Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurenţă

PSD-iştii se bat să candideze la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD şi-a desemnat cea mai mare parte a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din toamnă.

Social-democraţii au reuşit să facă departajarea candidaţilor în unul dintre cele două colegii considerate ca fief-uri PSD- Fălticeni şi Siret, în schimb nu au reuşit să convingă nici un membru de partid cu oarecare notorietate să candideze pentru Senat în colegiile Suceava şi Rădăuţi, apreciate ca perdante de potenţialii candidaţi.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că pentru Camera Deputaţilor vor candida Ioan Stan şi Cătălin Nechifor la Fălticeni 1 şi 2, Ovidiu Donţu în Colegiul Suceava 1, Nicolae Bosancu în Suceava 2 (Burdujeni) şi Mirela Adomnicăi (Suceava 3- Şcheia), în Colegiul Rădăuţi 1- Mihai Frunză, în Rădăuţi 2 (Vicov) – Titi Petrea, Vatra Dornei- Petru Tărniceru, Gura Humorului- Cîmpulung Moldovenesc- Neculai Bereanu.

La Senat, în Colegiul Fălticeni va candida Gavril Mîrza, iar în zona de munte, în Colegiul Vatra Dornei - Constantin Huţanu.

Mîrza a precizat că încă nu s-au clarificat candidaturile pentru Senat în colegiile Suceava şi Rădăuţi şi cea pentru Camera Deputaţilor în zona Siret.

 

Patru pe un loc în Colegiul Siret

Din informaţiile noastre, cea mai acerbă bătălie se duce pentru poziţia de candidat la Camera Deputaţilor în Colegiul Siret, unde vor să candideze nu mai puţin de patru PSD-işti: deputatul Eugen Bejinariu, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, Virginel Iordache, fostul viceprimar de Siret, Dragoş Ungureanu şi consilierul judeţean Gheorghe Iacob.

Fiecare are în spate propriul grup de susţinători, iar lupta va fi aprigă şi pentru că celelalte colegii s-au ocupat.

La Senat, în schimb, în colegiile Rădăuţi şi Suceava nu vrea nimeni să candideze. La un moment dat, PSD lua în calcul varianta ca fostul primar de Rădăuţi, Mihai Frunză, să intre în competiţia pentru camera superioară a Parlamentului, numai că se pare că acesta ar fi spus că nu vrea să intre într-o confruntare cu candidatul PD-L pentru Senat în acest colegiu, Petru Carcalete.

La Suceava este aceeaşi situaţie, nici un PSD-ist nu vrea să se bată pentru voturi cu fostul prefect Orest Onofrei, de la PD-L, care îi are, de o parte şi de alta, pe primarul de Suceava, Ion Lungu, şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Singurul candidat pe care îl are acum în cărţi PSD pentru Senat la Suceava este Eugen Girigan, fost coleg de partid cu Onofrei la PNŢCD şi fost candidat la Primăria Suceava din partea acestui partid, în 2004. Astăzi, cei doi se regăsesc în tabere adverse, unul la PSD şi celălalt la PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii se bat să candideze la Siret.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD-iştii se bat să candideze la Siret1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dl Girigan, te rog lasa zoiele PSD/PCR trimis de
(23 aug 2008, 11:25:25
Imi pare foarte rau pt. dl Girigan, un om cu prestanta s-a inhaitat cu Mirza si gainele lui.

dle Girigan...fa-i pa lui Mrizoi si PSDului. Istorie!
1.1  RE: Dl Girigan, te rog lasa zoiele PSD/PCR trimis de
(23 aug 2008, 22:14:27
da fiule ..e prima data cind vezi si tu ca ..girigan e ..om de om ..dar oare cine la schimbat ..nimeni altii decit ..cei cu dosare la dna ....basu. flucur ..etc
1.2  RE: Dl Girigan, te rog lasa zoiele PSD/PCR trimis de
(24 aug 2008, 13:45:25
batrane, Giri a fost santajat de escrocul Mirza si Ciordache. Am convingerea ca se va intoarce din nou langa oameni de calibru, precum Flutur, Lungu, Onofrei si altii.
2.   UUUUUU PSD trimis de
(23 aug 2008, 11:56:50
IN ZONA CAMPULUNG ,GURA HUMORULUI COMUNISTI NU AU NICI O SANSA.JOS COMUNISTI,IL VRET PECEL MAI CORUPT POLITICIAN SA CANDIDEZE CA PRESEDINTE.
3.   PENTRU SIRET trimis de
(23 aug 2008, 13:57:13
Normal ar fi sa fie cineva din Siret nu cineva care a auzit de Siret si/sau va auzi de Siret. Oricum ii campaniile precedente si cu alte ocazii nu a vazut Siretul picior nici urma de ceilalti in afara de DRAGOS UNGUREANU
4.   PENTRU SIRET trimis de
(23 aug 2008, 13:58:26
Normal ar fi sa fie cineva din Siret nu cineva care a auzit de Siret si/sau va auzi de Siret. Oricum ii campaniile precedente si cu alte ocazii nu a vazut Siretul picior nici urma de ceilalti in afara de DRAGOS UNGUREANU
5.   Cine-i? trimis de
(23 aug 2008, 15:35:04
Cine-i ilustrul politician Neculai Bereanu, ca n-am auzit de el ?! Domnilor lideri PSD Suceava, daca nu aveti oameni cu notorietate dispusi sa candideze, nu mai umpleti listele cu ce gasiti, fiindca iritati electoratul, desconsiderandu-l mereu!
6.   Aceleasi epave trimis de
(23 aug 2008, 17:56:07
Frunza Mihai, Iacob Gheorghe, Bejenariu, Marza, Jordache, Dontu, Nechifor fara de izmene. Niste trogloditi, niste babagali. Nu au facut nimic , dar absolut nimic si mai pohtesc odata la ciolan. Adu ligheanul caci borasc.
7.   Mi-e scarba trimis de
(23 aug 2008, 18:06:18
cand se inoieste psd-ul oare? tot cu comunistii inainteeeee : marza,hutanu,frunza s.a. plecati odata din viata politica lichelelor
8.   ALEGETI trimis de
(23 aug 2008, 18:07:00
alegeti pe DRAGOS UNGUREANU ,e din SIRET-TOATA POPULATIA IL VOTEAZA SA SCAPE DE ASA AROGANT SI CARE SE RAZBUNA URAT DACA CINEVA NU-I ACCEPTA IDEILE ..............ca vice n-a facut nimic...........
9.   Ma nenorocitilor, de ce ati sters comentariul meu? trimis de
(23 aug 2008, 18:18:55
Am postat un comentariu la acest articol, prin care ma intrebam doar atat: " Ce legatura are Marza cu Municipiul Falticeni?' NU a facut nimic pentru acest oras, ba din contra, l-a privat pe el si pe locuitorii acestuia de fonduri si proiecte, atata timp cat a fost presedinte al CJ Suceava. Am mai subliniat ca acum are nesimtirea, ca pentru os sa candideze la functia de senator pe colegiul uninominal Falticeni. Am mai spus sa-i fie rusine, lui si tuturor comunistilor din partid, care o data la 4 ani, vin in fata noastra sa-i votam. Aceleasi fete de ani de zile incoace. ATAT AM SPUS, ASTA AM VRUT SA REPET, IAR VOI,MONITORISTILOR, MI-ATI STERS COMENTARIUL! RUSINE!
9.1  RE: Ma nenorocitilor, de ce ati sters comentariul meu? trimis de
(23 aug 2008, 19:21:43
ce te doare pe tine de marza? mai bine vezi de c.urva de m.a-ta! lin.gau de dosuri de fluturi ce esti b.oule
9.2  RE: Ma nenorocitilor, de ce ati sters comentariul meu? trimis de
(24 aug 2008, 14:06:14
Coolyman, legatura lui Mirza cu Falticeniul este veche. De pe vremea cand tragea tare cu PCRul si, impreuna cu zoiul Acatrinei , care era capo de tuti PCR in zona, pradau iazurile si productia agricola. Totul era la cheremul lor. Deci..o legatura este...bine-inteles, una de hotie si fara de lege.

Acum, Porku' vrea sa predea shtafeta hotiei nepotului Nechifor. Pe fii-su l-a imbogatit destul de la ADS, nu mai are nevoie sa iasa in fata. Deci, Mirza cu banda lui de hoti si comunisti, la gunoi cu ei, acolo le este locul!

10.   Lingau trimis de
(23 aug 2008, 19:30:09
nenorocit esti tu prostovane de coolyman
11.   Nelu trimis de
(23 aug 2008, 20:23:54
iolunda pupal in****pe mirzac dar ai ce pupa ca-ci in 18 ani si-a facut un hectar de cur.......
12.   Pentru Iolanda si Monitoru trimis de
(23 aug 2008, 20:59:19
Iolanda, draga, la ce limbaj folosesti si la cat de bine scrii , sunt sigur ca mamica ta comunista te-a facut asa cum ai spus tu mai sus. Tampitico, asta e electoratul PSD-ist, il reprezinti foarte bine.

E valabil si pentru tine, draga Monitoru', esti un tembel daca mai poti crede in de-alde Mos Marza!
13.   Verginel sa vina ..la siret trimis de
(23 aug 2008, 22:20:04
vreau barbat adevarat care sa vina la siret ! virginosu e cel mai tare ..la femei deci vino te astept, si te votez !
14.   JOS COMUNISTUL FRUNZA! trimis de
(23 aug 2008, 22:32:50
Cum poate fi la 70 de ani asa de nesimtit Frunza? A pierdut Primaria si vrea alt ciolan de ros? A recunoscut ca se teme de Carcalete si nu merge la Senat. De Paula Ciobica nu se teme? Ha,ha! Nimeni nu alege deputat un comunist batrin. Vrem oameni tineri, oameni adevarati!
14.1  RE: JOS COMUNISTUL FRUNZA! trimis de
(24 aug 2008, 14:15:15
Frunza, Cozmanca, Mirza, Acatrinei, astea trebuiesc urgent arestati, acolo le este locul, fiindca zeci de ani, au terorizat popu latia.

Desteapta-te Romane!
15.   O.K. trimis de
(23 aug 2008, 22:35:25
CANDIDEAZA DOAMNA PAULA? MERITA SA MERG LA VOT! JOS FRUNZA! JOS COMUNISMUL!
16.   Falticeni - fief al falticenenilor!!!! trimis de
(24 aug 2008, 00:59:20
Falticeni, fief al PSD???? Asta poate sa o spuna un soldat PSD, dar unui ziarist nu-i trebuie nimic mai mult decat sa revada 'istoria' recenta a acestor locuri. La Falticeni, din 1989 incoace, PSD (PDSR) nu a castigat niciodata prin vot direct alegerile locale. 'Pesedistul' Cornia a castigat alegerile ca independent. Altfel... Ghilea a demonstrat, anul acesta, ce fief puternic are PSD la Falticeni! Si s-a vazut, in campania de sustinere a acestuia, cat de mult conteaza cei care au defilat prin Falticeni - Mirza, Nechifor, Bejemariu, Adomnicai...
17.   Atentie la psd-istii profesori de educatie fizica trimis de
(24 aug 2008, 11:32:51
la locale reprezentantii pdl au trebut sa pazeasca sectiile de votare impotriva fraudelor psd organizate de "mafia profesorilor de sport" din cadrul colegiului agricol Falticeni. Intrebati-l pe prof de sport catalin Coman si pe d-l matei gabi cum se face frauda. din fericire n-au reusit, voturile suplimentare obtinute de acesti nenorociti nu au mai contat.
17.1  RE: Atentie la psd-istii profesori de educatie fizica trimis de
(24 aug 2008, 14:19:40
Profesorii de sport din Falticeni sunt niste derbedei, prietenii lui Ciordace si a lui MIrzoi, sper ca pop'ulatia ii va pune la respect.
18.   Nedumeriri trimis de
(24 aug 2008, 21:48:41
Nu vad un candidat cu sanse(l-am numit pe Cornel Popovici),in schimb vad altii care n-au nici o sansa dar sunt nominalizati. Chiar asa ??!.Sau scoateti pe ultima suta candidati care sa faca si altceva decit deliciul PD-Laturilor....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei