Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 iun 2008 - Anul XIII, nr. 138 (3819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

O ambulanţă care transporta un bolnav, tamponată de un şofer neatent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O ambulanţă care se îndrepta spre Spitalul Judeţean Suceava cu o urgenţă a fost oprită din drum în zona Primăriei, după ce un şofer care conducea un autoturism de teren nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.45, pe Bulevardul 1 Mai, în dreptul intersecţiei cu strada Mărăşeşti.

Ambulanţa, în care se aflau patru persoane (şoferul, asistenta, o femeie cu probleme cardiace şi un însoţitor), circula, cu sirenele pornite, pe direcţia Burdujeni - Spitalul Judeţean. Ajuns în zona Policlinicii, şoferul ambulanţei a intrat pe sensul opus de mers, însă nu a apucat să mai ruleze foarte mult.

„Banda I şi banda II erau ocupate, circulam pe banda a treia, cu sirene şi farurile aprinse. Un şofer din coloană i-a făcut semn şoferului să iasă de pe Mărăşeşti, şi în momentul ăla a intrat în mine”, a povestit Vasile Politic, şoferul ambulanţei.

Asistenta din salvare, Jeniţa Politic, şi bărbatul care însoţea femeia de pe targă, au suferit răni de pe urma accidentului, fără a fi vorba însă de ceva grav. Cele două victime şi femeia de pe targă au fost preluaţi la scurt timp după accident de două ambulanţe, fără ca bolnavei să i se înrăutăţească starea.

Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul maşinii Hyundai, Gabriel Teodor M., din municipiul Suceava.  

Nici unul dintre cei doi conducători auto implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O ambulanţă care transporta un bolnav, tamponată de un şofer neatent.
 Vizualizări articol: 917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
O ambulanţă care transporta un bolnav, tamponată de un şofer neatent3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce se minte? trimis de
(14 iun 2008, 12:33:56
Nu s-a intamplat asa! Eram in masina si asteptam sa intre acel domn cu masina albastra pe sensul spre Bucovina (el venind dispre Marasesti). Cei din fata mea i-au dat voi sa treaca. In acel moment salvarea a trecut prin stanga mea (eu eram pe banda a doua) fara semnalele acustice in functiune. Chiar m-am mirat si eu de ce merge pe sensul celalalt daca nu are interventie, ca dupa 5 secund esa intre in cel cu masina Hyundai. Imi pare rau pt domnul sofer din salvare, dar el este vinovatul. Si va spun ca eram la 10 metri de accident si am vazut!

Domnilor politisti, verificati mai atent! DIn cauza asta pot muri oameni!
1.1  RE: De ce se minte? trimis de
(14 iun 2008, 14:08:03
atunci ai probleme cu auzul.poate ai dopuri de ceara sau poate ti s-au spart timpanele de la semnalele acustice ale ambulantei.
1.2  RE: De ce se minte? trimis de
(14 iun 2008, 21:00:34
Probabil Guta acoperea sirena cu totul...
1.3  RE: De ce se minte? trimis de
(15 iun 2008, 12:04:00
ambulanta avea turbo???

2.   Ad trimis de
(14 iun 2008, 13:59:46
Da,pot muri oameni daca o ambulanta nu ajunge la timp toti uralati ca din gura de sarpe insa cand e in spatele vostru cu girofar si semnale sonore va doare undeva ca doar voi tre sa ascultati muzica...am vazut eu cum mergea descarcerarea, ambulanta si politia la un accident iar un sofer nici macar nu s-a sinchisit sa semnalizeze stanga ba din contra s-a bagat in depasirea unuia din fata s-a imediat fiind oprit de un echipajul de politie iar soferul il intreba de ce l-a oprit ca doar nu a facut nimik..ce cretini!!!!
3.   :) trimis de
(14 iun 2008, 17:51:56
poi domnu asta de pe ambulantza minte? din cate stiu eu e pocait...pocaitii nu mintlaughing o
3.1  RE: :) trimis de
(14 iun 2008, 20:09:22
ZUZULE NU EXISTA OAMENI POCAITI FRAIERE
3.2  RE: :) trimis de
(14 iun 2008, 21:01:39
"Pocaitii nu mint" rahahahahahhahahahahahhaha

frate, da`ti 2 palme si revino`ti
4.   Mare dilema trimis de
(14 iun 2008, 20:27:48
S-au facut legi in tara asta dar numai pentru unii.Daca trece o ambulanta cu girofar si cu semnale acustice nu mai sunt nevoiti ceilalti soferi din trafic sa draga pe dreapta si sa opreasca ci doar sa incetineasca.Doamne fereste sa treaca o masina de politie sa nu opresti sa vezi ce se intampla?De fapt nu ar trebui sa ne mai mire nimic daca nici viata unui om nu este importanta atunci ce ar putea fi???????????????????????????? are dreptate ad.

5.   Yo trimis de
(14 iun 2008, 22:44:53
warza total warza sa suga cucu ala cu ambulanta
6.   Ca dracu! trimis de
(14 iun 2008, 23:02:11
Cum dracu sa te numesti JENITA POLITIC ?
7.   Sunteti bolnavi cu capu trimis de
(15 iun 2008, 08:45:40
O sa va vina si voua randu sa mergeti cu ambulanta si sa aveti nevoie de ingrijiri urgente.Sa vedeti cum o sa fie atunci.....Mai bine a'ti pastra comentariile pentru voi decat sa va faceti de ras cu asemenea aberatii...
8.   Naspa trimis de
(15 iun 2008, 10:40:05
am fost depasit de ambulanta aia. Nu se auzea nimic . alea nu se pot numii semnale acustice si luminoase. numai acustice nu erau. se auzea doar o bazaiala. salvare de toata mana!!!
9.   ... trimis de
(15 iun 2008, 10:45:52
un singur girofar? aia e ambulanta echipata? politia ar fii trebuit sa il puna pe nea soferul sa dea drumul la sirena sa fii auzit si ei un semnal acustic de c....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei