Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2008 - Anul XIII, nr. 127 (3808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Câmpulungenii s-au grăbit la urne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Câmpulung Moldovenesc prezenţa la urne a depăşit aşteptările încă de dimineaţă. La ora 10, prezenţa la vot era de peste 10 la sută, iar la ora 15 votaseră deja 32 la sută dintre cei înscrişi pe liste la nivelul întregului municipiu.

La trei dintre secţii s-au format de dimineaţă chiar cozi, dar votarea s-a desfăşurat operativ şi nu a fost nevoie de aşteptare îndelungată din partea alegătorilor.

Până după amiază nu s-au semnalat probleme majore, deşi reprezentanţi ai partidelor şi-au suspectat permanent adversarii că ar încerca să mai influenţeze alegătorii pe stradă, în apropierea secţiilor de votare. Astfel de suspiciuni au planat mai ales asupra unor reprezentanţi ai PDL, PNL şi PSD, dar verificările organelor de ordine au relevat că nu se pot dovedi acuzaţiile.

Urna mobilă a fost solicitată doar în 7 situaţii. În unul dintre cazuri, solicitarea a fost respinsă, pentru că persoana în cauză nu avea documente medicale necesare.

De remarcat este şi faptul că,  pentru prima oară în istoria alegerilor locale câmpulungene postdecembriste,  nu au mai existat nici discuţii legate de prezenţa afişajului electoral în apropierea secţiilor în zona votării, pentru că toate partidele s-au grăbit să înlăture din perimetrele în cauză urmele luptei electorale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câmpulungenii s-au grăbit la urne.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câmpulungenii s-au grăbit la urne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI D-NULUI SERBAN trimis de
( 2 iun 2008, 11:16:42
FELICITARI D-NULUI SERBAN !!!
1.1  RE: FELICITARI D-NULUI SERBAN trimis de
( 2 iun 2008, 14:08:31
"Felicitari" si lui Serban si tie, stimate domn ca ai votat cu dumnealui... Cu Serban in primarie si Flutur la judet, Campulungul o sa arate gen satele din Vaslui... Poate o sa fie Serban inspirat sa treaca la PD-L, altfel, nicio sansa sa vedem Campulungul frumos! Care este explicatia la : Gura Homorului - primar PNL - oras frumos, Campulung - primar PNL - oras ca dracu'???
1.2  RE: FELICITARI D-NULUI SERBAN trimis de
( 2 iun 2008, 15:55:49
Cred ca cei care au votat pe Serban sunt masochisti... A inceput sa le placa ...Bravo! Ce doriti o sa aveti in continuare si poate chiar mai rau...Partea proasta este ca si unii cu pretentii ca sunt isteti s-au luat dupa gasca lui Serban... Dragi campulungeni, asa alegeti, va meritati soarta! Ma bucur ca am reusit sa ma mut la timp din "frumosul" Campulung.
2.   Ma da ce liniste trimis de
( 2 iun 2008, 12:15:32
raman surprins ca behaitorii de toate culorile politice nu au venit sa isi urle disperarea..

poate e mai bine asa. Felicitari lui Serban si sper ca se va urni Campulung-ul din amortire
2.1  RE: Ma da ce liniste trimis de
( 2 iun 2008, 14:33:26
siguuur!
3.   Bravo trimis de
( 2 iun 2008, 12:58:49
A scapat campulungul sa devina garnizoana. Vargan a pierdut. Bingooooo. Nu l au mai votat nici psd istii. Rosul a palit si s a facut galben sau portocaliu.
4.   T trimis de
( 2 iun 2008, 13:02:39
Numa poate se misca mai cu talent, ca-s multe de facut campulung, ca n mandatu celalalt s a miscat cam greu
5.   Varza trimis de
( 2 iun 2008, 13:24:35
a castigat serban. campulungenii au votat prost si de data asta. cu flutur la consiliu judetean si serban la primarie sigur si campulungul se va dezvolta. PNL la campulung este un partid de idioti incepand cu cotus si terminand cu vranau
6.   Prostilor trimis de
( 2 iun 2008, 15:18:22
Dragi Campulungeni, un prost ati vrut, un prost aveti. Serban. Atata va duce capul atata aveti. Pregatiti-va sa achitati toate datoriile scarbosului din banii vostri. De acu sa vedeti.

Surprise. Cine si-a inceput mandatul cu zile libere la primarie? Serban. Primaria e inchisa. Pana miercuri.
7.   Baronii locali trimis de
( 2 iun 2008, 15:22:20
BARONII LOCALI DIN CAMPULUNG S-AU APUCAT DE BAUT. vRANAU, SERBAN, GIOSAN, RATIU,Cotus. Vor mulge inca 4 ani avutia voastra, evident, ce a mai ramas. Bine ca c-ati vandut pe orez si cupoane.

IN primarie e liber pana miercuri. Pe banii nostri.

BRAVOS CAMPULUNG. MINUNAT POPOR.

8.   Asa , si trimis de
( 2 iun 2008, 15:53:27
mai adriane , ia ia-o tu pe ariana aia si jucati-va de-=a mata si tacto ( cu datu-l la bucI aferent) sau sa va recomand o l@ba solitara? ca prea semanati in postari ca sa nu fiti vreun singur idiot incompetent frustat si dezamagit ca nu a iesit cine vroia putzulica voastra.

hai sictir!
9.   Rusine campulungeni trimis de
( 2 iun 2008, 16:43:01
degeaba a-ti fost la vot, ca nu a-ti votat cu cine a trebuit. ce a facut serban in 4 ani?a asfaltat acum inainte de alegeri?

in rest s-a ocupat de viata de cum sa isi rotunjeasca veniturile si de femei.sa nu va mai plangeti.o sa primiti voi bani de la flutur, la sfantu asteapta!

10.   Fara cuvinte trimis de
( 2 iun 2008, 17:00:03
bravoo!serban o sa mearga pe banii vostri in alte tari unde nu a fost in 4 ani. ce a facut bun pt campulung? eu nu sant acasa dar in fiecare an cand am venit nu am gasit ceva nou facut.doar gropi,gropi si iar gropi.am auzit ca a asfaltat acum o saptamana, a facut si va mai face probabil afaceri cu SLEAHTA PLN-ista.

VOI L-ATI VRUT.
11.   Oile canpulungului trimis de
( 2 iun 2008, 18:10:08
faceti foc cu lemne la bloc si in 2008 si baie o data pe saptamana sil votati iar pe asta va meritati soarta
12.   Taranii orasului trimis de
( 2 iun 2008, 18:14:45
puteati sa puneti cartofi prin gropile orasului sai faceceti la serban un pireu
13.   Felicitari domnului Serban! trimis de
( 2 iun 2008, 18:57:43
A facut foarte multe in orasul acesta si sunt sigura ca va mai face,este un om capabil,respectuos,cu bun simt.Nu a fost ales de un singur om ,a fost ales de majoritatea campulungenilor.Felicitari,Fel acestui om minunat! Multa sanatate si putere de munca.
13.1  RE: Felicitari domnului Serban! trimis de
( 2 iun 2008, 19:31:18
marie proasta p''''' o fost la curu**** sau poate io traso primarele ;;;;;pe unde vietuiesti fatuca ca banui nu prin tirgul asta imputit STITI CINE LA FACUT PRIMAR PE '''IDIOT////// MIRZA ///
13.2  RE: Felicitari domnului Serban! trimis de
( 2 iun 2008, 20:52:58
PARIU CA NU SE MAI TERMINA CU ASFALTUL ;;;;;DOAR ALEGERILE AU TRECUT''''''
14.   Serban a castigat , Campulungul a pierdut trimis de
( 2 iun 2008, 21:15:44
Il felicit si eu pe domnul Serban pentru ca a reusit sa ne mai pacaleasca odata;A reusit datorita voturilor primite de la cate babe sclerozate care nu le pasa ca nu avem apa, caldura , drumuri , gaz etc;deh , gospodarii din c_lung au tinut neaparat ca primarul sa fie sange pur campulungean ; apoi dragi campulungeni , cum nu ati vazut 4 ani de zile nici o miscare in acest oras de rahat , asa nu o sa vedeti nici in urmatorii 4 ani .

RUSINE dragi alegatori pentru decizia luata ;parca nu ar fi votat locuitorii acestui oras de nimic , mizerabil si incetosat de praful pietrelor aruncate de serbanica ;

Sincer , ai spune ca au venit humorenii si au votat la c_lung ;ei sunt de inteles pentru decizia luata , cum arat humorul si cum arata c-lungul ??? dar pe voi campulungenilor nu am sa va inteleg niciodata ;
15.   Dragi alegatori, n-are rost sa va injurati trimis de
( 2 iun 2008, 23:00:25
Chiar nu va inteleg de ce sunteti atat de agresivi. Ca e Serban, ca e Vargan, ca e Cuciureanu sau altul, o sa faca ce au facut si ceilalti, adica nimic pt. omul de rand, ci doar pt. uzul personal. Chiar credeti ca ei candideaza pt. binele societatii?! Hai sa fim seriosi... Avand in vedere toti candidatii, mi-e indiferent cine e primar, apa calda oricum n-o sa vad prea curand, cat despre gropi, o sa le mai simt ani intregi. Din pacate, Campulungul n-a avut un candidat care sa merite ales.
15.1  RE: Dragi alegatori, n-are rost sa va injurati trimis de
( 3 iun 2008, 11:39:56
Mihaele tu chiar nu vezi ca in Campulung nu s/a facut nimic. suntem cel mai jegos oras. acest individ nu are ce cauta la carma orasului. Cuciureanu nu era bun dar avea sustinere la judet. asta e problema campulungenilor. nu au cultura politica
16.   Istoria se repeta trimis de
( 3 iun 2008, 01:35:51
La primul mandat, d-l Serban a fost la URR,nu avea sprijin,asa ca a trecut la PNL,acum fiind la PNL iar pe Suceava domneste PDL,unde crezi ca o sa treaca...altfel nu pupa fonduri,ca cele europene nu stie sa le acceseze.Deasemeni sedintele de consiliu local vor fi superbe, avind in vedere ca nu are majoritate.Sunt de acord ca un primar are nevoie minim de 2 mandate sa puna in practica proiecte,dar in cazul de fata nu am vazut mai nimic sa demareze.Clung.M. statiune turistica-o gogorita.Drumurile din municipiu sunt din traseul Paris-Dakar,mai ales ca circuitul a fost suspendat poate vin la poalele Raraului.Turism empiric nu prea ai ce sa le oferi turistilor... paradoxul in campulung este apa de munte care este rara avis. Sper ca va face ceva,ca nici ceilalti candidati nu erau super manageri.oricum primarul se inscrie in tipologia campulungeanului neaos adica orgolios,conservator,mandru cand nu trebuie,generos cand nu este cazul,inconjurat de neprofesionisti.
17.   Puterea trimis de
( 3 iun 2008, 08:39:56
Puterea e la Flutur, dragi Campulungeni. Serban nu va avea niciun cuvant de spus. Si daca tot a trecut ieri cu masina prin fata Colegiului Silvic si a strigat **** Cuciureanu, inseamna ca a dat dovada inca o data de buna educatie pe ca o are. Serban nu va face absolut nimic. Nu are putere. Orasul e revoltat de modul in care a furat la aceste alegeri.

Vrem sa vedem cei 50.000 Ron pe care i-a promis Tariceanu.

Hai, Serbanica, misca-ti curu si treci la treaba. Ca, de nu, venim peste tine, acolo, la primarie.

Jegos mai esti.

DECI, PUTEREA E LA FLUTUR, DECI LA PD-L. O sa dansezi cum iti canta PDL-UL. Asta, daca intre timp nu intri la inchisoare cu dosarele tale.

DOAMNA Serban, pregatiti-va pentru inca 4 ani de curvareala a sotului.

Asteptam tele-gondola promisa. apa rece, apa calda, gazul, drumurile, fatadele blocurilor, locuri de munca, etc. Ehe, o sa tot asteptam.

Bravo Campulung. Ati votat ca prostii. V-ati vandut pe o punga de orez. Br
18.   NU CRED! trimis de
( 3 iun 2008, 08:57:20
De ce-l faceti pe dl Serban curvar ? Nu este adevarat ce spuneti.
19.   Rusine trimis de
( 3 iun 2008, 11:37:15
era de asteptat ca va iesi tot serban. dupa ce campulungenii nostri nu prea au umblat prin lume sa vada si altceva. asfalt electoral, minciuni, mizerie asta au votat campulungenii. daca ar fi sa o luam la nivel judetean suntem cei mai fraieri. au votat cu vranau , cotus si alti ca ei. ma uit la acest gospodar care fura pe unde trece. sa povesteasca dl piticar cum fura de la Opcioara, cum fura motorina soferilor de la FCL si ce a facut cu banii de la piatra soimului. rusine campulungeni. s/a vazut din nou ca sunteti fraieri ca ati votat ...............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei