Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2008 - Anul XIII, nr. 138 (3819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

O lume altfel

Piraţii care îţi aduc zâmbetul pe buze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Incursiune în lumea copilăriei. O lume de lumini şi umbre, feţe pictate, costume colorate, plină cu personaje haioase sau cu puteri uluitoare, o lume a hohotelor de râs şi a lacrimilor vărsate de prea mult haz.

Sub cupola circului, timp de două ore uiţi de grijile de zi cu zi, de treburile rămase nerezolvate, de lipsuri şi de tristeţe, revenind la minunata stare de spirit a copilăriei, în care râzi cu poftă şi atunci când clovnul din faţa ta se împiedică pe scenă, dansează ciudat sau face feţe-feţe, atunci când bilele aruncate în aer îi cad în cap sau îl lovesc în părţile sensibile ale corpului. Nici un televizor nu va reda senzaţia pe care ţi-o dă un om, încolăcit ca un şarpe, în faţa ta, sau o tânără fermecătoare, care zboară deasupra capului tău, agăţată de o draperie.

 

Magicienii spectacolului

Prima reprezentaţie a circului Aquatico Bellucci, de joi seară, din parcarea Suceava Shopping City, a avut loc pe o ploaie torenţială, care nu a putut ţine deoparte zecile de copii dornici să simtă pe pielea lor „magia circului”.

Doi clovni şi un prezentator trăznit au încălzit atmosfera, introducând, rând pe rând, vedetele circului. La fel ca un magician care scoate iepuraşi din joben, ei scoteau de sub scenă ba o acrobată cu mască pe faţă, care dovedea o uimitoare îndemânare în a-şi coordona toate părţile corpului, manevrând tot felul de obiecte greu de stăpânit, cu mâinile şi cu picioarele simultan, ba o tarantulă uriaşă, de sub carapacea căreia apărea Omul Păianjen.

 

Iluzionism şi comedie

Prezentatorul spectacolului s-a dovedit a fi şi un bun iluzionist şi comedian, reuşind să fascineze şi să amuze în acelaşi timp întreaga sală, cu numărul său de aruncare a mingilor invizibile într-o punguţă de hârtie, cu cele de construire a unor animăluţe din baloane colorate, care erau oferite cadou copiilor care se ofereau să participe la scenetă, dar şi prin felul în care a implicat publicul în toate acţiunile sale, spectatorii devenind şi ei actori, care au reuşit să facă o întreagă sală să râdă în hohote.

Piesa de teatru pusă în scenă de prezentator, cu actori din rândul publicului, a fost una dintre cele mai apreciate momente ale spectacolului, prin umorul spontan, în vreme ce momentele de comedie ale clovnilor au făcut deliciul copiilor.

 

Omul fără oase

Cum ar fi dacă fiecare din noi şi-ar putea pune picioarele după cap şi să meargă în mâini, ori să se facă mic-mic, cât să încapă într-un acvariu de dimensiuni normale? Ceea ce pare imposibil pentru noi, era ceva absolut normal pentru un tânăr membru al Circului Aquatico Bellucci, care, prezentat ca fiind Omul Păianjen, a demonstrat că este omul fără oase, ori de plastic.

Tânărul - un pachet de muşchi, contorsionat în cele mai inimaginabile poziţii, a făcut un spectacol foarte reuşit, în care, pe lângă tensiunea în care îi ţinea pe toţi, când îl vedeau cum mai îşi răsuceşte corpul, încât devenise ca o broască ţestoasă răsturnată pe carapace, având picioarele pe după umeri, iar mâinile pe dedesubtul lor, i-a făcut pe toţi să râdă când s-a apucat să se mângâie singur pe fund, zâmbind mândru de el.

 

Zborul Îngerului

Demonstraţiile de îndemânare şi agilitate au fost completate de prezenţa a doi frumoşi tineri – o brunetă cu un costum provocator, şi un bărbat înalt, prezentabil şi meşter în mânuirea baghetelor luminoase.

Frumoasa italiancă a fermecat publicul cu unduirile ei, în care antrena în mişcare mai multe cercuri metalice în jurul corpului ei, în vreme ce el a făcut un interesant număr de viteză şi îndemânare, creând roţi de lumină, cu doar două beţe luminate în interior.

De altfel, acrobata italiană a revenit pe scenă, într-un număr impresionat, „Zborul Îngerului”, în care, îmbrăcată total în negru, într-un costum mulat, a urcat pe o draperie albă, până la cupola circului, de unde a executat tot felul de acrobaţii, pline de farmec, în cele din urmă, coborând înspre public, parcă plutind, ajutată de două aripi albe, din pânza draperiei.

 

Piraţii în căutarea fericirii

Pe o poveste cu piraţi şi o hartă cu indicii spre comoara finală, pe scenă au apărut, pe rând, numeroase animale, care mai de care mai fioroase sau mai comice, de la un porc spinos şi cam sfios, până la un rechin care nu are nimic împotrivă să înoate alături de oameni.

Ţestoase călărite de copii, şerpi imenşi, plimbaţi prin sală, printre spectatori, crocodili cu privire nemiloasă, pinguini insistenţi, pelicani înfometaţi, gata să bage orice în guşa lor imensă, un hipopotam leneş, iar în final, un leu de mare tare prietenos şi drăgăstos, care mulţumea cu pupici pentru peştii pe care îi primea, ori cu aplauze către public, de toate s-au perindat pe scenă, încântând spectatorii, care au plecat acasă mulţumiţi şi, de ce nu, ceva mai fericiţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piraţii care îţi aduc zâmbetul pe buze.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Piraţii care îţi aduc zâmbetul pe buze3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Circo BELLUCCI trimis de
(16 iun 2008, 11:09:12
Divertisment buna dispozitie .Sa-i invitam sa mai revina la Suceava.Un circ intradevar international.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei