Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2008 - Anul XIII, nr. 127 (3808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Bursa anuală Nikodemus, la ediţia a II a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri rădăuţean Costel Babiuc a decis ca, din anul 2007, cei mai buni elevi din municipiu să beneficieze de o bursă, bursa Nikodemus.

La sfârşitul săptămânii trecute, vineri 30 mai, sala de conferinţe de la The Gerald's Hotel din Rădăuţi a găzduit concursul care avea să decidă cine vor fi beneficiarii bursei din acest an, concurs la care au participat câte trei elevi de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, Colegiul Tehnic şi Grupul Şcolar Agricol „Andronic Motrescu”.

Reprezentanţii celor trei şcoli au fost selectaţi în urma unor concursuri interne care au fost „la sânge”, potrivit celor afirmate de către unul dintre elevii calificaţi la întrecerea dintre licee.

Concursul, care s-a întins pe parcursul a aproape trei ore, a avut patru probe deosebit de dificile şi a fost moderat de către jurnalistul Corneliu Cîrdeiu. După un „slalom periculos” prin cunoştinţele acumulate în anii de liceu, slalom jalonat de temele – management, personalităţi culturale din Bucovina, jurnalism şi „brand de Rădăuţi” - cei nouă candidaţi la bursă au fost punctaţi obiectiv de către membrii juriului.

 

„Am iniţiat această bursă pentru a răsplăti efortul acestor copii”

La finalul întrecerii notele au decis ca bursa Nikodemus să ajungă, pentru a doua oară, la eleva Raluca Colibaba, elevă în clasa a XII a la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, tot ea fiind şi câştigătoarea probelor management şi personalităţi culturale din Bucovina, ceea ce i-a adus un premiu total de 11 mii de lei.

Secţiunile jurnalism şi „brand de Rădăuţi” au fost adjudecate de Cristian Purel de la Colegiul Tehnic, care s-a ales cu un premiu de 4 mii de lei, iar premiul special a fost câştigat de Bogdan Boghean de la Grupul Şcolar Agricol „Andronic Motrescu”.

Trebuie menţionat că şi ceilalţi concurenţi au fost răsplătiţi cu premii de particpare, câte 500 de lei, urmând ca în următoarele zile să fie acordat şi premiul pentru promovarea evenimentului, 2000 de lei, în urma jurizării proiectelor.

„Am iniţiat această bursă pentru a răsplăti efortul acestor copii care reprezintă „vârfurile” şcolii rădăuţene. Doresc ca bursa Nikodemus să intre într-un fel de tradiţie locală şi vreau să-i asigur pe elevi că valoarea acestora va creşte în fiecare an”, a precizat iniţiatorul Bursei Nikodemus, omul de afaceri Costel Babiuc.

O notă aparte pentru gazda manifestării, The Gerald's Hotel şi pentru managerul acestuia, Cătălin Butnariu, care au oferit condiţii excelente pentru desfăşurea ediţiei a II a Bursei Nikodemus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa anuală Nikodemus, la ediţia a II a.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Bursa anuală Nikodemus, la ediţia a II a4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super trimis de
( 2 iun 2008, 10:31:11
sincere felicitari, domnule Babiuc!

2.   Un om de valoare trimis de
( 2 iun 2008, 13:50:52
Domnule Babiuc, sunteti un om de valoare si faceti multe pentru aceasta comunitate, poate mai multe decat fac politicienii nostrii.

Numai cuvinte de lauda la adresa dvs.si sa ne traiti ca ne trebuiti.
3.   TOT RADAUTEANCA trimis de
( 2 iun 2008, 14:37:00
MAI SUNT ELEVI DIN RADAUTI PLECATI DIN LOCALITATE LA ALTE LICEE, Ex.LICEUL MILITAR , DAR TOT DIN RADAUTI SUNT.ELEVA DE CARE VORBESC ARE PATRU DIPLOME DE LA OLIMPIADA NATIONALA ISTORIE 2008 : MENTIUNE, PREMIU SPECIAL ETC.SI CU EA NE PUTEM MANDRI , CEL PUTIN.
4.   Bravo trimis de
( 2 iun 2008, 15:29:52
bine ca afost alt tip de jurizare!anul trecut a fost ridicola atitudinea d-rei profesor andronachi!stie dansa de ce....felicitari d-lui babiuc!!!!!!felicitari elevilor participanti si castigatorilor!felicitari,ralu
5.   NEDREPTATE trimis de
( 2 iun 2008, 15:33:27
De departe cel mai bun de acolo a fost Scoica Adrian care nu a primit decat un premiu de participare de 5 mil....se pare ca domnului Babiuc i s-a pus pata pe Raluca Colibaba de 2 ani care saraca nici nu se putea exprima cum trebuie la proba de management. O veste proasta pentru domnul Babiuc, se pare ca Raluca e adjudecata deja de altcineva si se va marita cat de curand.

Parerea mea decat sa dai niste bani aiurea pe ochi frumosi mai bine ii donezi la o biserica sau ii dai la niste saraci ori II DAI PE DREPTATE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei