Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2008 - Anul XIII, nr. 138 (3819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Pericol mare

Călătoriile la ocazie, joc cu viaţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ignorând avertizările autorităţilor, sute de oameni apelează zilnic la „piraţii” din transport.

Fie că circulă cu indivizii care stau la toate ieşirile din municipiul Suceava, fie că se urcă în maşini conduse de şoferi care vor să-şi scoată banii de benzină pentru călătoriile în interes personal pe care le fac, călătorii se supun unui risc enorm.

Fără a avea asigurare pentru călători şi de multe ori circulând cu adevărate rable pe patru roţi, aceşti şoferi sunt implicaţi adesea în accidente rutiere.

 

A luat-o cu maşina pe arătură

Un ultim accident de acest fel s-a produs joi dimineaţă, pe strada Parcului din municipiul Suceava, la câţiva metri de zona unde stau „piraţii” care fac curse de transport ilegal spre Ipoteşti, Bosanci, Liteni sau alte destinaţii din zonă.

Un şofer din Liteni, Dan Baltaru, în vârstă de 47 de ani, venea joi dimineaţă spre Suceava, alături de el în maşină aflându-se două femei luate la ocazie.

Ajuns în curba strânsă la dreapta de lângă Hotelul Balada, şoferul a scăpat maşina de sub control. Intrată pe sensul opus de mers, maşina a ieşit în afara drumului, şi, după ce a dărâmat un stâlp de beton şi un gard, s-a oprit într-o movilă de pământ, din incinta societăţii din spatele fostei staţii din zonă.

Ambele femei luate la ocazie au ajuns la spital, însă numai una a rămas internată. Mihaela Bârsan, în vârstă de 21 de ani, s-a ales cu câteva contuzii şi un traumatism cranian minor, fără a avea răni care să-i pună viaţa în pericol. Şoferul le-a declarat poliţiştilor că venind cu viteză din deal, a intrat în derapaj şi nu şi-a mai putut stăpâni maşina. O altă variantă luată în calcul era ca maşina să fi rămas fără frâne.

 

Au murit din cauza inconştienţei şoferilor

Dacă în accidentul de acum două zile victimele au fost norocoase, scăpând cu leziuni uşoare, nu acelaşi lucru se poate spune de alţi suceveni, care au plătit cu viaţa o astfel de cursă.

La mijlocul lunii trecute, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Zvorâştea, a murit strivit de un copac, după ce s-a urcat la ocazie în maşina unui şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Victima se îndrepta, ca în fiecare zi, spre municipiul Suceava, la serviciu. Ajuns într-o curbă, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. A intrat pe sensul opus de mers şi fără să apuce să încetinească prea mult a izbit violent un copac. Impactul a fost chiar pe partea dreapta faţă, unde se afla cel luat la ocazie.

În luna aprilie, o Dacie în care se aflau cinci persoane, şoferul şi soţia, plus trei persoane luate la ocazie, a fost izbită violent de un microbuz, la ieşirea din comuna Pătrăuţi pe DN 2. Totul s-a întâmplat deoarece şoferul Daciei a dat dovadă de imprudenţă maximă. Deşi un tractor încerca şi el să iasă pe DN2, şoferul a intrat pe lângă acesta şi a virat la stânga, înspre Suceava. Cu vizibilitate aproape de zero din cauza tractorului, şoferul a fost lovit din lateral de microbuzul care circula regulamentar dinspre Suceava. Şoferul şi doi dintre oamenii luaţi la ocazie au murit în urma accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călătoriile la ocazie, joc cu viaţa.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Călătoriile la ocazie, joc cu viaţa1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(14 iun 2008, 14:12:30
Si ce pupaza din tei sa facem???? Sa mergem pe jos???? Nu va suiti, nu mergeti, blah blah blah ... dar cu ce altceva??? Te uiti inainte sa te urci intr'o masina, nu mergi cu tot tzaranul. Trenuri nu sunt, autobuze dimineatza si seara si alea vai de ele ... Cei mai tari sunt cei care fac radautiulwinking Fara ei eram varza, faceam 3 ore cu trenul .... si asta ... la niste oreeeeeeeeeeeeeee

2.   Mda trimis de
(16 iun 2008, 16:22:23
mai bine stai la tine in sat acolo si nu mai veni la oras , cel mai bine si ptr tine si ptr noi ca ne-am saturat de taranoi ! numai bine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei