Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

"Perlele" de la Jocurile Olimpice din 2008

Duminică, 24 August 2008 (21:31:32)

Sportivii, oficialii şi toate celelalte persoane implicate în desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Beijing, au dat, în ultimele două săptămâni, multe declaraţii, unele fiind filozofice, iar altele ironice, admirative, sexy sau dovezi de modestie, informează AFP.

Modestie:

"David Douillet, nu am ajuns nici măcar până la gleznele lui" - judoka Teddy Rine (Franţa, 19 ani), medaliat cu bronz

Declaraţii filozofice:

"Când vrei să învingi un munte, nu treci prin el, îl ocoleşti" - Olivier Girault, căpitanul echipei de handbal a Franţei

"Iahtingul este un sport în care vântul decide" - Nicolas Charbonnier, medaliat cu bronz la clasa 470

"Sănătatea înseamnă frumuseţe. Noi suntem sănătoase, drept urmare suntem femei frumoase" - Cao Lei, campioană olimpică la haltere (75 kg).

Motivaţie:

"În aceste ultime zile, am scris «frecvenţă» şi «ritm» pe fiecare din mâinile mele, pentru a-mi aminti pe ce trebuie să mă concentrez. Astăzi, am desenat doar un zâmbet, pentru a-mi aminti să surâd şi să mă simt bine la sosire" - înotătorul canadian Tobias Oriwol

Ironie:

"La şcoală, aveam un profesor de engleză care îmi spunea că nu voi fi bun de nimic niciodată. Mă mai gândesc la astfel de lucruri mărunte. Este amuzant" - Michael Phelps, medaliat cu aur de opt ori la Beijing

"Se spunea că fotbalul se joacă 11 contra 11 şi la final câştigă Germania. Ei bine, acum la spadă pe echipe, joacă trei contra trei şi la final câştigă Franţa" - Philippe Boisse, fost campion olimpic la spadă

Sexy:

"Nu cred că este nevoie de femei pe jumătate dezbrăcate pentru a face ca banii să revină în sportul nostru, însă trebuie schimbat ceva" - Edwina Alexander (echitaţie)

"Pot lenjeria mea preferată şi ascult muzica mea preferată pentru a deveni mai optimistă: - judoka australiană Janelle Shepherd

"Pentru a evita să rămân goală, port costumul de baie de la antrenamente sub cel de cursă, pentru că cel de cursă se rupe foarte uşor" - înotătoarea italiană Federica Pellegrini.

Admiraţie:

"El a depăşit toate barierele. A făcut imposibilul posibil şi a depăşit limitele pe care ni le stabilim pentru noi înşine" - înotătoarea australiană Lisbeth Trickett despre Michael Phelps.

"Eram calm în această dimineaţă, dar înainte de cursă am realizat că toţi ceilalţi concurenţi aveau mai mulţi muşchi decât noi, japonezii. Eu sunt mai degrabă subţirel. Brusc, am simţit presiunea" - înotătorul japonez Ryosuke Irie.

"Nu văd ce altceva ar mai putea face, în afară de a merge pe lună" - fostul campion francez de handbal, Jackson Richardson, după titlul olimpic câştigat de Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Perlele" de la Jocurile Olimpice din 2008.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Perlele" de la Jocurile Olimpice din 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei