Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transfer

Fostul şef PSD de la IŞJ Suceava, Mihai Vitcu, s-a înscris în PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul şef PSD al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Mihai Vitcu, s-a înscris în PD-L. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a arătat că Vitcu va fi propus ca viitor candidat din partea acestui partid pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an.

Considerat unul dintre pretendenţii la şefia PSD Suceava, Mihai Vitcu a plecat din această formaţiune politică din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a social democraţilor.

Gheorghe Flutur a declarat ieri că Mihai Vitcu s-a înscris în PD-L la recomandarea filialei din Fălticeni a democrat liberalilor şi a deputatului Romică Andreica.

„Este un profesionist şi a avut destul de multe proiecte tehnice. De asemenea, este o persoană de care noi cei de la PD-L nu ne-am ciocnit în campania de la alegerile locale. Plus că dumnealui a fost destul de marginalizat în PSD. Şi dacă domnul Vitcu crede în programul nostru, şi crede, după cum a demonstrat, prin adeziunea depusă la noi, noi am fost dispuşi să-l primim în partid”, a explicat Gheorghe Flutur modul în care Mihai Vitcu a ajuns în PD-L.

Flutur a precizat că fostul social democrat ar putea candida din partea PD-L la alegerile parlamentare în unul dintre colegiile uninominale din zona Fălticeni.

 

Sprijin suplimentar pentru candidatul PD-L aflat în acelaşi colegiu cu Gavril Mîrza

Preşedintele PD-L Suceava a mai precizat că viitorul candidat al acestui partid la alegerile parlamentare care va concura în acelaşi colegiu cu liderului PSD Suceava, Gavril Mîrza, va beneficia de un sprijin suplimentar.

Flutur a arătat că personal va face campanie împreună cu acesta pentru a-i spori şansele de a-l devansa pe Gavril Mîrza.

„Dacă vrea Gavril Mîrza, indiferent în ce colegiu va candida, îl voi ajuta mai mult pe candidatul PD-L. Asta pentru că am experienţă şi o să insist mai mult pe colegiul respectiv. Şi dacă va fi nevoie, chiar îmi voi lua câteva zile de concediu pe perioada campaniei electorale”, a declarat Flutur.

 

Vitcu: „Am avut mari dezamăgiri în PSD”

În ceea ce-l priveşte pe Mihai Vitcu, acesta a precizat că a luat decizia de a se înscrie în PD-L după ce a făcut un bilanţ al activităţii şi statutului său în cadrul PSD.

Vitcu a spus că hotărârea de a se înscrie în PD-L nu a fost una uşoară, „mai ales că am avut şansa să colaborez cu oameni de calitate. Cu toate acestea am avut şi mari dezamăgiri în PSD”.

Vitcu a acuzat şi „involuţia” PSD la nivelul judeţului Suceava, precizând că aceasta nu ar mai putea fi oprită.

„Nu am fost un răsfăţat în cadrul PSD”, a mai spus Vitcu, care în prezent ocupă funcţia de director al Colegiului Agricol din Fălticeni. El a precizat că îşi doreşte să candideze din partea PD-L la alegerile parlamentare.

 

Mîrza: „Domnul Vitcu era de mult cu sufletul în PD-L”

Preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a precizat că plecarea lui Vitcu în PD-L nu e o surpriză, considerând că acesta „era de mult cu sufletul în PD-L”.

Mîrza consideră că Mihai Vitcu s-a considerat obligat să se înscrie în PD-L având în vedere că a fost lăsat în funcţia de director al Colegiului Agricol de către conducerea democrat liberală a Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

„E bine că şi-a limpezit situaţia. Însă trebuie spus că domnul Vitcu a fost beneficiarul tuturor funcţiilor posibile în partidul nostru, de la deputat, la şef al IŞJ Suceava. Să vedem cum va explica electoratului care sunt adevăratele lui convingeri doctrinare”, a mai spus Gavril Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul şef PSD de la IŞJ Suceava, Mihai Vitcu, s-a înscris în PD-L.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Fostul şef PSD de la IŞJ Suceava, Mihai Vitcu, s-a înscris în PD-L3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(17 iul 2008, 11:04:48
o jigodie ordinara
1.1  RE: Rusine trimis de
(17 iul 2008, 13:37:52
nu iti mai ajunge,banditule! TI�I FACUT BANI DE CAMPANIE CU BACUL DE LA NUCI GANE
1.2  RE: Rusine trimis de
(17 iul 2008, 13:58:58
la 65 ani o sa faca multe pentru falticeni in parlament ! o sa doarma linistit,cu banii nostrii in buzunar ! rusine gunoiule ! nu iti mai ajunge ciolanule ! esti dezgustator !
1.3  RE: Rusine trimis de
(17 iul 2008, 18:30:06
Hei, Virginel Iordache, nu mai face comentarii aiurea. Ai vrea sa fii in locul lui Vitcu. Dar....nimeni nu are nevoie de un gunoi ca tine.
1.4  RE: Rusine trimis de
(17 iul 2008, 18:40:16
Hai, nu fiti rai. Este poate cel mai bun manager pe care l-a avut Inspectoratul Scolar. Pe picior de egalitate cu dnul Carcalete. E un om de milioane, are o familie grozava, este de o diplomatie cum rar intalnesti. Singurul mare defect era... prezenta in PSD. Il asteptam si pe dnul Slevoaca.

Ar fi o mare mandrie pentru noi prezenta dlui Vitcu in Parlament. Va fi unul dintre cei mai competenti de pe acolo.

Felicitari si succes din suflet. Meritati asta.

1.5  RE: Rusine trimis de
(17 iul 2008, 19:09:24
Vitcu un om de nimic s-a bagat in zoile politice el fiind o zoaie care schimba partidele cum schimbau evrei caii s-a bagat si el la troaca cu laturi. La pensie cu tine nu in parlament nu au ce cauta acolo tradatorii si a ajuns ditamai om cu carte la mila lui Andreica.Rusine domn profesor.
1.6  RE: Rusine trimis de
(17 iul 2008, 19:46:23
Aha, dl. vitcu e un picior si dl.carcalete celalalt, iar la imbinarea celor doua picioare se afla inegalabilul management......

Ai dreptate cand spui ca e "un om de milioane" : orice falticenean, cand trece prin fata "casutei" lui, realizeaza din prima asta........

Oare de ce nu-i sugerezi lui vitcu sa umble fara pantaloni? Le-ar fi mai usor, unora ca tine, sa-l pupe undeva.....
2.   Rusine trimis de
(17 iul 2008, 11:15:02
dupa ce 18 ani a fost in functii de conducere (deputat, insp gen, director ATOP, consilier judetean, dir de scoala) cu sprijinul PSD, acum cand ar tb si dumnealui sa iasa la pensie hop sare de la stanga la dreapta pentru a putea candida la alegerile generale.

Rusine Vitcu, rusine Fluture pentru ca accepti un asemenea traseist (sa nu uitam cine era mare cavaler al anti-trasesimului)
3.   Uninominal trimis de
(17 iul 2008, 11:55:57
PSD, vor pierde pe mina lor, vin cu aceeasi oamenii erodati, dar daca se amagesc este treaba lor.....
3.1  RE: Uninominal trimis de
(17 iul 2008, 13:00:26
Cristinel, ai o logica stupefianta! Daca te-as vedea, te-as pupa apasat pe frunte si-as spune tuturor ca te-am pupat in fund....

Daca, in viziunea ta, Vitcu e un "om nou" si PD-L-ul a facut o achizitie buna, atunci, nu merita sa-mi cer scuze pentru ceea ce-am spus la inceputul mesajului......
3.2  RE: Uninominal trimis de
(17 iul 2008, 18:34:57
Dar ce parere aveti domnilor de NICHIFOREL, care este, de ieri, seful Ocolului Silvic Vama. Da, cel care i-a concediat nevasta lui Flutur si caruia Flutur nu i-a prevazut zile bune. Ei, au dat mana? Da. Inca Nichiforel mai facea si nazuri, ca voia la Pojorata. Mai, mai.

Flutur, mare om mare caracter. Dar onoarea? Dar familia? Ce-o fi zis doamna lui? E un semn de intrebare. Mare.

Oameni ca el ne conduc? Asta meritam, asta avem. Mi-e greata!
4.   RAZBUNATORUL DE MIRZA trimis de
(17 iul 2008, 12:22:42
D-LE VITCU, DACA CONSIDERI CA AI DEVENIT CU CARACTER, TE ROG TINE O CONFERINTA DE PRESA SI SPUNE CUM TE-A PUS ACEST IPOCRIT-RAZBUNATOR DE FOST PRESEDINTE DE C.J. -MIRZA - SA-L OBLIGI PE ACEL PROFESOR DE LA SCOALA GENRERALA NR. 3 (PROFESOR DE SPORT) , CARE L-A FACUT PE MIRZA - CIOBAN - CIND A INTRAT PLIN DE NOROI PE BOCANCI IN SALA DE SPORT ADUCINDU-L PE NEPOT LA BAZIN, SA MEARGA LA EL SA-SI CEARA SCUZE CA DE NU SA-L DAI AFARA. TE RUGAM SA IESI PE POST SI SA EXPUI ACESTE CALITATI A ACESTUI FOST PRESEDINTE DE C.J. SI ECONOMIST DE C.A.P., CARE NE-A FOST ALES SI CONDUS CA PE NISTE PROSTI. ACESTA ESTE IN ADEVARAT ACEST -MIRZA, UN IPOCRIT, RAZBUNATOR, LINGUSITOR, FATARNIC, PARVENIT, ETC.,.....
4.1  RE: RAZBUNATORUL DE MIRZA trimis de
(17 iul 2008, 12:53:27
Esti un biet slugoi, mai "Cunoscutul"!.....Ce-a facut Vitcu, s-a opus lui Marza atunci, in acea situatie?.....

Vitcu este o jigodie care a jucat, mereu, la doua capete. Isi face, dealtfel, un titlu de faima prin asta. Intr-un fel il inteleg pe Vitcu. La marea cantitatea de prostie pe metru patrat care se gaseste in Falticeni, ar fi fraier sa nu profite......
5.   Halal politica trimis de
(17 iul 2008, 12:46:14
Daca astia sunt oamenii cu care flutur vrea sa construieasca ceva in acest judet, atunci vai de noi! numai lingai pupincuristi, dasatraiti si alte lichele de la psd (dar si de la alte partide ) vin in pdl! Rusine in primul rand pentru cei care primesc acesti oportunisti! asta inseaman ca pdl-ul e un partid lipsist de valoare!

Vezi si cazul lui ionescu, mare consilier de primar in suceva! sa va ia dracu pe toti cu pdl-ul vostru pana in toamna sa crapati cu totii
5.1  RE: Halal politica trimis de
(17 iul 2008, 19:29:58
Mai "Haiducule" ce ai cu Ionescu ?! Nu a facut nici bine dar nici rau Sucevei; nici macar avere pentru el nu a facut. Averea care o are i-a trimis-o Dumnezeu ; nu are vile, conturi, terenuri cum au toti ceilalti. Pe deasupra este si independent. Vorbeste numai nestiinta din voi . Sunt unii pentru care nimic nu este bun.
6.   Nonsens trimis de
(17 iul 2008, 13:22:58
Mai bine auzeam ca ai murit porc batran cu barba sura. Cartofor din Ibanestii Botosaniului , lichea si jigodie ordinara ,marlan cu diploma. Te-ai facut de Vitca la batranete!
7.   S-ar putea trimis de
(17 iul 2008, 13:34:35
In modul cel mai firesc, traseismul politic nu confera credibilitate nici celui care-l practica, nici partidului care-l primeste, totusi, in acest caz, in conditiile in care dl Vitcu va candida in acelasi colegiu electoral cu fostul sau sef politic, s-ar putea sa se desfasoare un spectacol electoral interesant!
8.   Mirza tot mai singur, il parasesc cocorii trimis de
(17 iul 2008, 13:39:57
Cocorii lui Mirza se opresc in PDL. Ar trebui, mai intai sa faca ceva pentru PDL, dupa aia sa fie pus pe lista pentru parlamentare, nu este asa coane Gica?
9.   Adio, dar ram�n cu tine ! trimis de
(17 iul 2008, 14:12:58
Ia-ma, ia-ma cu tine ca simt ca mor! Te iubim mult, finu' Ghorghe Popa si devotatul preten Bulboaca Constantin, Sef peste LIBERALI=PDListi de-ai nostri.
9.1  RE: Adio, dar ram�n cu tine ! trimis de
(17 iul 2008, 16:32:39
Poate ca cineva, din conducerea liberala de la centru, va fi trimis pentru a scoate aceasta carie mercantila si grobiana, care este Bulboaca, din cadrul pnl......
9.2  RE: Adio, dar ram�n cu tine ! trimis de
(17 iul 2008, 18:14:22
invata-te sa scrii .daca nu esti in tema nu te apuca de scris.Popa nu este finul lui Vitcu.mananci ..... gratis.
10.   Dl. Mihai Vitcu trimis de
(17 iul 2008, 14:23:57
Cred ca trebuia sa faca acest pas mai demult. A pus foarte mult suflet in toate si a fost mereu faultat de unii din conducerea PSD Suceava. A avut mari dezamagiri si nu merita. Sa nu uitam ce s-a intamplat ce s-a intamplat si cate s-au intamplat de-a lungul timpului. La alegerile parlamentare din anii 2000 si 2004 - a fost pur si simplu inlaturat pentru a face loc unuia sau altuia trimis "de sus". Nu i-a fost usor, dar a rezistat "voiniceste" alaturi de cei ce i-au fost alaturi. Important este ca ceea ce face, face cu mult suflet si daruire! Nu-l condamnam pentru pasul facut si stim ca-si va face datoria pe deplin. Pentru ceri ce nu-l "inghit" - sa fie sanatosi si sa se ridice si ei macar la jumatatea ca;litatii lui!
10.1  RE: Dl. Mihai Vitcu trimis de
(17 iul 2008, 16:37:53
Un zero impartit la doi ( adica laj umatatea de care vorbesti ), este egal tot cu zero. Ne-o spune aritmetica. Se pare ca tu, te-ai ridicat la jumatatea lui vitcu.....
11.   Constiinta lui Vitcu trimis de
(17 iul 2008, 14:27:52
Bun baiat ai fost ! Cine se aseamana se aduna !
12.   Traseism trimis de
(17 iul 2008, 15:02:58
Politica lui FLUTUR este de-a destrama PSD,pun pariu ca daca mai pun botu 3-4 insi sunt primiti cu bratele deschise, practica politica PSD-UL DIN 2000, dar roata se invarte nimeni nu este vesnic si de neinlocuit.....
13.   Bietul de el trimis de
(17 iul 2008, 15:45:21
Ce sacrificii a trebuit sa faca nea Misu Vitcu! ! ! A avut toate functiile in PSD, a fost si parlamentar, si... mai vrea o data parlamentar. Cum din partea PSD-ului a fost , la liberali nu e sigur ca v-a c�stiga , cel mai bine a ales sa se simta NEDREPTATIT si MARGINALIZAT in PSD si sa alerge sa pl�nga si sa se consoleze la PD-L. Saracul , nu-i mai tot luati jucaria de parlamentar !
14.   Prima dezamagire si nu mica trimis de
(17 iul 2008, 19:10:59
Si acum ram�n fan Flutur dar este prima dezamagire pe care mi-o face d-l Flutur cu propunerea lui Vitcu pentru parlamentare. Daca l-ar �nvinge pe M�rza as accepta varianta. Nici chiar asa ; ca a venit �n PDL nu este rau, dar de ce nu a venit �naintea campaniei ci numai ca profitor ?! Parca m-a "electrocutat " ,c�nd am citit ca vine candidat la parlamentare. Eu am crezut �n capacitatea lui Flutur orbeste, neconditionat dar uite ca nu este chiar bine. Compromisurile sunt necesare uneori, de ex. acum dar nu la aceasta dimensiune. �l cunosc foarte bine pe Vitcu, nu este mai rau ca altii dar nici mai bun. Se vor pierde locurile �n parlament cu migratorii , plus ca multi membrii PDL vor fi sc�rbiti. Daca se va continua astfel, nu votez cu PDL-ul cum am facut p�na acum din 1990.
15.   Vitcu trimis de
(17 iul 2008, 20:31:03
nimeni nu il cunoaste mai bine ca mine. Alina esti o proasta!!!!
16.   FAN CARAGIALE trimis de
(18 iul 2008, 01:11:39
ASTEPT CU NERABDARE SA VAD CAND DOMNUL FLUTUR VA ANUNTA MIRZA CA FOSTUL PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN, GAVRIL MIRZA, A INTRAT IN PDL (VORBA AIA : OM DE VALOARE) AVEM DEJA EXEMPLUL FOSTULUI PRIMAR IONESCU (OM CU O MARE EXPERIENTA ADMINISTRATIVA)..... CURAT ....CARAGIALE
17.   Si la noi, la fel... trimis de
(18 iul 2008, 12:56:41
stati sa vedeti la Radauti cum a inceput sa-si arate adevarata fata,omul schimbarii,Olarean!!!

vai de noi, ce ne asteapta si ne frangem mainile cu care l-am votat!!!

deja crede ca orasul e firma patronata de el si sa-l vedeti cum da "liber" oamenilor de valoare, cu studii,seriosi si cu bun simt,pentru a-si pune pe locul lor slugile sale!!!

nu se gaseste cineva sa-l tempereze, sa-l invete sa vorbeasca civilizat,respectuos cu oamenii???

Doamne, cum a reusit sa prosteasca un nebun un oras intreg!!!!
17.1  RE: Si la noi, la fel... trimis de
(18 iul 2008, 13:20:04
Serios? Inainte de a face asta, orasul era, oare, destept??????
17.2  RE: Si la noi, la fel... trimis de
(18 iul 2008, 13:57:27
ce mai conteaza, dupa ce te arzi si-ti este inselata speranta si increderea?!!!

am fugit de ...dracu` si am dat de mama lui...

deziluzie, lehamite,amar,renuntare,revolt pentru care din ele va opta fiecare cetatean ......

18.   Oameni buni! trimis de
(18 iul 2008, 18:27:01
Domnul Vitcu e un profesionist, un manager de o calitate umana si de un rafinament sufleteasc cum rar intalnesti. PDL-ul a facut o achizitie foarte importanta, e nevoie si de oameni tineri dar acestia au nevoie de experiente valoroase d-le Marza, nu de analfabeti politici. Domnul Vitcu va fi senator pentru ca lumea va vota cu domnia sa indiferent de umbrela politica. Oamenii vor vota un OM in slujba lor.

Stimata redactie, va rog sa cenzurati mesajele suburbane de pe acest site, ne dorim o tara civilizata.
18.1  RE: Oameni buni! trimis de
(18 iul 2008, 22:53:02
iti place sa te lauzi singur ?!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei