nu pot decat sa-ti aduc aminte ca noi traim intr-o localitate definita oras(municipalitate - deh), dar cu munca transpirata a primarului se transforma intr-un sat mai marisor - prund si nisp pe drumuri si trotuare, muzica populara in centru, casa de cultura cu hemoroizi pe ea, marmura schimbata cu ciment

concluzie: un primar cretin
8.   Jos cu acest primar trimis de
(24 aug 2008, 21:39:08
Jos cu acest primar care ne-a inselat si ne minte in continuare cu mare nerusinare!
9.   Cam multe..... trimis de
(25 aug 2008, 08:02:20
cam multe , d-le primar , cam multe vreti sa faci ,dar nu se vede nimic .vorbe goale . parca era vorba ca strada Cernauti e gata pana in octombrie -noiembrie . Nici macar nu s-au inceput lucrarile de asfaltare . Cat va trebuie sa faceti un proiect, cat va trebuie sa-l puneti in practica.....? de ani de zile ne duceti cu zaharelul ca pe copii mici .... nu aveti nici cel mai mic respect pentru suceveni , va ganditi numai la buzunarele voastre. RUSINE!!!!

10.   Vorbe goale trimis de
(25 aug 2008, 10:44:28
heiiiiiii ce aveti cu burdujeniu e un cartier de tineri ..... sa investeasca aici ca astia la ales ...voi sunteti mari domni veniti de la cocirla...si acum va dati smecheri.....controlativa cind afirmati ceva...
11.   PRIMARIA SUCEAVA trimis de
(25 aug 2008, 11:08:13
CANALIZARE, APA CURENTA ,GROAPA ECOLOGOCADE GUNOI, GAZ, SOSELE, SPATII VERZI- acestea sunt prioritatile locuitorilor unui oras

Ce bine ca sunt trotuare si fantani arteziene si APA SE IA DE LA FANTANA SI SE MERGE LA BUDA DIN SPATELE CASEI. PROPUNEM ALESILOR SA PROMOVEZE ACESTE CONDITII DE VIATA "SPECIFICE" ROMANIEI SI IN TARILE DIN UE," MULT RAMASE IN URMA" LA ACESTE CAPITOLE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei