Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2008 - Anul XIII, nr. 143 (3824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investire

Flutur promite că va fi “un preşedinte implicat”

Vineri, 20 Iunie 2008 (14:41:03)
Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost validat, vineri, în funcţie, în prezenţa preşedintelui Tribunalului Suceava, a prefectului Alexandru Băişanu şi a unei numeroase asistenţe formate din colegi de partid, consilieri locali şi judeţeni, şefi ai instituţiilor de sub autoritatea Consiliului Judeţean şi ai serviciilor deconcentrate. De asemenea, au fost prezenţi fostul vicepreşedinte CJ Stela Acatrinei şi mâna dreaptă a fostului preşedinte Gavril Mîrza, directorul Petru Ştirbu. Gavril Mîrza a lipsit, din motive obiective, dar a precizat că la constituirea Consiliului Judeţean, care va avea loc sâmbătă, 21 iunie, va fi prezent.La investire, Gheorghe Flutur a primit în dar două icoane de dimensiuni mari şi binecuvântarea Arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen. Tot ca dar, prefectul de Suceava a anunţat că îi oferă lui Flutur sprijinul lui, subliniind importanţa acestuia pe relaţia cu Guvernul.Încă de la început, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a adresat o invitaţie de sprijin tuturor şefilor de instituţii deconcentrate, îndeosebi celor care au fost prezenţi în sală şi a arătat că sunt necesare modificări legislative, care să confere preşedinţilor de consilii judeţene mai multă putere. Totodată, Gheorghe Flutur a spus că va promova „o organizare eficientă” a Consiliului Judeţean şi le-a transmis salariaţilor că vreme de 4 ani „zilele vor fi lungi şi nopţile scurte”, la fel ca şi prima sa zi din mandatul de preşedinte, care începe în ziua solstiţiului de vară.„Sunt pregătit, în parte, să dezbrac haina politică şi s-o îmbrac pe cea administrativă”, a afirmat preşedintele CJ, declarând ziua de 20 iunie drept data la care a început „revoluţia dezvoltării acestei zone”.Ceremonia s-a încheiat cu un cockteil la restaurantul Brădet, la care au fost invitaţi toţi participanţii la eveniment.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur promite că va fi “un preşedinte implicat”.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Flutur promite că va fi “un preşedinte implicat”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alcool trimis de
(20 iun 2008, 16:47:10
Bine ar fi sa restrictioneze dl Flutur consumul de alcool in CJ, se stiu ei cei care nu pot taia frunze la caini intre 8 si 16 fara el.
2.   Administratie spre cetatean trimis de
(21 iun 2008, 08:24:13
Domnul Flutur, ca sa inceapa revolutia dezvoltarii in judet, trebuie, in primul si in primul rand, sa indrepte intrega activitate a sa si a Consiliului Judetean, spre cetatean fiindca de asta a fost ales! Daca cetatenii vor vedea ca sunt la fel de nebagati in seama ca si inainte, se vor indeparta rapid de ideea de a-l mai sprijini! Acestea sunt asteptarile masei mari de alegatori si, cu acest indemn, ii uram succes intregii sale echipe! Credem ca domnul Vasile Ilie va fi, la randu-i, cel mai bun dintre toti vicepresedintii ce i-a avut judetul, daca ii vor fi puse in valoare calitatile si experienta sa in administratie! Daca si Dan Cadariu este la fel de bun [ nu-l cunosc!], atunci este intr-adevar o echipa de conducere puternica!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei