Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2008 - Anul XIII, nr. 138 (3819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În stradă

Sucevenii au sărbătorit egalul României în Centru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultatul de egalitate din partida de aseară obţinut de naţionala de fotbal a României a scos din nou în stradă sucevenii. Câteva sute de oameni, în general tineri, au ieşit în centrul municipiului pentru a-şi manifesta entuziasmul pentru punctul smuls campioanei mondiale Italia. Mai precauţi, jandarmii şi poliţiştii au închis accesul autovehiculelor prin faţa Casei de Cultură spre Prefectură, astfel încât suporterii echipei naţionale au avut ceva dificultăţi în a-şi exprima bucuria. Din cauza acestui impediment, maşinile cu suporteri, steaguri şi chiote de bucurie au fost nevoite să facă ture de ocolire a zonei centrale. Fanii României veniţi pe jos şi-au manifestat bucuria pe esplanadă, dar bucuria lor a fost întreruptă de ploaie, care i-a fugărit spre casele lor sau spre terase, unde au urmărit meciul dintre Olanda şi Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au sărbătorit egalul României în Centru.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Sucevenii au sărbătorit egalul României în Centru2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e trimis de
(14 iun 2008, 11:39:36
subiect de eveniment judetean ... cica "Sucevenii au sarbatorit egalul Rom�niei �n Centru" si afiseaza o poza cu un agarici vopsit pe fata, iar in filmuletul afisaj cativa minori strigand si racnind. Sunt sigur ca se pot gasi mai multe poze mult mai frumoase .. iar informatia, neinteresanta ...
1.1  RE: Asta e trimis de
(14 iun 2008, 13:17:39
=)))))
2.   Bre trimis de
(14 iun 2008, 13:00:52
ba "generatie" care esti...........cumva un pui de broscar?

3.   ??? trimis de
(14 iun 2008, 15:44:50
ba din contra informatia este foarte interesanta...comentariul tau este ff inutil in situatia asta..daka te-ai fi uitat la filmulet ai vedea ca nu doar pustanii se bucura...

N-ai vazut masinele claxonand ?
3.1  RE: ??? trimis de
(14 iun 2008, 17:03:25
un prost ca tine a vazut masinile claxonand, restul le-au auzit!
3.2  RE: ??? trimis de
(14 iun 2008, 22:55:37
Eu tot nu am priceput cum dracu se pot bucura unii la o remiza. Ba, nici la victorie nu te bucuri cu asa echipa. Cu basinosii aia de la nationala, si cu jocul ala la pomana si noroc mai bine ma ascund decat sa ies ca prostu in centru si sa urlu ca un descreierat. Pfoai de capul meu cati prosti pe planeta asta... Nu inteleg ce e in capul astora care se bucura la o napolitana cu nuci!
4.   Hai romania!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(14 iun 2008, 15:50:42
...........facind cumparaturile de dimineata intr un centru comercial din Valencia (bonaire) la un magazin ADIDAS la rafturile cu tricouri de toate echipele nationale era bataie pe tricourile nationalei si cred ca in 15 minunte au ramas numai alea fff mari ..........asa ca Hai Romaniaaaaaaaaaaaa
5.   ... microbistii sucevenii la fel de prosti ... trimis de
(14 iun 2008, 17:57:39
... ca si cei din restul tarii si nu numai. Boilor, am obtinut un egal de tot rahatul, jumatate din titulari sunt indisponibili sau au cartonase. Calificarea in sferturi este far far away. Pentru ce va bucurati cretinilor !?!
5.1  RE: ... microbistii sucevenii la fel de prosti ... trimis de
(14 iun 2008, 19:24:23
pt ca asa ne-am bucurat cand mata a ramas bortoasa si a avortat unu ca tine!
6.   Merita trimis de
(14 iun 2008, 21:12:27
O asemenea bravura chiar merita sarbatorita. Probabil au scandat si numele lui Mutu,care n-a vrut sa strice relatiile cu italienii ,ca doar de acolo isi ia salariul.Mai au un meci si vin acasa !
7.   Cum adica trimis de
(14 iun 2008, 21:14:35
Cum adica au smuls un punct campioanei mondiale , ca doar nu italienii au ratat de la 11m!!??
8.   Niste prosti facuti gramada... trimis de
(14 iun 2008, 23:14:47
Da voi toti sunteti facuti din laba trista?

La o adik... egalul a fost meritat pentru k dak arbitrii validau acel gol regulamentar inainte de pauza eram mancati...

Dar fraierii vorbeste...

Makr voi cum ati trait meciul? Ati baut o bere p la fara 5, v-ati facut prastieee... si dupa aia, hai sa vorbim aiurea...

RUSINIK....
9.   Drogatii trimis de
(15 iun 2008, 09:47:07
am vazut si eu o masina cu niste lesinati drogati cu steagurile pe geam prin zona bazarului. Habar nu aveau cu ce se mananca fotbalul...
10.   Rezultate frumoase, sarbatoarea dupa ... trimis de
(15 iun 2008, 12:19:58
Fara suparare, sarbatoarea in strada din 1994 e de neegalat ca si performanta de atunci. Din pacate nu cred ca avem decat aceste motive de bucurie, egalurile de pana acum.Ar mai fi redesteptarea sentimentului de mandrie ca suntem romani si asta chiar ca merita apreciat in 2008.Sper din tot sufletul sa mergem mai departe , Hai Romania !!!
11.   Pt Costin trimis de
(15 iun 2008, 13:45:24
Si daca vin acasa ce are sa se intample ?vin victoriosi . Iar tu nu ai sa capeti nimic de la nimeni pt ca ai prezis tu asta .Negativul din tine te tine doar in acel oras .Macar ei vin de undeva , si te-a reprezentat si pe tine . Dar fii sigur ca nu prostia ta . SUCEVENI ! hai sa-i ridicam D-lui costin statuie, ca el stie tot . Doar rezultatele la pariuri nu .
12.   Hai ROMANIA!!! trimis de
(15 iun 2008, 15:22:17
au avut si pt ce sarbatotrii tinerii suceveni,Sunt unul dintre sutele de romani carora le este frica -nu rusine - sa spuna ca este roman. Am trait o mare bucurie datorita lor ,m-am simtit mandru ca sunt roman pina astazi cand citind cotidianul elvetian ,,Il mattino" zambetul mi-a disparut , suntem numiti criminali de`l est. Am ajuns rusinea europei ,nimeni nu ne mai vrea in tara lor... nu-mi ramane decit sa spun -Hai romania ! nu numai pe terenul de fotbal ci si la locul de munca ,multi vor fii mandri ca sunt Romani.
13.   Meritam mai mult!!! trimis de
(15 iun 2008, 22:10:59
Sunt microbista de mica ...cred ca Romania merita mai mult...merita sa se califice! Merita pentru romanii adevarati care inca mai spera...Pentru cei carora le este rusine ca sunt romani ...am un sfat ....ascundeti-va in munti ,deveniti pusnici poate asa va veti gasi linistea! Sunt mandra ca sunt romanca si nu as pleca din tara pentru nimic in lume!!!! Hai Romania!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei