Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Consecinţe

Asfaltările făcute pe ploaie nu vor fi plătite de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare făcute de mântuială de angajaţii Florconstruct, pe strada ce duce la Piaţa angro din Burdujeni, în timp ce afară ploua cu găleata, nu vor fi plătite din banii sucevenilor. În urma articolului de ieri din Monitorul de Suceava, în care au fost semnalate lucrările de asfaltare făcute pe ploaie de o echipă a firmei ce are contract de subantrepriză cu SC CF Iaşi, compania desemnată să repare străzile Sucevei, conducerea Primăriei Suceava a declanşat o anchetă proprie.

Concluzia Primăriei este că cei de la Florconstruct au făcut asfaltările respective abuziv, cu scopul de a încărca factura pentru lucrările efectuate, scăpând în acelaşi timp de o cantitate de asfalt pe care nu o puteau utiliza în altă parte.

“Nu li se va plăti nimic din acea lucrare. Primăria nu le-a cerut să facă ieri acea lucrare, nici măcar nu am fost anunţaţi că vor lucra acolo, pentru că le-am fi spus clar că nu au ce căuta pe o asemenea vreme. E clar că au avut un surplus de asfalt de undeva şi nu au vrut să îl treacă pe pierderile firmei, ci să ne încarce pe noi la o factură. Acum nu doar că au muncit degeaba acolo, dar probabil că îi vom obliga să şi frezeze ce au făcut şi să toarne din nou asfalt, dar de data asta în mod corect”, a declarat ieri directorul tehnic al Primăriei Suceava, Florin Cerlincă.

Concluzia Primăriei este susţinută de faptul că Florconstruct nu a anunţat pe nimeni de lucrarea pe care vroiau să o facă, motiv pentru care nici unul din inspectorii de la Serviciul de reparaţii stradale nu se afla acolo, pentru a aviza lucrarea şi a supraveghea modul de desfăşurare.

Florin Cerlincă a lansat o avertizare clară pentru firmele care fac lucrări de reparaţii stradale, că nu vor primi nici un ban pentru lucrările de asfaltare făcute pe ascuns, care nu au avizul Primăriei.

 

De ce nu se asfaltează pe ploaie

Conform inspectorilor de la Serviciul de reparaţii stradale, pentru ca o asfaltare să fie eficientă, este necesară turnarea unei emulsii speciale, cu aderenţă ridicată, un liant între suprafaţa existentă şi asfaltul care se toarnă. Numai că acea emulsie, de culoare neagră, trebuie turnată pe o suprafaţă uscată, curăţată, cum în nici un caz nu s-a întâmplat în cazul lucrărilor efectuate pe strada ce duce către Piaţa angro din Burdujeni, unde a plouat puternic de dimineaţă şi până spre seară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltările făcute pe ploaie nu vor fi plătite de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Asfaltările făcute pe ploaie nu vor fi plătite de Primăria Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parca ieri era altfel trimis de
(17 iul 2008, 11:15:23
Ieri Lungu le lua apararea...
1.1  RE: Parca ieri era altfel trimis de
(17 iul 2008, 16:49:01
Aveti un primar de ****. Trimetetil la Prelipca la prasit
2.   Redactorii monitorului eroii orasului trimis de
(17 iul 2008, 11:43:44
Ma amuz de numa ... citez: "�n urma articolului de ieri din Monitorul de Suceava" ....laughing Nush ce ne faceam fara voi banditilor, adevarul e ca daca nu sunt astia de la monitorul ajungem nush unde. Imi pare rau sa va anunt dragi redactori, editorialiasti ca sunteti tare naspa. Ar fi mai bine sa lucrati putin la ceea ce aveti de facut zi de zi,calitatea articolelor lasa de multe ori de dorit. Informatia de multe ori e veche de vreo 2 zile, scrieti doar despre evenimentele care se intampla cat mai aproape de suceava si va e lene sa va interesati mai mult, de multe ori scrieti doar din auzite fara sa cercetati prea mult ceva, cam naspa ... stim!!! Imi aduc aminte de o chestie de anul trecut, fusese un accident destul de grav la intrare in judet, veneam dinspre Bucuresti, 2 morti ... etc. si ca tot omul curios, a doua zi hop sa citesc monitorul sa vad ce a fost acolo. Citeste din parti!!! Era doar un accident cu unul cu un scuter care a cazut. Am vazut pe protv mai multe detalii.
3.   Naspa trimis de
(17 iul 2008, 11:49:13
lunguleeeeeeeee lasaneeeeeeeeeeee. pt toti cei care zic ca lungu a mai facut ceva pt suceava, va spun ca sunteti PUPINCURISTI LACHIOSI.
3.1  RE: Naspa trimis de
(17 iul 2008, 12:47:53
subscriu!
4.   Normal trimis de
(17 iul 2008, 11:54:11
Normal, Primaria nu e de vina niciodata.Cei ce sunt responsabili de la primarie si anume inspectorii de la serviciul de reparatii de ce nu colaboreaza cu firmele care asfalteaza?

Poate ca unii functionari din primarie au alte preocupari in timpul orelor de servici, din pacate cam asa se intampla la noi ...
5.   Acelasi trimis de
(17 iul 2008, 12:04:17
Eu am turnat asfalt pt ca sefu azis ca e bun in combinatie cu ploaia ca doar are concentratia necesara . Acum nu vor sa ma plateasca . Data viitoare i-mi iau eu singur banii. ADica vand eu asfaltul la cine stiu eu ca are nevoie pe langa casa
6.   Centura tot asa asfaltata trimis de
(17 iul 2008, 13:04:40
Wai lungule dar de asfaltarea centurii din scheia ce zic tot pe ploaie a fost facuta si nici macar nu are un sistem de scurgere a apei.
7.   LA KAUFLAND trimis de
(17 iul 2008, 13:48:48
CIND SE ASFALTEAZA SI PE STRADA DE LA KAUFLAND POLITIE SI UNIVERSITATE.. RUPEM MASINILE IN DOUA PE ACOLO ZI DE ZI!!O SA LE DAU FACTURILE DE REPARATII LA LUNGU!!!
8.   Treaba de mantuiala si bani cheltuiti trimis de
(17 iul 2008, 16:48:51
Si pe DN17 s-a turnat asfalt cand ploua cu galeata , marti 15 iulie 2008 si miercuri 16 iulie 2008.

9.   Pt.ziaristi trimis de
(17 iul 2008, 17:23:16
Mai copii,in toata Suceava s-a asfaltat pe ploaie,si marti si miercuri,in ultima zi probabil unii adapostiti sub vreo prelata citind articolul vostru.Prejudiciul este mult mai mare decit va puteti inchipui.Plus ca circulatia era un calvar,dar asta si din vina soferilor indisciplinati.Informati-va mai bine.
10.   Cautam un Oprescu... trimis de
(17 iul 2008, 20:20:08
N-am saturat golanilor de explicatii puerile si masuri sterile .Noi,votantii si contribuabilii asteptam demiteri si demisii in asemenea cazuri de hotie si incompetenta !!!Ceva directori ??Ceva inspectori ??Poate primarul ???
11.   CLANUL LUNGU DIN PRIMARIE trimis de
(18 iul 2008, 06:26:32
LUNGU SI CELE DOUA NEAMURI CIUTAC SI FLORISTEANU SE NUMESC S P A G A R I . CIND AU SA-SI FACA PUBLICA DECLARATIA DE AVERE ? LUNGU ISI MAI ADUCE AMINTE DE PLICURILE CU BANI PE CARE LE PRIMEA LA CCH ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei