Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şoferi imprudenţi

Trei accidente rutiere grave, într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente rutiere grave s-au înregistrat, marţi, pe raza judeţului, trei persoane, printre care şi un minor, ajungând la spital.

Primul eveniment rutier s-a înregistrat în urmă cu două zile, în jurul orei 8:00, la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi Aron Pumnul, din municipiul Rădăuţi. Un tânăr din localitate (Arcadie S., de 27 de ani), aflat la volanul unei Dacii 1310, a ignorat indicatorul „Stop” şi a pătruns în intersecţie, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism Ford Galaxy. În urma impactului dintre cele două maşini, Ford-ul a fost proiectat în gardul unei case din zonă, iar şoferul Daciei, care nu avea pusă centura de siguranţă, s-a ales cu leziuni grave, fiind transportat la spital.

Tot marţi, de data aceasta în jurul orei 11:00, pe DN 17 A, în afara localităţii Ciumîrna, comuna Vatra Moldoviţei, şoferul unei Dacii 1310, un tânăr de 20 de ani (Constantin A., din comuna Suceviţa), nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga şi la condiţiile unui carosabil umed şi a intrat cu maşina în zidul de protecţie din piatră de pe partea dreaptă a drumului.

Deşi conducătorul auto a scăpat nevătămat, un minor în vârstă de 17 ani, pasager în autoturism, a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă.

În aceeaşi zi, în jurul orei 13:30, pe DN 2, la ieşirea din Forăşti, a avut loc alt accident rutier, în urma căruia o femeie din municipiul Oneşti, Mihaela C., de 36 de ani, a fost rănită grav.

Victima, susţine poliţia, era pasageră într-un autoturism Dacia 1310, condus chiar de soţul ei, care, într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza faptului că nu a redus viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit cu maşina în afara carosabilului şi s-a răsturnat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente rutiere grave, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei accidente rutiere grave, într-o singură zi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(17 iul 2008, 19:18:45
Pai normal ca fac accidente daca vor sa ia curbele cu 80-90 la ora si mai ales cu Dacii 1310.Pacat ca nu se scot masinile astea de pe drumurile noastre.
1.1  RE: Mda... trimis de
(17 iul 2008, 20:12:31
Nu vezi? Trei Dacii casate intr-o zi!!La volanul Daciilor 1300 vezi pensionari care n-au oglinda in dreapta ,dau in giratoriu prioritate de dreapta sau pustani cu 150 euro mai putin in buzunar,dar cu permis,care se cred Prigoana jr.cu al sau Lamborghini...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei