Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2008 - Anul XIII, nr. 127 (3808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victorie categorică

Ion Lungu, câştigător din primul tur, cu 71,4%

Luni, 2 Iunie 2008 (15:53:52)
Ion Lungu este primul primar al Sucevei de după anul 1989 care va conduce primăria municipiului reşedinţă de judeţ timp de două mandate. Numărătoarea paralelă a voturilor a arătat că Ion Lungu a câştigat pentru PD-L alegerile locale din Suceava din primul tur de scrutin, reuşind să obţină 71,4% dintre voturile alegătorilor. În urma centralizării rezultatelor de la secţiile de votare din Suceava, a reieşit faptul că Ion Lungu i-a devansat categoric pe ceilalţi contracandidaţi. Lungu este urmat de Ovidiu Donţu (PSD), cu 13,86%, Angela Zarojanu (PNL) – 7,94% şi Ilie Niţă (PRM) - 1,73% etc.Potrivit rezultatelor parţiale, Ion Lungu va beneficia şi de o echipă consistentă de consilieri locali, în condiţiile în care PD-L a reuşit să obţină circa 56,72% dintre voturile sucevenilor. PD-L este urmat de PSD cu 18,81% şi PNL cu  7,45%.Cu acest procent, democrat liberalii vor avea majoritatea în Consiliul Local Suceava, urmând să deţină nu mai puţin de 16 dintre cele 23 de mandate de consilieri. În actualul context politic, opoziţia în deliberativul local ar urma să fie asigurată doar de 7 consilieri locali, din care 5 de la PSD şi doar 2 de la PNL. Rezultatele parţiale ale votului de duminică au adus şi o premieră în Consiliul Local Suceava, în condiţiile în care din acesta vor face parte doar trei formaţiuni politice. Celelalte partide înscrise în lupta electorală nu au reuşit să treacă pragul de 5% care să le permită intrarea în CL Suceava, fiind vorba aici, printre altele de PRM, PNG, PC sau PNDC.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu, câştigător din primul tur, cu 71,4%.
 Vizualizări articol: 3804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Ion Lungu, câştigător din primul tur, cu 71,4%4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 2 iun 2008, 15:35:54
Pacat ca a iesit din primul tur. Daca mai dura inca doua saptamani poate ca peticea si strada Universitatii. Acuma... trebuie sa mai asteptam inca patru ani.
1.1  RE: ... trimis de
( 2 iun 2008, 16:30:20
Bai,nenorocitule,tu bagai niste comentarii de toata jalea,pline de dragoste pentru PSD si Marza si acum vrei sa-ti repare strada?Ti-ai platit impozitul la primarie?Mars si plateste,nu astepta mocca...
1.2  RE: ... trimis de
( 2 iun 2008, 23:09:18
Este clar ca nu citesti comentariile mele. Sau poate ca nu te duce capul sa le intelegi. Tu ai impresia ca daca critic PDL-ul sunt inregimentat in PSD. Te inseli stimate domn. Este normal deoarece atat te duce capul. Dupa mintea ta, cel ce critica PDL este simpatizant PSD. Nu este adevarat, dar nu are rost sa-ti explic niste lucruri pe cate tu nu poti sa le percepi.

Singurul lucru pe care pot sa ti-l spun este ca impozitul pe care il platesc eu la primarie este mult mai mare decat venitul familiei tale cumulat. Cu alte cuvinte, ajutorul social pe care crezi ca ti-l da Lungu ca sa poti supravietui, este din banii mei.

Din aceasta cauza am pretentia ca din banii pe care ii dau eu la primarie sa se asfalteze strazile ca sa nu imi stric masina. Ca sa fac o paranteza, numai o roata de la masina mea costa cat toti banii pe care ii cheltuiesti tu si familia ta ca sa mancati o luna de zile. Din impozitul pe care mi-l ia primaria pentru autoturismul meu tin patru ca tine timp de o
1.3  RE: ... trimis de
( 2 iun 2008, 23:20:27
Din impozitul pe care mi-l ia primaria pentru autoturismul meu tin patru ca tine timp de o luna de zile.

Asa ca este normal sa faci asemenea comentarii la adresa mea.

Nu cred ca mai are rost sa-ti spun ca atunci cand ma judecam eu cu Marza tu stateai intr-o bodega si beai alocatia copiilor tai.

Acuma l-ai votat pe Lungu pentru o sticla de bere si un mic, dar nu te gandesti ca cineva trebuie sa plateasca banii pe care tu si familia ta ii luati de la primarie in fiecare luna ca sa supravietuiti.

Din punctul tau de vedere noi (platitorii de impozite) suntem niste fraieri. Fraieri ca platim impozite, sau ca avem un loc de munca decent. Din punctul tau de vedere este de ajuns sa torni cinci copii iar apoi sa traiesti din alocatia lor. Iti mai iese si bani de baut prin crasme, iar apoi cand nu mai ai ce manca, mai faci unul si timp de sase luni sotia ta primeste cam opt milioane de lei renta. Asta este viata ta.
1.4  RE: ... trimis de
( 2 iun 2008, 23:27:09
Interesant este faptul ca Lungu cunoaste acest lucru foarte bine si profita din plin de pe urma saraciei voastre. Dovada... procentajul pe care l-a obtinut.

Nu are rost sa-ti spun in ce hal arata strazile din municipiu, deoarece neam de neamul tau nu a avut autoturtism propriu. Voi circulati numai pe trotuare (pavelate) si cu autobuzul (abonament gratuit).

Culmea e ca mai faci si comentarii de pe computerul pe care l-a primit copilui tau odata cu lansarea programului... "un calculator pentru toti".
2.   Felicitarii si succes inca 4 ani. trimis de
( 2 iun 2008, 15:39:38
omul gospodar,la locul potrvit, pentru sucevenii, felicitarii.
2.1  RE: Felicitarii si succes inca 4 ani. trimis de
( 2 iun 2008, 16:22:58
Da este adevarat ca Lungu este gospodar, dar un oras are nevoie de functionari gospodari!!!! Un primar trebuie sa stie sa organizeze sa faca proiecte nu cum spune lungu ca misiunea lui este sa asfalteze, pentru ca asta fac toti primarii e ceva subinteles!!!!!!!!!!!! O sa suferiti
3.   Vai de suceava trimis de
( 2 iun 2008, 15:40:04
Vai mama voastra!!!!! Din rau in mai rau. Bravo suceveni!!!!Traiti mai departe in cloaca amenejata de Lungu pentru voi. Va meritati pe deplin soarta. Emigrati catre alte tari de mony pline,sau catre alte orase unde administratia locala nu se face preferential. Mai vorbim peste patru ani!!!!! Succes catre sclavie!!!!!!
3.1  RE: Vai de suceava trimis de
( 2 iun 2008, 16:11:42
Cine naiba mai esti si tu,scortosule?PSD a avut ani de zile puterea suprema in acest judet,prefect,pres Cons jud si primar + viceprimari,majoritatea absoluta incununata de o aroganta iesita din comun si se vede ca n-au fost in stare sa faca nimic pentru judetul Suceava,numai pentru buzunarele lor fara fund!Ai primit si tu ceva firmituri de la masa lor dupa cum iti plingi de mila!
4.   Bucurie trimis de
( 2 iun 2008, 15:41:08
Ehe,iata cum se aseaza lucrurile!Primar PDL din primul tur si cu cei 16 consilieri se voteaza lejer 2 viceprimari tot de la PDL(le erau suficienti doar 12),Lungu are majoritate in consiliu pentru a-si promova proiectele,sperante indreptatite pentru ca Suceava sa ajunga un oras de talie europeana!Bravo,PSD,daca nu erati asa fraieri nu ieseau lucrurile asa de bine!
5.   .. trimis de
( 2 iun 2008, 15:42:40
Nu incepeti cu limbile! Ii faceti rau. O sa devina arogant si o sa ne besteleasca.

6.   Ptr. DONTU trimis de
( 2 iun 2008, 16:22:36
NOUL PRIMAR - AI VISAT FRUMOS- DAR TE-AI TREZIT CU FATA LA GEAM SI S-A DUS VISUL. AI SA AJUNGI PRIMAR LA SUCEAVA POATE PESTE 300 DE ANI SI POATE NICI ATUNCI.
7.   DONTULE trimis de
( 2 iun 2008, 16:37:33
NOUL PRIMAR - RUSINE RUSINE RUSINE. APROPO AL CUI ESTI NOUL PRIMAR, AL BROASTELOR, AL SOARECILOR, AL IEPURILOR, ETC. MAI AI DE ASTEPTAT MULT SI BINE SA AJUNGI PRIMAR AL SUCEVEI.
8.   Urite, com. nu mai are rostul//// trimis de
( 2 iun 2008, 17:20:08
nu mai are rost////////////////
9.   =)))) trimis de
( 2 iun 2008, 17:47:55
AM MAI SPUS EU INTR-UN COMENT CA DUMINICA SEARA VOM SARBATORI UN NOU MANDAT AL LUI ION L U N G U SI UN SCLAV PSD 'IST MA INTREBA DACA S'AU NUMARAT VOTURILE DEJA.PAI NORMAL CA NU ERA NICI MACAR VOTAT LA DATA LA CARE MA REFER EU DAR EXISTA SONDAJE DE OPINIE CARE AU O MARJA MICA DE EROARE.ACELE SONDAJE SPUNEAU CA LUNGU E AL 3 LEA PE TARA CU PESTE 70% .DAR ASTA E AS VREA SA VAD LA FATA UN PESEDIST SI UN LIBERAL ACUM IORDACHE SI PE :'CALE E POBEMA(DACA O STITI)'
10.   Clar trimis de
( 2 iun 2008, 18:40:20
Cativa mici...niste confetii + cateva domnisoare care se zbenguie pe scena improvizata din fata casei de cultura si GATAAA avem votu sucevenilor....fratilor voi l-ati vrut spalati-va pe cap cu el.Multumesc domnule primar reales din primul tur LUNGU pentru janta care mi-am indoit-o astazi intr-o groapa din maretul nostru oras.
11.   Pentru NONAME trimis de
( 2 iun 2008, 19:14:39
Pai,normal daca ai condus beat si cu ochii dupa femei...
12.   . trimis de
( 2 iun 2008, 20:01:38
Nu insusi altor persoane viciile tale...mai bine te-ai intreba daca nu cumva campania aceasta grandioasa care au avut-o PD-L-ul in Suceava nu s-a realizat si din banii tai....nu stiu tu cum ai simtit dar sentimentul de a ma trezi dimineata si de a vedea fata domnului FLutur zi de zi a ajuns sa ma scarbeasca.Prea multi bani irositi pentru nimic, mai bine construiau adaposturi pentru oamenii strazii decat sa iroseasca zeci de mii de euro pentru tus portocaliu si afise rigide

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei