Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2008 - Anul XIII, nr. 138 (3819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă la final

Braicu, avertizat în scris şi lăsat fără dirigenţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anchetă la final. Rezultatele anchetei interne demarate de conducerea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava în cazul profesorului de sport Ioan Gavrilă Braicu au fost făcute publice ieri.

Profesorul a fost sancţionat cu o observaţie scrisă cu privire la comportamentul său, iar ca măsură internă s-a decis ca începând cu anul şcolar viitor acesta să nu mai fie diriginte la clasa pe care o preluase anul acesta.

După cum a precizat directoarea Crăiţa Buda Niga, cel mai probabil, profesorul nu va mai preda nici disciplina sport la această clasă, pentru a se evita apariţia altor eventuale probleme. Conform regulamentelor, profesorul are drept să conteste decizia în termen de 15 zile de la emiterea sa.

Directorul Niga a opinat că această decizie demonstrează echidistanţa şi imparţialitatea profesorilor care au fost membri ai comisiei de analiză, ancheta fiind considerată extrem de serioasă.

 

Două anchete similare, rezultate diferite

Întrebarea care se pune este de ce precedenta anchetă internă din acest an, demarată în urmă cu câteva luni, după ce mama uneia dintre fetele din clasa a IX-a F a reclamat comportamentul dirigintelui Braicu, s-a finalizat cu concluzia că dascălul nu se face vinovat de nici una dintre acuzaţii, asta în condiţiile în care nici atunci nu au lipsit mărturiile elevilor din clasa respectivă.

Dacă atunci s-ar fi dat o sancţiune de primă abatere, cu siguranţă că acum, la a doua anchetă, s-ar fi putut vorbi de o sancţiune mai aspră.

Deocamdată, aşteptăm un răspuns la cererea oficială pe care ziarul nostru a depus-o la secretariatul şcolii, în urma căruia aşteptăm dovada care să ateste că în urmă cu câteva luni într-adevăr a fost o anchetă internă în şcoală.

 

Acuzaţii grave

Elevii clasei a IX-a F, rămasă cu doar 19 elevi după ce şase dintre ei s-au transferat după numai un semestru de şcoală, s-au revoltat împotriva dirigintelui lor, reclamând că acesta obişnuieşte să le adreseze cuvinte jignitoare multora dintre ei.

Într-o plângere scrisă, mama uneia dintre fetele din clasă a reclamat că dirigintele o obligă pe fata ei să facă sport, deşi are scutire medicală, şi o jigneşte, gratulând-o cu expresii de genul „scroafă”, „vacă nesimţită”, „putoare ordinară”.

După mărturiile elevilor, făcute mai întâi ziarului nostru şi apoi în chestionarele date sub protecţia anonimatului psihologului şcolii, şi după ce o parte dintre părinţi, chemaţi şi ei la una dintre şedinţele de analiză, au anunţat că nu mai vor ca elevii fie sub „aripa” dirigintelui Braicu, comisia a luat o decizie, care, chiar dacă nu este dură, demonstrează că Braicu are probleme de relaţionare cu elevii.

Rămâne de văzut în ce măsură aceste decizii vor schimba în bine atitudinea profesorului Braicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Braicu, avertizat în scris şi lăsat fără dirigenţie.
 Vizualizări articol: 2732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Braicu, avertizat în scris şi lăsat fără dirigenţie4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Observatie trimis de
(14 iun 2008, 12:05:41
Temda(Hieno) esti satisfacuta?.Scrie ceva.
1.1  RE: Observatie trimis de
(15 iun 2008, 06:13:17
BINEINTZELES CA NIMENI NU A AVUT CURAJ SA TE SCUIPE SAU SA TE PALMUIASCA ASHA CUM AI FACUT TU CU NISHTE COPII CARE NU PUTEAU SA RIPOSTEZE,ESHTI DE O NESIMTZIRE RARA IAR TUPEU LUI BRAICU INTRECE ORICE LIMITE!!!!E UN NEMERNIC ,UN VERTEBRAT NASCUT SA FACA RAU,UN PROFESOR DE SPORT CARE PREDA SPORTUL JIGNIND COPII DE 4 DECENII.SPER CA ATUNCI CAND VEI INCEPE SA TREMURI SHI SA FII BOLNAV SA-TZI ADUCI AMINTE CA NU MERITZI AJUTORUL NIMANUI LA CAT RAU AI FACUT!!!
1.2  RE: Observatie trimis de
(15 iun 2008, 15:55:19
La urmatoarea victima directoarea isi va da demisia impreuna cu comisia lui PESTE PRAJIT ,iar ,,domnul`` Braicu va inlocui profesori demisionati,iar liceul ind 3 va fi transformat in inchisoare federala!!!!SARACI COPII OR SA FIE TERORIZATZI IN CONTINUARE DE ,,BIDON TURTIT`` DE ,,VACA ASTA CARE SE BALEGA``DE ,,TZARANU IMPUTZZIT`` DE EDUCATZIA LUI CUIE IA DATO!!!CEI 7 ANI DE ACASA DE UNDE SA+I AIBA DACA A FOST ABUZAT CAND ERA MIC!!!!BOMBALAULE!!!
2.   Deci...astaptam urmatoarea...VICTIMA !! trimis de
(14 iun 2008, 12:17:49
dupa...regula comisiei , nu poate fi vorba de sanctiuni mai...SEVERE , deoarece doar un ...elev si-a pierdut viata !!

DECI E LA ...PRIMA ABATERE MAI...."CU VICTIME" SI AJUNGE..."FITZUICA " CU AVERTISMENT !!

asta e...BATAIE DE JOC , identic ca....COLEGIUL MEDICAL !!

sa ...speram ca la...urmatoarea VICTIMA , va...INTERVENI ...PROCURATURA , PRIMARUL , POLITIA SI ...OAMENI MAI CU...SUFLET !!
2.1  RE: Deci...astaptam urmatoarea...VICTIMA !! trimis de
(14 iun 2008, 23:22:23
TEMIDO, NICI dupa moartea unui copil, nici dupa sanctiunile aplicate, tot nu te-ai desteptat. Puncte...puncte....IDIOT COMPLET....AI RAMAS. !
2.2  RE: Deci...astaptam urmatoarea...VICTIMA !! trimis de
(16 iun 2008, 02:28:26
idot idiot, copilul acela nu sa spanzurat din cauza lui braicu, injuraturile lui braicu sunt intr-o alta poveste, gandestete cand aveai 14-16 ani ce intrebari despre viata iti puneai ( sau poate inca nu ii ai ) si acest copill poate nu a gasit raspunsul la aceste intrebari ,dar a gasit indrumarile noului curent EMO..............ai gandit?
2.3  RE: Deci...astaptam urmatoarea...VICTIMA !! trimis de
(16 iun 2008, 10:52:07
ai putea fi mai coerent in ce scrii ,nu de alta dar nu te inteleg... indiferent din vina cui a murit copilul, si indiferent de curentul care il simpatiza ,.ptr mine Braicu e un mare idiot si un om care nu are ce sa caute in invatamant si cand zic asta stiu de ce zic. nu i mai luati apararea , e un gunoi.
3.   Bravo! trimis de
(14 iun 2008, 12:44:40
Decizia la care.. ma asteptam sa se ajunga! Asa e corect! Avertisment.. pt ca e prima abatere.. publica!

:)
3.1  RE: Bravo! trimis de
(14 iun 2008, 13:22:06
ma ce te bucuri ca...fraierul ??

ai citit cate sesizari au fost pana acum , la directoare , la inspectorat ????

cand ai spus ca; "Avertisment.. pt ca e prima abatere.. publica!" , cre ca-i vrut sa te referi ca e la prima....VICTIMA care si-a pus capat...zilelor datorita...profesionalismului de care e asa de..."LAUDAT" de ...COLEGII din ...comisie , care cica l-au....JUDECAT !!

a facut si...comisia , atita cat o duce...capul !!

LA COLEGIUL ASTA E...NEVOIE DE...SCHIMBARE RADICALA A...CONDUCERII , CA ALTFEL ELEVII SE VOR....REVOLTA !!!

3.2  RE: Bravo! trimis de
(14 iun 2008, 15:10:46
temido, esti un virus, un parazit al forumului, a inceput sa se ia boala la altii, a se vedea punctele de suspensie(desi numai doua luate cate doua) de la catalin. Piei boala, ca de stai mult se ia doamne feri si prostia.
3.3  RE: Bravo! trimis de
(14 iun 2008, 17:20:00
Esti cu capul frate. Moare un copil si din cauza acestui biped fara sentimente umane si el ia avertisment?

La fel de dobitoci pot fi considerati si cei din acea asa zisa comisie fiindca nu-i duce capul.
3.4  RE: Bravo! trimis de
(14 iun 2008, 18:46:44
prioma abatere publica? braicu cind intra pe poarta scolii face o abatere publica. nu are ce cauta aici. afara!
3.5  RE: Bravo! trimis de
(15 iun 2008, 08:17:09
Cine a facut parte din acea comisie?Sa-i stim ca asa e corect.
3.6  RE: Bravo! trimis de
(15 iun 2008, 17:43:52
Intr-o ordine oarecare: Patuleanu, Popescu, Prisacaru, Reut, iorgulescu, Leonte, etc. Conform regulamentului, sanctiunea o propune consiliul profesoral si nu membrii comisiei.
3.7  RE: Bravo! trimis de
(16 iun 2008, 08:32:47
E prima data cand citesc despre asta in ziar! La asta ma refeream prin.. "abatere publica"happy

Si nu se stie daca.. baiatul ala care fuma ca turcul si care nu puta veston la scoala.. s-a sinucis din cauza ca profesorul il facea de cacao!

..happy

Sunt convins ca daca o sa mai apara articole in ziare cu B.. ca se.. abate de la regulament.. va fi sanctionat mai rau, chiar cu excluderea din invatamant!

Pana atunci.. hai Romania!
3.8  RE: Bravo! trimis de
(16 iun 2008, 08:34:04
=)) uite ce a iesit!

PUTA = PURTA
4.   Sanctiunea care o merita Braicu trimis de
(14 iun 2008, 15:04:36
Castrat! Trebuia castrat sa nu mai isi raspindeasca saminta printre semeni.
4.1  RE: Sanctiunea care o merita Braicu trimis de
(14 iun 2008, 20:49:28
Ei...castrat, ha...cine-l mai vrea pe dobitocul ala????? Stai linistit, e trecut de mult!!!!
5.   Dragi elevi de la Ind. 3 trimis de
(14 iun 2008, 15:45:11
Cei care aveti telefoane mobile cu reportofon si/sau camera video, nu se poate sa nu prindeti un moment in care sa-l inregistrati pe buhaiul asta de braicu cum va injura si sa-l dati pe youtube; ce naiba, atatea filmari de la o gramada de licee din tara au fost postate pe youtube si voi nu sunteti in stare? Curaj! Ati avea sansa sa-l dovediti pe acest grobian psihopat care este braicu.
6.   Asta e bataie de joc trimis de
(14 iun 2008, 15:46:31
am facut scoala la lic. alimentar si l-am avut profesor de sport pe braicu.am luat si eu bataie de la el ptr ca intr-o zi nu am vrut sa merg la antrenament.mi-a dat cu palmele si m-a tras de par m-a facut in toate felurile.eram asa de suparata dar nu am avut curajul sa merg la director sa-l reclam.imi aduc aminte si acum ca i-am spus ca vin cu parintii la scoala caci asta nu e educatie de care ar trebui sa dea un profesor unui copil si atunci el mi-a zis asa:poti sa vii cu mata,cu tactu si poti sa-l aduci si pe d-nul presedinte ca tot nu are nimeni ce sa-mi faca.eu cred si va rog sa va dati si d-neavoastra cu parerea,cred ca are pile multe in acea scoala de aceea nu ia nimeni in serios cazul,si va rog sa ma credeti sunt multi copiii care nu au curajul sa vb dar odata si o data o sa iasa la iveala tot adevarul

nu pot sa cred ca nimeni nu ia nici o masura cu d-nul Braicu macar pentru modul foarte vulgar pe care il foloseste cand vb cu copiii
7.   Asta e bataie de joc trimis de
(14 iun 2008, 15:53:22
va rog d-nilor care sunteti de la acest inst.de invatamant luati masuri .nu cred ca v-ar conveni sa aveti copil in acea scoala si sa vina maltratat de profesor acasa .ganditi-va bine cata durere poate avea un parinte cand aude de la copil ca un domn profesor isi bate joc de el si multe altele.nu-l ascundeti pe d-nul braicu ca stiu prea bine si d-neavoastra la fel CINE ESTE D_NUL BRAICU.nu e o problema de acum ci e o problema de foarte multi ani in urma

8.   Uuuurrrrrrrrrrraaaaaaaa trimis de
(14 iun 2008, 17:26:46
am scapat de nenea BRAICU:p
9.   ... trimis de
(14 iun 2008, 19:37:44
fratilor! de ce nu va educati copii sa respecte unele persoane, doar asa vor fi respectati si ei! dar ce sa ceri! e o tara democratica, toata pustimea are drepturi!!! din pacate pt voi mai exista si responsabilitati!

ce a facut domn prof braicu e adevarat ca nu e normal insa voi cum va purtati?

apropo voi cum vorbiti sau cum va purtati cand iesiti la poarta lic I3 l o tigara?
10.   RUSINE.... trimis de
(14 iun 2008, 20:19:33
Dati-l afara!!!!!!!!!!!Nu merita sa mai lucreze in invatamant asa unul....( nu-l poti numi OM). Seful Inspectoratului Scolar ce are de spus?? ALO , NE AUDE CINEVA!!!!!!!!!
11.   Ancheta trimis de
(14 iun 2008, 21:15:20
cand se va intampla acelasi lucru si cu prof Pintea G de scoala Salcea??? si el are probleme de relationare cu elevii, cuparintii si din cate stim noi si cu profesorii...chiar nimeni nu poate lua nici o masura??

11.1  RE: Ancheta trimis de
(15 iun 2008, 11:53:11
Daca aveti intr adevar probleme grave cu acel profesor ca rog sa ma contactati la numarul de telefon 0747.050.429
12.   Nu sperati degeaba! trimis de
(14 iun 2008, 21:16:56
da, e....deranjant ce se intampla. dupa cum va spuneam zilele trecute, nu va asteptati la mare lucru. braicu e un nemernic mult prea bland sanctionat.e strigator la cer ce se intampla.
13.   Nu sperati degeaba! trimis de
(14 iun 2008, 21:19:06
cine sa ne auda de la inspectorat? si acolo, niste incompetenti cu diplome care mai de care, nu stiu cum le-au obtinut, ptr ca activitatea lor actuala nu reflecta acele diplome. cum au ajuns aia inspectori? pile, cunostinte, bineinteles!!!!!!! traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
14.   Nu sperati degeaba! trimis de
(14 iun 2008, 21:25:37
asta se numeste sanctionare????? e nimic, nu sanctionare, la cate a facut acest profesor.dat afara din invatamant!
15.   Mai terminati trimis de
(14 iun 2008, 22:19:54
Monitorul de Suceava a ajuns gazeta de perete a clasei respective. Cind se termina serialul domnului Paiu!? NIMIC NOU, TOTUL SE REPETA; ACELEASI OBSERVATII, ACEIASI NERVI ELIBERATI SUB ANONIMAT, ACEIASI "COMENTATORI", ACELEASI CUVINTE DIN DICTIONARUL EXPRESIILOR DE MAHALA...Garantez ca daca veti continua sub diferite titluri si pretexte acest serial sufocant, veti primi adeziunea acelorasi omide, temide, feniramide si termite....
16.   CORECT, V.Dan trimis de
(14 iun 2008, 23:31:05
Insecte din astea ca TEMIDA, sau altii, N-au sa INTELEAGA NICIODATA ca din punct de vedere LEGAL, BRAICU ESTE NEVINOVAT, iar alte masuri NU SE POT LUA !!! Legea morala NU PERMITE APLICAREA DE SANCTIUNI !, Dar, de unde sa stie Sfertodoctii de pe forum aceste lucruri ? Conform acelorasi principii iNVOCATE de insecte, peste trei sferturi dintre elevii de la ORICARE scoala ar trebui SANCTIONATI, DATI AFARA DIN INVATAMANT, deoarece folosesc un limbaj TRIVIAL, AGRESIV, VULGAR, sunt ei insisi AGRESIVI, TUPEISTI si, evident, FARA CULTURA !!! Deci, CE AR TREBUI FACUT, TEMIDO ? Desfiintam invatamantul (puncte puncte) doar de (puncte puncte) dragul (puncte puncte)tau ? Crezi ca HIENELE (puncte puncte) de elevi COLEGIALISTI (puncte puncte)inteleg (puncte puncte) ceva ? Sau TU ?
16.1  RE: CORECT, V.Dan trimis de
(15 iun 2008, 12:01:12
atentie vezi ca se ia cu punctele, ar fi pacat sa mai raspandeasca si altcineva virusul. Piei temido cu tot ce ai (sau mai bine zis n-ai)
17.   Cum spuneam trimis de
(15 iun 2008, 07:52:56
A fost facuta analiza si "s-au luat masuri", mai urmeaza sa-i dati acestui profesor?! salariu de merit!!! Indiferent ce argumente vor fi aduse, de felul: statutul cadrului didactic, legea invatamantului, regulamentele de ordine interioara, opinia sindicatelor,etc., e o rusine pentru intregul invatamant sucevean, nu numai pentru scoala respectiva, modul cum este cocolosit un individ cu comportament grobian, care pretinde sa i se spuna dom' profesor ca doar are patalama! Inspectoratul scolar judetean, Ministerul Educatiei, chiar stau atat de pasive, societatea lasa sa mai existe asemenea specimene in scolile romanesti?
17.1  RE: Cum spuneam trimis de
(15 iun 2008, 10:04:07
N-am nici o legatura cu acest Braicu, DAR, nu pot sa nu observ inversunarea cu care este atacat el, si ceilalti profesori de la acest colegiu de catre o gasca de inculti (din care, se pare ca NU faci parte) ! Nici unul insa NU gandeste LOGIC ! Toti vor PEDEPSIREA si PEDEPSIREA...TUTUROR ! CE pedeapsa sa-i mai aplice IN AFARA celei pe care i-au aplicat-o ? Si PENTRU CE ? Acel elev (si, din pacate NU e singurul, chiar ULTERIOR a mai fost un caz) NU a facut acel gest din cauza lui Braicu. Asta e clar. Deci, LEGAL, Braicu e nevinovat. Tot LEGAL, n-ai deci, ce-i face. Pedeapsa data mi se pare suficienta, ba chiar prea dura. Nu a fost "cocolosit" deloc, i s-au aplicat pedepse. DAR, de ce, de 40 de ani nu s-a facut nimic ? Oare nu cumva erau ALTI ELEVI ? Oare, nu cumva ELEVII din ziua de azi sunt ei insisi generatorii acestor comportamente ? Au pretentia sa LI SE DEA, fara sa DEA ei insisi NIMIC in schimb ! Asa sunt "invatati" de binevoitori !
17.2  RE: Cum spuneam trimis de
(15 iun 2008, 14:19:25
CITITORULE, gasca de inculti vor ...DREPTATE !

ajungea ca , conducerea scolii sa ...RECUNOASCA , SA CEARA IERTARE PARINTILOR (a caror copii au fost TERORIZATI de un om....CULT ca ..TINE ! ).

nimeni si nici eu nu cer ...capul VINOVATULUI , dar ...RECUNOASTEREA faptului ca ceea ce-a facut aceasta HIENA poate duce la acest...SFARSIT TRAGIC ar fi...AJUNS CA DREPTATE !

TU AI LEGATURA CU ...BRAICU, numai ca inca...inteligenta ta nu ti-a...aratat-o !

ESTI UN OM...LIPSIT DE SIMTUL ...ELEMENTAR , numit....CONSTIINTA !

stiu tari , in care acesta caz ar fi...ARATAT ADEVARATUL VINOVAT !

DAR DIN ELE NU FACE PARTE....ROMANIA si stiti de ce ?

pentru ca avem o....INTELIGENTA ...PROASTA !

DUMNEZEU O SA FACA...DREPTATE !

DE FAPT , DEJA A...FACUT , NUMAI CA VOI NU...VEDETI SI NICI NU...INTELEGETI !

daca tot zici ca elevii s-au schimbat , fata de 40 ani in urma, afla ca si profesorii s-au...schimbat , in afara de...icompetenti !
17.3  RE: Cum spuneam trimis de
(16 iun 2008, 08:36:42
sa baneze cineva parazitul asta!
18.   Un colectiv urat acolo trimis de
(15 iun 2008, 08:51:10
De peste 10 ani lic.3 apare in ziare cu articole de la cum l-au dat jos pe dir. Iuzic, pe dir.Corjin(gasca Radu) si mai nou....fara numar ... cu tot felul de.... Rautati.Cred ca acolo sunt multe persoane veninoase,rautacioase si avide de putere,gasti una impotriva alteia care sa detina suprematia in liceu.Mai rau ca gastile de la Stefanesti ,Sintesti etc.
18.1  RE: Un colectiv urat acolo trimis de
(15 iun 2008, 10:05:17
GEO, nu ai dreptate. E UNA PERSOANA contra celorlalte. Punct !
19.   Nu mai conteaza trimis de
(15 iun 2008, 08:54:51
Bine ca am scapat noi de ala.crek k dak raminea la clasa muream si io.
20.   Braicu trimis de
(15 iun 2008, 12:50:30
nu mai murdariti numele liceului braicu e un mare bou asa cum vorbeste si el cu elevii ce exemplu da el elevilor sai si pe noi ne facea vaci este adevarat tot ce se scrie despre el nu e nimic exagerat sunt multi tineri care ii pot lua locul si sa faca traba buna este un nebun
20.1  RE: Braicu trimis de
(15 iun 2008, 14:02:29
El te-a facut vaca, tu l-ai facut bou!

In principiu, sunteti chit. Si mai terminati cu subiectul asta ca ne-am cam plictisit. Cit despre "nivelul" elevilor de pe forum, ramane asa cum am mai vorbit.
21.   Dorel hutu trimis de
(15 iun 2008, 15:02:48
eu l-am scuipat pe braicu cand a fost o competitie la Sportiv si a tacut mac ....gura e de el
21.1  RE: Dorel hutu trimis de
(15 iun 2008, 22:20:03
si te mai lauzi bai fraiere???????? vai de capul tau. cu asta te lauyi tu?
22.   Afara!!!!!!!!! trimis de
(15 iun 2008, 19:37:31
SCOATETIL AFARA PE BRAICU DIN SCOALA NICI PROFESOR NICI NIMIC CA DUPA AIA A SA BRINDA CIUDA PE ELEVI
22.1  RE: Afara!!!!!!!!! trimis de
(15 iun 2008, 22:18:11
bai yo, tu habar n-ai sa scrii, si cred ca nici nu prea gandesti de felul tau...

23.   Mai sunt si altii trimis de
(15 iun 2008, 22:17:05
mai stiu si eu pe cineva cu numele de Julinschi si Strut de la scoala Reuseni care tot asa vorbesc foarte urat cu elevii si vin si aburiti de alcool la ore.Poate o sa reusesc sa ii inregistrez cu telefonul.
24.   1 trimis de
(16 iun 2008, 01:28:18
oameni buni, in momentul in care eleva a facut acea SINGURA reclamatie la Inspectort NU era eleva la colegiului alimentar, ci eleva la colegiului ECONOMIC - ESTE SINGURA "RECLAMATIE" FACUTA DOMNULUI PROFESOR BRAICU IN 32 ANI VECHIME in invatamant
24.1  RE: 1 trimis de
(16 iun 2008, 07:05:01
Nu e adevarat. A mai avut sute. Dar s-au musamalizat de directori asa cum incearca si acuma Buda s-o musamalizeze pe asta. Doar presa are meritul ca nu a reusit s-o ingroape!
25.   2 trimis de
(16 iun 2008, 01:51:07
DECI (asa se spune la romani),politia a scos din ancheta scoala si pe domnul diriginte, acel copil era taiat pe mana cu lama in stilul EMO, iar voi toti care injurati ca la usa cortului sunteti la fel ca si Domnul Braicu, si nu numai, injuraturile care se aud in curtea scolii, de la elevi, invatate acasa sau pe strada, depasesc cu mult pe cele ale domnului B.

si in final domnul B. a fost sanctionat, ce mai vreti...........si voi si tot acest MARE ZIAR AL SUCEVEI, in care am onoarea sa scriu si eu.

.............si daca defaimati in acest hal invatamantul , o sa ramaneti..............

..........si nu bagati in aceiasi oala toti profesorii de la I3, si nu mai jigniti liceul, ca o sa ramaneti fara el, o sa va dati copiii la SAM-uri de la tara.............

26.   O intrebare trimis de
(16 iun 2008, 02:14:46
cautati in arhiva ziarului Monitorul de Suceava si observati cate rautati sa scris despre I3 in ultimul an,va spun sincer daca un elev din scoala si-a rupt un fir de par apare mai intai in ziar apoi afla si persoanele indicate,nu va intrebati de ce numai la alimentar se intampla astfel de lucruri,poate la alte licee se intampla lucruri si mai grave,dar nu apar in ziar, poate sunt si la alte licee profesori ca Braicu,tot timpul un copil mai slab de inger se gandeste sa se spanzure,in fiecare generatie au fost care au reusit,este vina noastra a tuturora, parintii trimit copii sa-i invete la scoala,dar ei nu fac nimic,scoala nu poate fi si mama si tata si educator mai ales cand intr-o sala de clasa sunt in jur de 30 elevi, stai tu cititorule care scrii corect in fata a 60 de priviri,asculta-i pe toti,spunele ceva sa le atragi atentia,fa si ordine,asculta-i plangerile personale dar si cele referitoare la lectie, sunt si profesorii oameni,daca gresesti esti pedepsit,si nu sa intamplat asa?
27.   Fara comentariu trimis de
(16 iun 2008, 02:35:27
doamne fereste sa ajung si eu ca domnul braicu la batranete, ca mai bine ma las de meserie
28.   Prosti trimis de
(16 iun 2008, 03:08:18
prosti sunteti voi elevi ca va lasati predominati de el

credeti ca printr`o reclamatie sau o idiotenie rezolvati nimica. din moment ce e de atatia ani in invatamant credeti ca ii mai face cineva ceva.

sunteti 1 mie de elevi in scoala aia si el e unu

de eram in locul vostru faceam o trupa si dupa o bataie ii treceau lui toate impresiile de comunist

e plina lumea de bunici dinastia

datii o mama da bataie ca meritahappy
28.1  RE: Prosti trimis de
(16 iun 2008, 08:39:31
Asa faceai, nu? Asta denota gradul tau de inteligenta!laughing
29.   Care maria,cumva Reut DOMNISOARA .....?? trimis de
(16 iun 2008, 08:13:51
De ce nu te mariti cu vecinul "prieten" F...y??
30.   Telenovela trimis de
(16 iun 2008, 10:23:55
domnule paiu sunte-ti penibil deja!! chiar ca nu mai aveti subiecte!:))) sunt curioasa cu ce o sa mai vina la dumneavoastra d-nul dimofte! ca nah....doar dak nu e el director at tre sa calce pe toata lumea ca sa arate cat e dumnealui de tare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei