Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incredibil

Doi „stranieri” au deturnat o ambulanţă SIAMUD

Duminică, 24 August 2008 (16:28:45)
O ambulanţă SIAMUD chemată de urgenţă la un accident rutier la Cajvana a fost deturnată de tatăl şi fratele uneia dintre victime şi obligată să meargă la Iaşi, pe rute ocolitoare. Cei doi, Toader şi Neculai Şoldan, au cerut ca victima, Anuţa Şoldan, să fie dusă direct la un spital la Iaşi şi nu la Rădăuţi sau Suceava, cum era obligat echipajul de pe ambulanţă să meargă, pentru evaluarea medicală a victimei. Sâmbătă seara, la ora 21.50, două motoscutere conduse de tineri s-au ciocnit în Cajvana. Ambii au fost răniţi şi au fost chemate ambulanţe. Ambulanţa SIAMUD cu un echipaj format din asistenta Violeta Topală şi şoferul Doru Halus urma s-o transporte la cel mai apropiat spital pe Anuţa. Tatăl şi fratele fetei, veniţi acasă de la muncă din străinătate, au apreciat că starea tinerei este gravă şi trebuie dusă la un spital din Iaşi. Deşi este strict interzis ca rudele victimelor să le însoţească în ambulanţă, cei doi au forţat echipajul să-i ia şi l-a obligat să meargă spre Iaşi, pe o rută stabilită de ei pentru a ocoli eventualele filtre ale poliţiei. Asistenta a anunţat prin staţie că şoferul este ameninţat cu cuţitul şi au fost obligaţi să meargă la Iaşi. Poliţia a organizat mai multe filtre şi a reuşit să-i oprească în apropiere de Iaşi, numai că în faţa poliţiştilor şoferul a spus că a fost ameninţat doar verbal şi că nu a existat nici un cuţit. Asupra evenimentelor se fac în continuare cercetări.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi „stranieri” au deturnat o ambulanţă SIAMUD.
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi „stranieri” au deturnat o ambulanţă SIAMUD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare???? trimis de
(24 aug 2008, 20:21:31
Pai in loc sa supravegheze bolnava sau sa ii dea primul ajutor draguta de ea vorbea prin statie? Si cand se transporta bolnavul medicul sta langa statia de emisie receptie in cabina sau trebuie sa stea langa bolnav? cine ma lamureste si pe mine?

1.1  RE: Oare???? trimis de
(24 aug 2008, 21:14:33
esti dus cu pluta si imbuibat de bere ,du-te si mai bea ceva ca oricum problema te depaseste.
2.   Spitalul sucevean pute a cacat trimis de
(25 aug 2008, 10:18:27
E si normal sa le ceara sa-i duca la Iasi , pt ca in spitalul asta din Sv , nu te baga nimeni in seama ... NIMENI !!! daca nu le dai bani. Am fost internat pt o interventie chirurgicala minora si a trebuit sa dau 200 lei la doctor pt a-si face treaba "ca un profesionist" si nu ca un macelar ...si apoi inca 10 - 20 lei la toate asistentele care s-au perindat prin camera "sa vegheze de starea post operatorie". Probabil ca cei care sunt adusi in stare de coma si n-au un ban in buzunar , ii lasa de izbeliste pana vin rudele cu verzisori .. altfel ii duc direct la morgahappy ...Asa e la Suceava ....
3.   Or fi fost tatal si fratele medici ... trimis de
(25 aug 2008, 10:24:30
Dar daca au considerat ca fata e in stare grava nu era normal sa o duca la cel mai apropiat spital? Transportul cu ambulanta pe o distanta lunga poate agrava starea bolnavului.... ma rog, poate cei 2 "stranieri" stiu mai bine.

A propos, dle autor, de ce sunt "stranieri"? Cumva din dorinta de a ne tine cat mai informati nu ati terminat de scris articolul?
4.   Totul e o mare varza!!!!!! trimis de
(25 aug 2008, 10:57:27
normal k au insistat sa o duca pe fata la iasi...la ce spital ii in suceava.......fata era lovita la cap si tata si cu fratele ei au mers in spate nu ca sa sechestreze ambulanta.... ci ca sa fie alaturi de ea...cica au sechestrat ambulanta.....nu mai faceti atata caz........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei