Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În acest an

Opt asistenţi maternali, sancţionaţi de Protecţia Copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la începutul acestui an, opt asistenţi maternali profesionişti au fost sancţionaţi de către Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, pentru nerespectarea condiţiilor de igienă şi îngrijire a copiilor pe care-i aveau în plasament.

Asistenţii maternali sancţionaţi nu aveau nici jurnalul copilului completat la zi, după cum cere regulamentul. Doi dintre aceşti „părinţi adoptivi” au rămas fără copiii pe care-i aveau în creştere şi pentru care erau plătiţi lunar. Minorii au fost daţi spre îngrijire altor familii de asistenţi maternali. Ceilalţi şase asistenţi maternali găsiţi cu nereguli au primit avertismente.

La Protecţia Copilului Suceava sunt înregistraţi 515 asistenţi maternali profesionişti. 19 dintre aceştia sunt din municipiul Suceava, iar 496 sunt din celelalte localităţi din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt asistenţi maternali, sancţionaţi de Protecţia Copilului.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt asistenţi maternali, sancţionaţi de Protecţia Copilului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deosebit... trimis de
(23 aug 2008, 13:46:54
M-am uitat ieri la unul din posturile de televiziune si am avut un soc in momentul in care directorasul ala de la Protectia Copilului din Bistrita (care abia vorbea la telefon-cred ca era avion de beat) a fost intrigat in momentul in care a fost intrebat de ce nu-si da demisia. OAMENI BUNI !!! A MURIT UN COPIL !!! Un suflet de om care a fost chinuit mai rau ca evreii in lagarele nemtesti. Ca raspuns la faptele ei, JIGODIA aia de asistent maternal a spus ca avea ciuda pe el ca era de etnie rroma. FRATILOR !!! In fata Bunului Dumnezeu toti suntem egali !!!Nici macar nu stiu cum s-o numesc pe aceasta...(no comment). Stia de la inceput din ce familie provine copilul. Putea sa refuze sa-l ia.In schimb banii pe care-i lua de la stat i-au placut. Cu toate ca patriotismul meu(mai ales cel local) urla in mine NU-I CINSTIT !!! Daca nu-mi plac ungurii, evreii, negrii, arabii...ASTA ESTE DOAR PROBLEME MEA. Cu ce a fost acel copil vinovat ca S-A NASCUT DIN DRAGOSTE DAR...intr-o familie de rromi ?
1.1  RE: Deosebit... trimis de
(23 aug 2008, 14:08:52
Cu ce a fost acest sufletel vinovat ca mama lui a fost inchisa pentru furt ? N-am fost de acord cu orfelinatele-pana in 1989. De ceva vreme s-a "inventat" chestia asta cu asistentii maternali. Am fost de acord. PREA PUTINI OAMENI FAC LUCRURI NECONDITIONATE. 99,9% din asistentii maternali o fac DOAR pentru bani. Se pare ca asta este ULTIMA GASELNITA a romanilor.Decat sa plece la MUNCA in strainatate (UNDE CHIAR SE MUNCESTE) prefera sa stea acasa si sa ASPIRE bani de la guvern "facand-o " pe asistentii maternali. Oare este posibil ca o familie de asistenti maternali care au copiii lor si au mai luat SI cativa in plasament sa aiba grija IN TOTAL DE 10-12 copii ? Am cateva cunostinte care au crescut la "leagan".Pot sa va spun ca au mai mult bun simt decat 80% din cunostintele mele.A fost DUREROS sa aud din gura lor ca EI nu vor reusi niciodata sa ne ajunga(nu mai vorbesc de depasit). Isi vad de treaba lor, in lumea lor, incercand sa nu deranjeze pe nimeni.
1.2  RE: Deosebit... trimis de
(23 aug 2008, 14:31:53
Sa nu intelegeti gresit. Nu EI nu vor sa se integreze. Noi suntem HANDICAPATI MINTAL si NU VREM SA NI SE ALATURE !!!

Si acum vreau sa raspund unor comentatori de doi bani cu care nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu ceva vreme in urma. NOI NE FACEM CA MUNCIM, EI SE FAC CA NE PLATESC. Acesti "minunati" angajati de la Protectia Copilului sunt oameni care au ceva studii. Sa nu mai vorbim ca in scolile inalte pe care le-au urmat(poate da sau poate nu pe banii babacilor) au rupt psihologia, psihopedagogia, sociologia...etc ei n-au invatat UN SINGUR LUCRU: ASISTENTA SOCIALA O FACI DOAR DACA O SIMTI SI AI CEVA IN COMUN CU EA. Daca s-au gandit ca meseria de asistent social inseamna sa stai 8 ore de luni pana vineri la birou S-AU INSELAT.

Pestele de la cap se impute...NIMENI NU ESTE DE NEINLOCUIT !!! Dati-i afara pe cei ce nu sunt in stare sa-si faca treaba !!! Aici nu vorbim despre furat la cantar in piata. VORBIM DESPRE SUFLETE, DESPRE COPII, DESPRE UMANITATE ...
1.3  RE: Deosebit... trimis de
(24 aug 2008, 19:33:12
AI PERFECTA DREPTATE! ACESTI ASISTENTI MATERNALI, NU TREBUIAU SA FIE SI EI CONTROLATI DE CINEVA? DE CE SE AFLA MULT PREA TARZIU LUCRURI DE ACEST FEL?
2.   HA,HA trimis de
(23 aug 2008, 18:22:08
HA,HA CEI DE LA DIRECTIE SA MUNCEASCA ,AFACERI NENE PE BANII COPIILOR ,SA VEDETI PERTURI LA ACHIZITII ...HA,HA,HIHIHIHI.............
3.   Italienizarea trimis de
(24 aug 2008, 11:29:04
Sunt un asistent maternal si am ajuns zilele astea sa-mi fie rusine de aceasta titulatura si asta doar in conditiile in care se face asocierea acestei profesii cu aceasta fiara din bistrita.Nu stiu cum aputut intra in sistem si ramane atata timp oasemenea individa .Meseria de asistent maternal presupune in primul rand sa fii om.Nu pot sa exprim in cuvinte ce sentimente te incearca in momentul in care ti se incredinteaza un micut caruia chiar de la debutul in viata is-a refuzat cel mai elementar drept ,acela de aavea o familieCunosc multi asistenti maternali,oameni de o deosebita tinuta morala.Insa asa cum nu exista padure fara uscaturi,exista si multe persoane in sistem care nu se implica cara fac aceasta meserie doar pentru bani.Vina principala o are conducerea acestei institutii,plina de cuscrarii,care in loc sa angajeze SPECIALISTI (nu ca n-ar fi specialisti in directie) tine tot felul de fatuci care n-au nicio treaba cu asistenta sociala.
3.1  RE: Italienizarea trimis de
(24 aug 2008, 11:36:08
Pentru anu fi bagata toata asistenta maternala in aceeasi oala intensificati controalele,ofeririti consiliere psihologica acolo unde se impune,iar acolo unde aveti dubii in ceea ce priveste calitatea serviciilor eliminati-i din sistem pentru ca acolo unde sunt probleme de comportament ,de neglijenta, in aceast5a meserie nu poti gresi decat o singura data pentru ca adoua oara s-ar putea sa fie fatal!!
4.   Asteptari trimis de
(24 aug 2008, 11:46:34
Odata cu venirea domnului Flutur la CJ asteptam oschimbare de optica fata asistenta sociala CERETI SERVICII DE CALITATE ,PLATITI-NE CORESPUNZATOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei