Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dilemă

Care sunt hoţii şi care sunt vardiştii la Siret?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai înfloritor ca oricând, traficul de ţigări dintre Ucraina şi România are la Siret un nod de importanţă vitală. Zeci de depozite clandestine sunt alimentate periodic fie de cei care practică micul trafic de frontieră, fie de reţelele mafiote care funcţionează cu complicitatea unor indivizi din diferite instituţii ale statului. În Siret, cu toţii sunt cunoscuţi, la fel cum se întâmplă şi cu cei care se află în spatele reţelelor de trafic cu ţigări. O lume în care se pătrunde greu şi care îşi apără interesele cu o ferocitate ieşită din comun.

 

Majoritatea celor despre care se vorbeşte că ştiu cum se derulează traficul cu ţigări şi alte produse de contrabandă aduse din Ucraina au sau au avut legături cu Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Printre aceştia se numără şi angajaţi ai Primăriei Siret. Noua conducere a administraţiei locale din Siret are suspiciuni serioase asupra unor angajaţi, motiv pentru care a cerut Poliţiei să efectueze cercetări.

Principalul vizat este Florin Dorin Fasolă, referent la Registrul Agricol al Primăriei Siret, despre care există date că în loc să-şi facă treaba pentru care era plătit, în timpul programului de lucru ar fi circulat intens în Ucraina, şi nu în scopuri turistice, ci pentru a aduce produse căutate pe piaţa din România.

Prieten bun cu Fasolă se ştie că este Marius Cristian Adochiţei, zis „Măslină”, din Pădureni. Acesta deţine un magazin şi un depozit în acest sat aflat în imediata apropiere a oraşului Siret, unde există informaţii că s-ar afla şi mărfuri la mare căutare pe piaţa liberă. De altfel, lui „Măslină” i-a fost confiscat un transport de 1.400 de kg de zahăr, marfă pentru care nu avea documente şi care din datele de anchetă rezultă că ar fi fost adusă ilegal din Ucraina.

 

Serele pentru căpşuni

Vecinătatea cu frontiera verde a devenit un atu deloc de neglijat pentru o serie de întreprinzători. Aşa se face că la doar câteva zeci de metri de linia de demarcaţie cu vecinii ucraineni au apărut afaceri cel puţin curioase.

Astfel, la Văşcăuţi, în grădina unei familii se ridică semeţe mai multe sere. Oficial, aici se cultivă căpşuni, în realitate, se pare că serele sunt folosite drept paravan pentru ca traficanţii să poată introduce marfă de contrabandă în România fără prea multe bătăi de cap.

Printre cei care nu ar fi străini de existenţa acestor sere se numără un anume „Haldan”, dar şi un agent al Poliţiei de Frontieră care are rude prin zonă.

Başca faptul că frontiera dintre România şi Ucraina este îngropată în bălării, care sunt locuri perfecte de camuflaj pentru traficanţi. Asta cu toate că între Poliţia de Frontieră şi Primăriile care au teritoriu la graniţa cu Ucraina există un protocol care prevede curăţarea zonei în vederea asigurării unei vizibilităţi cât mai bune.

 

Mită serioasă pentru un transport clandestin

Amploarea afacerilor cu ţigări pare să copleşească toate instituţiile statului puse să stopeze acest fenomen. Altfel nu se explică sumele mari de bani care se aruncă în joc, mai ales în situaţii limită.

Elocvent ar fi un caz recent, când un sucevean prins în trafic cu peste 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă le-a propus poliţiştilor o mită substanţială pentru a închide ochii.

Oferta celui care transporta marfa a plecat de la 3.000 de lei şi s-a oprit la 5.000 de lei, o sumă pe care ar fi recuperat-o cu vârf şi îndesat în câteva zile.

Marfa venea de la Siret, de la un depozit clandestin, şi urma să fie distribuită în mai multe locuri din municipiul Suceava unde ţigările erau vândute la pachet.

 

„Doar cei proşti nu fac afaceri ilegale”

În Siret se spune că doar cei mai proşti nu fac afaceri cu marfă adusă ilegal din Ucraina. Acest lucru îl ştiu foarte bine şi oamenii legii, în special vameşii, dar şi angajaţii Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret.

Îngăduinţa cu care sunt priviţi traficanţii de ţigări are explicaţii poate şi prin aceea că unii şefi ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret sunt mână în mână cu cei pe care ar trebui să-i prindă şi să le întocmească dosare penale.

Anumite structuri ale statului ştiu cu exactitate cine coordonează aceste activităţi ilegale şi cine face jocurile murdare.

După câte se pare, unul dintre aceşti capi are o vechime destul de mare în structurile Poliţiei de Frontieră şi cunoaşte ca în palmă terenul, dar şi acţiunile care urmează să se deruleze pe linia combaterii contrabandei.

Ca dovadă a recunoaşterii puterii şi influenţei sale, acestui personaj i se spune „tata F”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care sunt hoţii şi care sunt vardiştii la Siret?.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Care sunt hoţii şi care sunt vardiştii la Siret?3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   N-AVETI SIMTUL REALITATII ! trimis de
(17 iul 2008, 11:30:57
Se fura si se va fura cat lumea fiindca omul se supune doar dorintelor celui rau si nu celui care l-a creat.E o noutate ca vamesii sunt printre cei mai barosani din tara asta ? Si mai faceau si greva ca le sunt salariile mici...Toti o apa si-un pamant. ROMANIA = HOTIE, TOATA LUMEA STIE ! ! !
2.   ... trimis de
(17 iul 2008, 11:51:36
S'au inversat rolurile, inainte vamesii de aici ii invidiau pe cei din vest, acum cei de acolo pe astia de aici.big grin
3.   En_cipi@yahoo.com trimis de
(17 iul 2008, 11:54:40
Totul ajunge undeva mult mai sus. Stati voi linistiti...ca nu se agita astia asa degeaba.Fiecare isi ia partea.
4.   CARITAS trimis de
(17 iul 2008, 12:04:36
Chiar nu intelegeti ca "SISTEMUL" are nevoie de contrabanda (BANI NEGRI PENTRU ZILE ALBE) si o va tolera si chiar incuraja?

Sumele adunate, la baza, ajung la "varf". Pe principiul piramidei, fiecare oprindu-si un anumit procentaj, dar esentialul e ca la "varf" ajung sume enorme (SUTE DE MII DE EURO/ZI SAU MILIOANE EURO/ZI). Asta se intampla si cu politistii si cu judecatorii/procurorii si cu vamesii si cu cei de la pasapoarte si cu cei de la permise auto si cu cei de la Garda Financiara si cu cei de la Garda de Mediu si cu cei de la Romsilva si cu cei...

In cazul in care procentajul/suma trimis/a spre "varf" scade sau exista "miscari in front" se trimite DNA-ul, DIICOT-ul, etc si se fac valuri (vezi "cazul" permiselor auto) ori supralicitezi ori esti "lichidat". TOATE situatiile sunt cunoscute si controlate de "structuri", cine face "valuri" se va ineca de/cu ele.

Prietenii stiu de ce....
5.   Nu le mai ajunge trimis de
(17 iul 2008, 12:16:16
Nu se respecta codul vamal pentru majoritatea asa zisilor turisti care pleaca sa-si cumpere pentru familie (adica ai dreptul sa cumperi marfa in valoare de 200 euro dar nu pentru comercializare,decit numai pentru uz personal,10pachete de tigari si 1 litru de tarie sau 2 litri de vin),iar vamesii te baga in aceeasi oala cu toti traficantii care aduc masini intregi cu tigari,bautura si alte produse alimentare si industriale in cantitati imense.De partea cealalta la vama Ucrainei ,acolo nu treci daca nu dai si la intrare si la intoarcere,dar e mai putin ca dai la toti dar in grivne.
6.   Ar fi si pacat sa nu fac invarteli trimis de
(17 iul 2008, 12:38:06
Toata lumea castiga mai putin statul roman.

Noi cumparam produse ieftine in bazar, ucrainenii vand marfa, vamesii incaseaza si ei comisioanele, baietii orientati care dau spaga castiga si ei.

Asta se intampla la Suceava de la revolutie. Nimic nu e nou.
7.   F? trimis de
(17 iul 2008, 12:49:25
Fediuc?
8.   Pentru traficantul Fasola Florin trimis de
(17 iul 2008, 13:22:37
Poate ca va sosi ziua in care si neispravitii ca tine sa faca trafic la Botosani. De cand s-a angajat nevastata in vama ai cam depasit "doza zilnica recomandata de trafic de frontiera". Noapte de noapte stai si cari la adapostul intunericului cu un

logan albastru cu geamuri fumurii baxuri intregi de cafea si tigari pe la diverse locatii in apropierea carora locuiesc anumiti politisti de frontiera "respectabili"

Sa stai la coada in vama ti se pare un lucru destul de plictisitor, iar de aceea treci pe culoarul destinat coloanelor oficiale, bineinteles cu acordul vamesilor si a politistilor de frontiera. Sper ca totusi justitia sa isi faca treaba si in cazul tau si sa ajungi acolo unde este de tine adica la "bulau". Iti doresc sa ajungi cat mai repede.
9.   Pt Maslina trimis de
(17 iul 2008, 13:38:13
Am sa te completez. Fasola face trafic de cand era inca dezinfectia in vama. Si ce crezi ca numai tigari si cafea cara? Am auzit cum ca nu ar fi strain si de traficul cu droguri.

10.   Lupii trimis de
(17 iul 2008, 14:06:12
traditia.......
11.   Simplu trimis de
(17 iul 2008, 14:22:33
Hotii sint politistii de frontiera si vardistii...tot ei.De unde au vilele si jeep-urile?Din salar?Ma indoiesc.Din hotii.Cind te prinde cu 2 cartuse de tigari esti pedepsdit,cind treci cu TIR-ul,ei te ajuta,sa faci bara-bara cu ei.Ce prinde la TV sint turnari a bandelor rivale,noi nici nu stim ce se trece zilnic printr-o vama.In Romania politistii sint infractorii nr.1,pusi sa pazeasca odraslele stabilor,sa inchida ochii la hotiile alesilor si sa sperie prostimea.Asta e,simplu ca buna ziua.
11.1  RE: Simplu trimis de
(17 iul 2008, 14:59:35
pt bluewinn trg nu arunca cu c**** in toti politistii de frontiera !ca sunt si ciurucuri care se incadreaza perfect in descrierile pe care le-ai fcut,nimic de obiectat.vreau sa-ti spun ca multa lume se gandeste la job-uri cand vede un politist de frontiera cu o masina buna dar nu se gandeste ca majoritatea (si ma refer la cei tineri in special)si-au luat din banci cate 10.000-15.000 euro.

SE POT VEDEA VOARTE BINE CEI CARE AU BELIT OAMENII DUPA AVERILE CARE LE AU SI CARE NU SE JUSTIFICA DIN SALARIU !
12.   TARA FURATA trimis de
(17 iul 2008, 15:03:29
Daca ar fi sa mi expun parerea este clar ca asa cum este cundusa Romania de prost nu a fost condusa de la Burebista incoace. Toti inbogatitii care au furat ca-n codru fara cea mai mica remuscare, fara sa plateasca impozite,sunt mana in mana cu organele statului. Cei care sunt platiti din bugetul statului profita de statutul pe care il au si fac averi colosale din mita, coruptie si spaga[scuzati pleonasmele].Daca asa este peste tot in tara de ce Vama Siret sa se abata de la regula.
13.   Cio trimis de
(17 iul 2008, 15:19:33
fedea afara cu el magarul drecului

14.   Va rog trimis de
(17 iul 2008, 15:26:47
sa faceti bine sa legalizati traficul de care vorbiti cu atita foc ca cine merge sa faca trafic e un mic amarit lasai sa aduca tigari multe si ia un impozit...de ce nu vorbiti de cei politai din vama care vin pin la piatra neamt sa caute in magazine tigari si bauturi ukrainene si intimideaza lumea cu legitimatia da fara un ordin de servici nui rusinos?...
15.   Vama Siret trimis de
(17 iul 2008, 15:47:14
Cred ca ziaristul ce a scris aceste randuri...nu vede esentialul...! Suntem prea saraci fratilor sa ne mai putem permite ceva in tara asta...Tratatul bilateral Romn-Ukrainean este o ..sansa de supravietuire..pentru un procent de 70-80% din zonele limitrofe granitei...De ce credeti ca romanii se umilesc in fata tuturor ptr 1-2 lei cat castiga la un pachet de tigari...si suporta bataia de joc si.."traditiile " ukrainene....pentru a se imbogati...?Asa ceva se intampla si un Ungaria inainte de a intra si Romania in UE( veneau ungurii si cumparau malai de la noi)....S-a dus de rapa tara aceasta si vorba ex primministrului radu vasile...citez" - Bogata a mai fost tara asta daca s-a furat atat..." Cine are(..ori mai are) urechi in guvern sa auda, ca se apropie alegerile si....viitorul PNL seamana a PNT-CD...! Asa sa ai ajute ce-L de sus..!
15.1  RE: Vama Siret trimis de
(17 iul 2008, 19:52:31
A spus cineva candva "sa traiti bine", numai ca probabil se referea la el.
16.   Vreau si eu trimis de
(17 iul 2008, 16:37:47
Vreau sa cotizez si eu.are cineva numaru de cont a lu" TATA FEDIUC?
17.   Umanitar trimis de
(17 iul 2008, 16:40:57
VREI SA COTIZEZI LA TATA FEDEA:TE_NVAT EU:MERGI DIRECT LA EL SAU LA NEVASTA_SA ,LA SHOP.AMANDOI PUN BOTU!
18.   Invidiosii trimis de
(17 iul 2008, 17:52:44
Ce-ar fi sa nu-i mai invidiati pe cei ce se descurca, ci sa incercati sa va descurcati la randul vostru ( legal sau .... ilegal).
19.   Mafia trimis de
(17 iul 2008, 18:18:52
rusine tuturor
20.   Dreptate trimis de
(17 iul 2008, 18:26:09
Toti vrem sa o ducem mai bine, dar asta trebuie sa se intample cu respect fata de lege. In momentul in care cineva ne incalca un anumit drept, indiferent de pozitia sociala a fiecaruia, ne simtim frustrati. Pai oare aceste bande organizate formate atat din oameni ai legi cat si din contrabandisti gen Florin Fasola care este platit de primarie in timp ce el face contrabanda, Maslina si altii ca ei nu frustraza un oras intreg. Prostii muncesc si platesc impozite iar excrocii trag tepe.

Speram ca pe viitor organele abilitate ale legii sa-si faca mai bine datoria.
20.1  RE: Dreptate trimis de
(17 iul 2008, 19:50:13
Ai vazut tu un "SMECHER "care sa traiasca dintr-un salariu de maxim 1000 RON ???

Nu .Nici eu.Astfel de oameni vor trai toata viata lor din combinatii ,tepe,smecherii etc. .

21.   Angajati trimis de
(17 iul 2008, 19:00:29
de popovici costel de la primarie ati uitat ?
22.   Mda trimis de
(17 iul 2008, 19:04:49
fedea, chiar daca ar pleca maine, nu i-ar parea rau. ce-a avut de aratat, a aratat. acum imbracati-va, sa nu raciti.
23.   Rom trimis de
(17 iul 2008, 19:30:35
banditii rumani daca nu fura considera pierduta ora si minutu
24.   Informatie trimis de
(17 iul 2008, 20:12:57
D-l Fedea tocmai a plecat in Grecia pentru relaxare!
25.   Este adevarat? trimis de
(17 iul 2008, 20:23:00
Am auzit ca Fedea ar avea probleme,ca a prins pe traseu in luna mai ,o masina plina cu marfa trecuta prin vama si ca a intors-o in vama unde a facut bara bara cu nacialnicu, fara insa sa-i faca dosar.Oare o fi adevarat ca are probleme?
26.   Stiti chiar totul? trimis de
(17 iul 2008, 20:43:41
doar cei doi sunt traficanti de tigari?... pe jty-ul cine nu-l stie ,sau gyn-ul sau toti radautenii, sucevenii si cei mai tari ''BIGUDIURILE" de botosani ,pe astia unde ii clasati,... care nu mai au casa -masa ,dorm prin vame!
27.   Cineva care urmareste! trimis de
(17 iul 2008, 20:56:17
uitati cateva titluri de articole despre acest mafiot in presa locala!!Si in loc sa fie linsat a fost numit sef!!E o nebunie ce se intampla in tara asta!!

Seful Sectorului Politiei de Frontiera Siret este din nou comisarul Nelu Fediuc

Subcomisarul Nelu Fediuc de la politia de frontiera continua lupta �mpotriva sistemului

IGPF a decis demiterea subcomisarului Fediuc din functia de sef al PTF Siret

Fediuc va ramine subcomisar inca doi ani

Bataie intre politistii de frontiera, in Vama Siret

Fenomenul Fediuc

Greu de demis

Subcomisarul Fediuc, destituit si repus imediat in functie la Politia de Frontiera Siret

Curtea Suprema a decis destituirea subcomisarului Fediuc din functia de sef al Punctului de Trecere a Frontierei Siret

Serviciul Verificari Interne din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor a transmis la PNA rezultatul verificarilor de la Vama SiretCE SPUNETI OAMENI BUNI DE ASTA?????DECI TRE SA FI LICHEA
28.   Asta e chiar tare frate!! trimis de
(17 iul 2008, 21:03:36
Am citit aceste articole relatate mai sus de *EU!* e o nebunie fratilor! Mai sefilor voi nu aveti oameni care citesc presa? Asta isi bate joc de institutia voastra si voi il faceti si mai sef!!E incredibil!!E foarte clar ca e corupt si da bani multi la sefi si la cei care il sustin!!!Sa traiasca cumatrul ca e tare daca a avut puterea ca dupa ce a facut pe la siret sa il puna sef!!!!!
29.   ................. trimis de
(17 iul 2008, 21:13:28
ce bine v� pricepeti la birfe
29.1  RE: ................. trimis de
(18 iul 2008, 13:07:18
si mai zic barbatii ca numai femeile barfesc...
30.   ... ... ... trimis de
(17 iul 2008, 23:09:28
ups .... a inceput circu'...laughing
31.   Pentru efemerul trimis de
(17 iul 2008, 23:10:57
ai dreptate ar mai trebui pusi pe tapet si altii. Cat despre GYN asta de un dobitoc a carui nesimtire creste direct proportional cu fiecare cursa reusita.

Ma intreb contrabandistii astia nu obosesc nu ar trebui sa mearga si ei putin in condediu prin vreun penitenciar?
32.   Lasati o moarta trimis de
(17 iul 2008, 23:33:40
tigarile s scumpe ce sa fumeze alegatorul ai?matasa di porumb?omu di rynd nu ari nici uni muncii nici ci mynca darminteri ci fuma .la55mii lemeuu,fugi tarii.ci contrabanda,i friaca mintea pi unii ca sa r ymbogaty alty,teaba lor noi vrem sy tre sa fumam tigyri mai eftinii.tata i plina di distepty.bunaoara eu mynii myrg la cosyt ci sa fumez ai?cinii mi da pi dijeaba ..........gata la culcari copcii.la gara cu voi

33.   :)) trimis de
(17 iul 2008, 23:49:47
cine nu stie ce se intampla in vama din siret.. si ca daca nu dai banul nu treci vama...atat romanilor cat si ucrainienilor. di toata marfa din bazarul din sv e adusa de acolo.. si de cate ori trece un roman vama innainte si innapoi. se cara pe rupte..si vamesii fac bani.
34.   Hai steaua trimis de
(18 iul 2008, 02:05:58
mergeti la un popa sa va citeasca !!
35.   Durere trimis de
(18 iul 2008, 08:09:32
domnule inspector sef robu,fediuc asta chiar face ce varea?va are la mana atat de tare incat nu poate da socoteala pentru ilegalitatile facute?STIATI CA A PLECAT IN UCRAINA IN PREZIUA DIN TURUL DOI AL ALEGERILOR,CAND ERA LA PERMANENTA ,CU SOTIA,PRIN VAMA SIRET,IN SITUATIA IN CARE NU AVEA VOIE MACAR SA IASA DIN UNITATE?

KIAR VA E FRICA DE EL?VA CUNOASTEAM ALTFEL!

36.   Eu am emigrat! trimis de
(18 iul 2008, 09:15:34
Daca nu stiu sa fur...am plecat in Canada!
37.   Pentru redactia monitorului trimis de
(18 iul 2008, 10:09:34
faceti un pustiu de bine si dati un exeplar al acestu ziar si la politie ca poate iese ceva
38.   Neagule, nu da cu paru, ca taranu!!! trimis de
(18 iul 2008, 10:26:03
Probabil ca pentru informatiile din articol ai destule surse, dar nu da cu paru in toti, ca taranul, eu am dulceata din capsuni de Vascauti si-ti pot confirma ca omul chiar a investit acolo bani seriosi si face agricultura . Hai pa si ai grija la daunele morale!
38.1  RE: Neagule, nu da cu paru, ca taranu!!! trimis de
(18 iul 2008, 12:45:08
ce surse, frate?!!! da cu paru` ca sa vanda ziaru`!!!!

si sa fie sursa de excitare pentru toti zabalosii care posteaza comentarii calomnioase, jignitoare si defaimatoare!!!mi-a zis mie cineva, odata, ca barbatii sunt cei mai tari la barfa si incep sa-i dau dreptate!!!cred ca mai tare se citesc barfele , decat articolele din Monitoru`!!!Ceva de bine, nu gasiti sa scrieti, niciodata???

Aveti doua categorii de articole, preferate:ori despre politia de frontiera, ori despre profesori, isj,bac...

...si imediat libidinosii isi freaca...mainile si incep a scrie...
39.   Bravo lor trimis de
(18 iul 2008, 19:44:15
de ce spune-ti ca se fura, au furat ei de la cineva ,ei cumpara pe bani lor tot nu inteleg de ce atata va complicati va bateti voi capul cu chestii de astea asta e un fleac , nu au dat in cap la nimeni ca aduc ei marfa de acolo si nu au furat de la nimeni, asta nu se cheama hotie, voi acum dati in gat pe toti pt ca nu va convine ca castiga mai multi bani ca voi, sunteti foarte inteligenti daca ganditi asa
40.   PT PROSTI trimis de
(18 iul 2008, 22:37:00
BAI CE VA LEGATI DE OAMENI AIUREA,BINE CA LE MERGE SI MAI ALES LUI FEDEA BRAVO LUI.VOI DACA ERATI IN LOCUL LUI TOT ASA FACEATI.CA ASA E LUNMEA INVIDAIA E MARE....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei