Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căutări disperate

Îşi caută în fiecare zi, pe malul apei, nepotul înecat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au continuat şi, ieri, operaţiunile de căutare în râul Suceava a adolescentului în vârstă de 15 ani, Gheorghe Acsinte, înecat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, în zona podului de la Iţcani.

Ca şi la ultimele încercări de a da de urma trupului neînsufleţit al minorului, şi de această dată, pe malul apei, a apărut şi bunicul adolescentului înghiţit de ape.

Cum cadavrul nepotului său nu a fost găsit nici până astăzi, bătrânul e convins că trupul neînsufleţit al minorului ar fi chiar în locul în care a căzut în apă, pe data de 25 iulie a.c., sub plăcile de beton ale pilonilor care s-au năruit în apă, din cauza debitului foarte mare al râului, odată cu pontonul pe care se afla adolescentul.

Deşi pompierii au apelat la ajutorul unui scafandru, au adus o macara de mare tonaj şi un TAF, bucăţile mari de beton din apă nu au putut fi scoase la suprafaţă, fiind acoperite de mâl, fără posibilitate de agăţare sau depăşind greutatea maximă suportată de utilaj.

Ieri, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava implicate în căutarea adolescentului au adus şi un escavator de la o firmă privată pentru degajarea plăcilor de beton, însă tot fără rezultat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi caută în fiecare zi, pe malul apei, nepotul înecat.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Îşi caută în fiecare zi, pe malul apei, nepotul înecat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dureros. trimis de
(23 aug 2008, 15:41:39
sa dea dumnezeu sa fie gasit , Dumnezeu sal ierte.

2.   Domne dane intelepciune! trimis de
(23 aug 2008, 19:17:29
sa aduca submarini ca sa-l caute...nu inteleg dc nu aduce??????e mort aprope de o luna...si varmiu cand a fost inecat la cautat si la gasit ....dar macar privechi facetii!!!!!!!!
2.1  RE: Domne dane intelepciune! trimis de
(23 aug 2008, 20:01:23
mare FARA MINTE esti comic si jalnic intr-o fraza 6 greseli... jalnic
3.   Grea e romana trimis de
(23 aug 2008, 19:43:11
Pt FARA MINTE felicitari!numele te reprezinta.nu stii notiunile elementare de gramatica.se scrie "da_ne" ,"l-a cautat" ,"l-a gasit" s.a.m.d ..............
4.   Condoleante! trimis de
(24 aug 2008, 00:27:25
Bietul om a albit in cateva saptamani cat altii in 10 ani. Dureros . Sa dea Dumenzeu sa-l gaseasca macar inmormantare crestineasca sa aiba acest copil batut de soarta .
5.   Prostime trimis de
(24 aug 2008, 11:53:58
ba frairilor vam mai scris de nenumarate ori nu faceti comentari pentru scris ci comentati textul care este scris si despre cine e vorba .sa aveti o zi buna.
6.   MIMI-Prostime trimis de
(24 aug 2008, 16:07:28
De fiecare data cand intru si citesc atat stirile cat si comentariile postate la "la voia intamplarii" de unii si altii ma intreb "De unde atata prostie in tara asta ?!". Cum sa ajunga Romania o tara dezvoltata cand unii/unele ca "MIMI" sau "FARA MINTE" nu au altceva mai bun de facut decat de postat comentarii "justificate" si pline de intelepciune, si sunt puse atat de frumos de "condeiul" cu Windows pe care-l folosesc pe la salile de internet sau din locuinta "proprietate personala" ?! Vai de noi ... vai de noi ... Accesul la Internet ar trebui sa ajute la emanciparea intelectului, dar saracii vad prin internet o sursa inepuizabila de pornografie si de site-uri de matrimoniale, sau cine stie ce altceva, insa nu ce ar trebui sa vada ...

"Mimi" si "Fara minte" .. stirea in sine induioseaza , sensibilizeaza, dar voi vreti "submarini" ... prea mult HBO, PRO TV, Chuck Norris, Bruce Lee etc.

Ce vremuri am ajuns ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei