Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2008 - Anul XIII, nr. 143 (3824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

Dacia Sandero a ajuns şi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 19 – 22 iunie, reţeaua comercială Dacia sărbătoreşte lansarea noului model Dacia Sandero în România printr-o amplă operaţiune „Porţi deschise”. Weekend-ul începe mai devreme pentru sucevenii care vor să testeze şi să comande noul model Sandero, concesionarul Dacia din judeţul Suceava, Darex Auto aşteptând vizitatorii dornici să ia parte la surprizele şi evenimentele prilejuite de acest eveniment, tradiţional al Dacia.

Timp de patru zile, de la 8 dimineaţa până la 8 seara, vizitatorii vor avea ocazia să descopere în cele mai mici detalii noul model Sandero, inclusiv prin intermediul unui test drive gratuit, la showroom-ul firmei Darex Auto din Şcheia, dar şi să cunoască cele mai noi oferte de servicii şi produse Dacia.

Printre numeroasele surprize prilejuite de operaţiunea „Porţi deschise”, vizitatorii pot participa la concursul „Jocul cheii”. Astfel, cinci dintre destinatarii pliantului care conţine cheia care se potriveşte unui vehicul Dacia Sandero vor fi fericiţii câştigători ai noului model lansat pe piaţa din România, participanţii având dreptul de a încerca cheile maşinii doar în showroom-uri.  

Cei ce fac drive-ul gratuit cu Dacia Sandero pot câştiga unul dintre cele 200 de bilete puse în concurs la festivalul de muzică B’Estfest (4, 5, 6, 11 iulie), în urma unei trageri la sorţi. Evenimentul artistic reuneşte nume celebre ale industriei muzicale, precum: Nelly Furtado, Alanis Morissette, Manu Chao, Judas Priest.

„Noul model Dacia Sandero, primul bicorp lansat de constructor, este un vehicul modern, polivalent şi accesibil. Dacia Sandero este disponibilă în cinci versiuni de echipare: „Sandero”, „Ambiance”, „Préférence”, „Laureate” şi „Prestige”(disponibilă ulterior).Acest vehicul se adresează unui segment de clienţi tineri, raţionali şi pragmatici, cu o componentă feminină importantă. Pentru început, Dacia propune variantele de motorizare pe benzină, 1.4 l 75 CP şi 1.6 l 90 CP, urmând ca ulterior să fie disponibile şi motorizările diesel”, a declarat directorul de vânzări Darex Auto Suceava, Ovidiu Tudosă. Cu un preţ de pornire de doar 6 890 euro (cu toate taxele incluse) şi ABS în serie, 3 ani garanţie sau 100 000 km, Dacia Sandero este oferta cea mai avantajoasă din segmentul modelelor bicorp. Ca noutate, Sandero vine cu garanţia oferită standard pentru 3 ani de zile şi cu posibilitatea extinderii acesteia până la 5 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia Sandero a ajuns şi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Dacia Sandero a ajuns şi la Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Depasiti trimis de
(20 iun 2008, 11:15:17
Sandero are aceleasi motoare ca si Loganul, motoare vechi, prea putin performante, care consuma.

Astfel, un Sandero 1.4 75 cp are consum oficial declarat de 9,6 litri / 100 km urban. Daca la asta mai adaugam si aerul conditionat, precum si aglomeratia fecventa de pe strazile Sucevei, eu ma aventurez sa cred ca nu vom vedea consum urban sub 11%. Parerea mea. Destul de mult pentru o masina din clasa ei.

O intrebare, la Sandero tot asa de primitiv e sistemul de spalare a parbrizului? Ca la Logan daca trag de maneta sa stropesc cu lichid parbrizul, stergatoarele nu pornesc automathappy . Tot ce se intampla e ca masina iti scuipa lichid pe parbriz...

Butoanele pentru geamurile electrice sper ca s-au gandit sa le puna in locul normal, pe portiere. Sa nu fie ca la Logan, pe consola centrala...

Totusi, o BILA ALBA mare pentru extinderea garantiei standard pana la 3 ani. Cu mentiunea ca si Loganul cred ca beneficiaza, mai nou, de asta...
1.1  RE: Depasiti trimis de
(20 iun 2008, 11:22:27
Man, vezi ca ceva nu e in ordine cu loganul tau daca doar iti scuipa lichid pe parbrizlaughing...serios. La golanul de la serviciu, scuipa si sterge.

Cat despre sandero, noi sa fim sanatosi
1.2  RE: Depasiti trimis de
(20 iun 2008, 11:26:16
Dau 95% sanse ca golanul tau de la serviciu sa fi fost modificat ulterior cumpararii, pentru a putea face ambele operatiuni ( complicate, de altfel ) in acelasi timp. E o chestie de 1/2 ora si 2 beri la un electrician auto...

Nu am golan, nici de serviciu, nici personal. Doar am condus, si nu mi-a placut.
1.3  RE: Depasiti trimis de
(20 iun 2008, 11:40:46
:))...Nu te contrazic ca nu am fost acolo cand s-au cumparat. Insa e vorba despre flota auto a unei banci, si m-as mira sa faca asa pentru toate 300-400 de masini.

Nu m-ar mira insa sa fie vreo optiune, in functie de modellaughing)...Nici mie nu imi place in mod deosebit, dar ma gandesc ca daca imi dadeau o dacie 1310 era mai nasol. asa, tot mai merge.

Sanatate
2.   Sandero trimis de
(20 iun 2008, 12:09:34
dupa ce il cumperi esti la mana celor de la darex : neseriozitate maxima (nu respects programarile, termenele de reparatii, calitate proasta si scump0
2.1  RE: Sandero trimis de
(20 iun 2008, 15:29:05
nu stiu care e calitatea reparatiilor la darex, dar ca pret oricum e peste tot in reteaua dacia
3.   Pret...calitate trimis de
(20 iun 2008, 12:15:30
fratilor!!...aveti dreptate si voi...in schimb ,nu asteptati ca atunci cand luati o masina de 7000 euro sa aiba echipare de 15.000 euro pe ea..pt asta exista modele mai putin accesibile oamenilor de rand.Nu credeti?...Plus de asta, masinuta la 7000 de euro are in standard abs,eu zic ca e un plus pt masina...
4.   Pret...calitate trimis de
(20 iun 2008, 12:42:27
cat despre service....mai bine zis despre comportamentul celor de acolo....SUPER LAMENTABIL.....se poarta cu tine de parca ai fi stat cu mana intinsa la coltul blocului...RUSINE!..
5.   Rautaciosi trimis de
(20 iun 2008, 15:36:01
Mintiti cu nerusinare si nu va pricepeti !

DAREX OFERA SERVICII DE CALITATE IN COMPARATIE CU ALTII!

Logan si SANDERO LA MAI MARE !

multi va invidiaza!
6.   Contarzic trimis de
(20 iun 2008, 15:41:21
Un logan de 1.6 consuma cam 7 l in oras (vb din propria experienta) nu mai fiti cacotasi ca eu cand am fost la darex sa- mi repar masina s-au purtat foarte frumos si am fost si multumita...........ganditi un pic inainte de a scrie ceva.

7.   Masini tzapene trimis de
(20 iun 2008, 19:14:04
Este o vb .... ASA MASINA ASA SOFER... Daca e masina de servici ...inteleg nu ai ce face te multumesti cu ce iti da,dar sa-ti cumperi masina de 7000 de euro care in garantie platesti o gramada de bani ca ti-a schimbat nu's ce la masina....

La aceiasi bani iti iei o masina germana... tehnologie germana...Nu mai sa zici ca ai masina nou ... ma pxx pe ea .Ca ex. sa-mi zica cineva 5 motive sa-mi vand passat din 2000 care e la acelasi pret si sami iau Logan (masina e full option : esp, abs, 4 airbag, climatronic, etc ) comentariul asta nu l-am scris ca o lauda ... ce masina am !! Vreau sa deschid la unii ochi care cumpara troacele astea de LOGAN, Sandero,....etc .
8.   SANDEL E DE RAHAAT trimis de
(20 iun 2008, 21:10:21
SANDEL E DE RAHAAT
9.   Parere trimis de
(20 iun 2008, 21:13:38
Nu cunosc prea multe detalii tehnice, dar sincer mie imi place cum arata. Mult mai frumoasa decat Logan.

Pentru CERCERL: passatul tau din 2000 cat consuma? Si cat platesti la un passat ca al tau taxe? Per total iesi sensibil mai scump cu ea si pe langa toate nu mai ai nici garantie la ea si piesele oricum incep sa "scartaie" dupa atatia ani, chiar daca e masina nemteasca.
10.   Pentru TOXIC trimis de
(20 iun 2008, 21:49:35
Consum 5.5l % inafara orasului, in oras 6 - 6.5 %max .Un telescop ma costa 150 lei , un brat pe fata 120 lei . Placute de frana pe spate 60 lei pe fata 80 .Singurul lucru ce costa intradevar este kitul de curele ...undeva in jur de 1600 lei dar asta la fiecare 90.000km. La consumul asta pe care ti l-am scris sus am si 85kw(115CP). Sunt curios la ce ti-am scris eu aici cat costa la Logan sau la Sandero .
11.   Nu conteaza... trimis de
(20 iun 2008, 21:51:58
Iubesc masinile noi...n-are importanta marca...Fiat,Seat,Hyundaisau Logan,vreau ca eu s-o am de noua,si s-o port cateva zeci de mii...Voi luati-va Passat,neaparat TDI,daca nu inseamna ca nu esti destul de glanetas,purtata vreo2-3 sute de mii si manarita la 90 de mii,te juri c-ai luat-o de la un batran din garaj din Germania,care n-a deschis macar o data scrumiera.Cand ai sa te destepti sau ai sa cresti mare,vei vedea masini mai bune care se numesc Honda,Toyota,Audi,sau ,vei dori ca macar o masina s-o ai tu prima data,daca la nevasta n-ai avut sansa asta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei