Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În pas cu tehnologia

E.ON Energie România are site nou pe internet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

E.ON Energie România şi-a lansat, marţi, la Iaşi, noul site web www.eon-energie.ro. Site-ul prezintă o imagine de ansamblu a structurii holding-ului şi a companiilor componente, a serviciilor oferite de către fiecare dintre companii.

Noul portal a fost realizat, în trei luni de zile, de o echipă internă a E.ON Energie România împreună cu agenţia de branding Grapefruit, „site-ul fiind un nou pas în implementarea în România a filosofiei E.ON”. Prin intermediul site-ului, sucevenii îşi pot exprima nemulţumirile, sugestiile, care vor ajunge în cel mai scurt timp la reprezentanţii companiei E.ON. 

 

Simulare de factură

Directorul de Comunicare şi purtător de Cuvânt al E.ON Energie România, Georgeta Dinu, a declarat marţi, după lansarea oficială a site-ului, că „intenţia noastră a fost ca prin acest site fiecare categorie de public interesată, fie că este autoritate locală, fie că este autoritate naţională, jurnalist sau client să poată să găsească într-un singur loc toată informaţia relevantă pentru el sau pentru ceilalţi”.

Ea a mai explicat că pe site se pot găsi diverse formulare care se pot descărca şi se poate face o simulare de factură.

„Acesta nu este pasul final pentru clientul casnic. Urmează din toamnă să dezvoltăm cea de-a doua parte de dezvoltare a categoriei publice a site-ului, iar atunci se pot face nu numai simulări, fiecare consumator în parte poate să-şi calculeze ce factură are, conform cu indicaţiile respective”, a mai completat Georgeta Dinu.

 

Îmbunătăţirea calităţii serviciilor

Site-ul www.eon-energie.ro oferă persoanelor fizice şi juridice posibilitatea de a afla informaţii actuale despre tarifele la energie, modalitatea de calcul a facturilor, documentaţia completă pentru orice tip de aviz şi date despre companiile din componenţă - E.ON  Moldova Distribuţie şi  E.ON Moldova Furnizare.

„Sunt convins că acest mijloc de comunicare bidirecţional va duce la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite, atât prin accesul simplu la informaţii utile, cât şi prin posibilitatea pe care o oferă noul site categoriilor de public interesate pentru a ne transmite opiniile lor”, a declarat Günther Schubert, preşedintele Directoratului E.ON Energie România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON Energie România are site nou pe internet.
 Vizualizări articol: 15461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
E.ON Energie România are site nou pe internet5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Economic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei